Yak 55 Rc-Factory
prekvapilo mne jak se povoli lanko pri vychylce, kdyz sem to videl poprve
ale jinak to asi takhle udelat ani nejde, timhle stylem ale lita to takze co
jinak podvozek ja mam ale uplne origo a ani backory sem nedaval,
mam rad kdyz clovek startuje a pristava s erem jako normalne a i kdyz clovek neumi dobre litat (hodnotim se tak i ja) tak kdyz fouka a clovek se boji pristavat klasicky tak neni problem prilitnout k sobe, podojit a nechat to sebou "placnout" z par centimetru bez skody na podvozku
ale prave s timhle erem se snazim trenovat starty prez "pul letiste"
a i pristani, clovek alespon potrenuje smerovku a ma dalsi "akrobaticky" prvek na trenovani
jinak podvozek ja mam ale uplne origo a ani backory sem nedaval,
mam rad kdyz clovek startuje a pristava s erem jako normalne a i kdyz clovek neumi dobre litat (hodnotim se tak i ja) tak kdyz fouka a clovek se boji pristavat klasicky tak neni problem prilitnout k sobe, podojit a nechat to sebou "placnout" z par centimetru bez skody na podvozku
ale prave s timhle erem se snazim trenovat starty prez "pul letiste"
a i pristani, clovek alespon potrenuje smerovku a ma dalsi "akrobaticky" prvek na trenovani
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes píše:prekvapilo mne jak se povoli lanko pri vychylce, kdyz sem to videl poprve
Ale jde akorát by sis musel vyhrát s předsazením oproti ose na servu, na druhou stranu nejvíce napnuté na neutrálů a mírně povolené při max výchlyce je podle mne nejmenší zlo.
Ahoj,
chtěl bych si také pořdit YAKa. Čekám od něj pohodové polétání pro první zkušenosti s akrobacií a možnost dostatečného vyblbnutí ve vzduchu. Zároveň odolný EPP model. Poraďte mi ale prosím s osazením. V tomto nemám moc zkušeností. Pročetl jsem si fóra a vyšlo mi následující:
- motor AXI 2212/26
- régl RAY 18A
- aku Rhino 1050mAh 40C
- serva 2x HXT900 9g a 2x Robbe 10g (oboje mi leží doma ladem, tak je využiju)
- vrtuli GWS 10x4,7 nebo podobných rozměrů
- RX AR6200 (mám také doma nevyužitou)
Nejsem si moc jist s regulátorm a Acu. Díky za odpovědi
chtěl bych si také pořdit YAKa. Čekám od něj pohodové polétání pro první zkušenosti s akrobacií a možnost dostatečného vyblbnutí ve vzduchu. Zároveň odolný EPP model. Poraďte mi ale prosím s osazením. V tomto nemám moc zkušeností. Pročetl jsem si fóra a vyšlo mi následující:
- motor AXI 2212/26
- régl RAY 18A
- aku Rhino 1050mAh 40C
- serva 2x HXT900 9g a 2x Robbe 10g (oboje mi leží doma ladem, tak je využiju)
- vrtuli GWS 10x4,7 nebo podobných rozměrů
- RX AR6200 (mám také doma nevyužitou)
Nejsem si moc jist s regulátorm a Acu. Díky za odpovědi
DX6i, AXN FloaterJet, SIG Smith MiniPlane
-
Honelix
- Kontaktovat uživatele:
Baterku bych dal spis Turnigy 3s 1000mAh 30C... odberove bude stacit bohate a je lehci.
Regl bych vzal spis TGY 25A Basic... Je asi o 1g (nebo uplne stejne) tezsi a vydrzi vetsi proud.
Vrtuli jak rika Peppy. GWS ne. Dej tam APC 10x4,7.
Ostatni vybaveni klidne.
EDIT: Ty mas regl Ray... nevsiml jsem si... v tom pripadne klidne...
Regl bych vzal spis TGY 25A Basic... Je asi o 1g (nebo uplne stejne) tezsi a vydrzi vetsi proud.
Ostatni vybaveni klidne.
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
Honelix píše:Baterku bych dal spis Turnigy 3s 1000mAh 30C... odberove bude stacit bohate a je lehci.
Ostatni vybaveni klidne.
cim vyssie Ccka tym lepsie, aj ked to nevyuzije, mam aj hyperion 25C aj rhino 40C a je tam rozdiel, ze zo 40C to ide ako raketa
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Peppy píše:Honelix píše:Baterku bych dal spis Turnigy 3s 1000mAh 30C... odberove bude stacit bohate a je lehci.
Ostatni vybaveni klidne.
cim vyssie Ccka tym lepsie, aj ked to nevyuzije, mam aj hyperion 25C aj rhino 40C a je tam rozdiel, ze zo 40C to ide ako raketa
Proto jsem si to Rhino 40C vybral. S vrtulí dám na Vás, APC 10x4,7. Régl uvidím. Jestli to budu kupovat u nás, tak asi vyberu Ray 25A. Nevím, jak je to teď s HC a clem, zda se to vyplatí a zda jít do Číny, nebo už to pořídit vše tady.
EDIT: régl nemám. Mám jen serva. Dělal jsem si rozpočet na HC (régl, baterka, vrtule) a ta cena je velmi lákavá. Jen jsem teď nenakupoval přes HC, co platí nový zákon a neznám nynější záludnosti.
DX6i, AXN FloaterJet, SIG Smith MiniPlane
malvin píše:Peppy píše:Honelix píše:Baterku bych dal spis Turnigy 3s 1000mAh 30C... odberove bude stacit bohate a je lehci.
Ostatni vybaveni klidne.
Proto jsem si to Rhino 40C vybral. S vrtulí dám na Vás, APC 10x4,7. Régl uvidím. Jestli to budu kupovat u nás, tak asi vyberu Ray 25A. Nevím, jak je to teď s HC a clem, zda se to vyplatí a zda jít do Číny, nebo už to pořídit vše tady.
EDIT: régl nemám. Mám jen serva. Dělal jsem si rozpočet na HC (régl, baterka, vrtule) a ta cena je velmi lákavá. Jen jsem teď nenakupoval přes HC, co platí nový zákon a neznám nynější záludnosti.
pozri, u nas ten zakon plati mozno aj viac ako rok, a zatial som neplatil za balik ziadne DPH, takze radsej dva mensie baliky, ako jeden obrovsky, ktory je ako past na oko, este ked je na nom cenovka 10% z origos ceny... ale ak ides objednavat len ele. do jedneho EPPcka, tak to je pohode
EXTRA MX,EF extra 300 78"
Zdravim, chcem sa spytat ze co vsetko obsahuje kit Yaka 55, jedna sa mi konkretne o uhlikove pasnice a gulatiny, textitove paky (na serva) a blimpy, obsahuje toto vsetko stavebnica ? popripade co vsetko mam dokupit aby to bolo urobene co najlepsie, rozmyslal som aj ze serva kridelok dam na gulove capy, ma to zmysel ? nechcem totiz objednat a potom sa dozviem ze mi par veci chyba
diki
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
G0tik píše:Zdravim, chcem sa spytat ze co vsetko obsahuje....
Zde je obrázek
A zde seznam
A samozřejmě všechny potřebné uhlíky na stavbu.
Kulové čepy u téhle kategorie? No proti gustu žádný dišputát, ale je to skorem zbytečné, vzhledem k tomu že je éro stejně "měkké". Chce to ale přeci jen přiměřeně přesnou a pečlivou práci při zařezávání a zalepování serv, aby páky opravdu chodily kolmo na osu otáčení křidélek a neméně přesně kolmo a v ose byly zaříznuty a zalepeny páky....
Blimpy....no, já dodávám vlastní, jo, ale taky může být řešení na jedné straně nechat Z-ohyb (funguje spolehlivě) na druhé straně taky Z-ohyb, pokud ho dokážeš udělat v naprosto přesné vzdálenosti, tohle řešení je btw. hmotnostně nejvýhodnější
Ale taky se dá použít vidlička (nebo kulák
)
Blimpy....no, já dodávám vlastní, jo, ale taky může být řešení na jedné straně nechat Z-ohyb (funguje spolehlivě) na druhé straně taky Z-ohyb, pokud ho dokážeš udělat v naprosto přesné vzdálenosti, tohle řešení je btw. hmotnostně nejvýhodnější