problem na hc

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
pee1
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od pee1 »

Drondys píše:
vama píše:Mam problem, objednaval som z HC a zasielku zastavili na colnici. Problem je v tom, ze ja som ju platil, a objednaval som ju na inu osobu. Ibaze na fakture PayPal-u je adresa dorucenia moja, na HC fakture je spravna adresa (druha osoba). Poradte co odporucate, pretoze ked si vyziadaju fakturu z PayPal-u, tak to bude podozrive, pritom je to vsetko legalne :roll:

Na Slovensku není ani zdaleka taková pakárna při proclívání jako v Česku. Na Slovensku je v tomto ohledu údajně dost velká pohoda a celníci tam jen hýří benevolencí. Takže tam bych se toho vůbec nebál a prostě poskytnul oba doklady tj. jak výpis objednávky z HC tak i výpis z PayPalu s patřičným vysvětlením. Podstatná bude jednak stejná celková částka jak na objednávce tak na výpisu z PayPalu a myslím, že je v tom výpisu z PayPalu i nějaký ID objednávky kromě adresy. Takže by to mělo být bez problému spárovatelné.

No tak ja Vam poviem moju skusenost so Slovenskou, konkretne Bratislavskou colnicou. Objednaval som uz asi 15 balikov dokopy z HC, a vzdy vsetky presli bez colneho konania rovno na postu. Az na 16ty posledny. Mal som to podhodnotene len na 80 percent co nieje az tak vela a dalo sa vyhovarat na zlavy atd... Vytlacil som si tu fakturu z HC pre ucely customs co tam ponukaju... Idem na colnicu, odovzdam v okienku vsetky papiere a za 5 minut vysiel colnik ze podte so mnou... A hovori, no viete, na tychto iobchodoch z ciny sa daju zaklikavat podhodnotenia a bla bla, a ze ci to teda nemam podhodnotene... A ja ze nie, ved som ham dal vsetky paiere hovorim. A colnik ze OK - POSADIL MA ZA JEHO KOMP, NAHODIL HOBBYKING.COM A ZE PRIHLASTE SA A OVERIME SI TO... Nastastie to bolo len na 80 percent a vyhovoril som sa na zlavu - aj ked urcite vedel ktora bije... Stanovil mi poplatok ze toho co vycital na nete a bolo to. TAKZE ZIADNA BENEVOLENCIA, aspon nie v BA !!!!! No kukal som jak puk :-(

Takze odteraz uz dam na vsetky baliky 100 percent hodnoty a radsej zaplatim o par eur viac - aj tak sa to stale brutalne oplati !

A az potom ma napadlo (uz ked opadol stres zo situacie) ze som sa vobec nemal nalogovat aby si to overil, ked chcel mal si to zistit sam ako vedel... Neviem ci mal na to pravo, ale balik mam v poho, tak mi je to uz aj jedno...
Hitec AFHSS 2,4
www.flyier.sk
pee1
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od pee1 »

A este som zabudol, ked otvaral na kompe hobbyking, tak tam mal ulozeny cely zoznam shortcutov a mrte eshopov - dokonca to mal v zalozke RC... Takze vedia vsetko!
Hitec AFHSS 2,4
www.flyier.sk
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“