Začít létat styl F3A nebo 3D

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od TomasC »

No vidíš, já bych řekl, že aby jsi se stal skvělím pilotem 3D, tam musíš být dobrý v F3A. Třeba Plichta, Votava, Sotola a uz vubec nebudeme mluvit o Bruckmanovi.

:D :D :D

Beru za ukončené :wink:
patty111

#17 Příspěvek od patty111 »

OK, ja to beru, ale postup je rozhodne lepsi zacit s 3D, nez s F3A.
je to jednoduchy, pri 3D se preci jenom potkavas s neojedinelejma pozicema a pod...kdy reakce na to, te vyuci v dokonalost.
Trenovat pak sestavy, uz je pak jen tresnicka na dort... :D

uz mlcim...kdyz ja mam nakou kecavou. Ja ted vic kecam, nez delam.. :D coz neni dobre :?
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Mad_Box »

patty111: No tak s tím že 3D je lpší na začátek než F3A absolutně nesouhlasím, pokud nikdy neumíš lítat rovně a přesně bude vždy 3D jen zmítání se nějak někam atd. Jakmile rovně lítat umíš umíš i řídit všechyn pozice modelu a tímpádem je pro tebe 3D už jen krok a rozšíření stávajících schopností.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
zami

#19 Příspěvek od zami »

Je to marný... je to marný..... je to marný........ :roll:
Miloš.
patty111

#20 Příspěvek od patty111 »

marny, marny..to jako ze sem marnej :D :D

MAD MAX...ale 3D je zmítání se nějak někam atd.

Cim vetsi chaos, tim lepe. Ono zkus ten chaos ale uridit.
To rikaji vetsinou ty, co to nechapou. To je free style, je uplne jedno jestli letis rovne a nebo nakrivo, ve 3D se prave leta co nejvic nakrivo, co to jenom de.
Kdyz uz teda se budem bavit o presnosti, tak jedina presnost co je ve 3D potreba, ja presne nacasovat a zastavovat..a to nejlepe do hudby, coz je asi nejvesti frajerina. Proto to lita jenom par frajeru.

Co ja bych za to dal, kdybych mohl litat jenom porad na zadech bokem, udelal kopac a zase bokem vyplaval a metr nad zemi..to zadnej F3A ackar zarputilej nemuze nikdy zvladnout :D
kdezto 3D eckar, kterej tohle umi, je pro nej banalni zalezitost prejit na presne obraty s tupym letadlem.

Prevedeno do praxe..Votava ml. :D :wink:

..ja jen doufam ze kdyz se tady bavime o presnosti, tak ze se bavime o maximalni presnosti. :D
zami

#21 Příspěvek od zami »

A zase jsi mimo.
Pokud mě je známo, tak Honzík Votava začínal s RCA. (A to už je taky pár let.)
Ono i to zmítání má svá pravidla. Pokud se tedy má nějak hodnotit a má nějak vypadat.
Ale jak jsem psal slovy klasika........je to marný, je to marný, je to marný........... :(
Miloš
zami

#22 Příspěvek od zami »

Jo a MAD-BOX (ne MAX) ten chaos uřídí s přehledem. Aspoň co jsem viděl já, když se ještě nevěnoval naplno vrtulníkům. (Na rozdíl ode mě.)
Miloš.
AM

#23 Příspěvek od AM »

Dobre 3D je přesne 3D...tzn. přesne zaletnutí 3D obratu tak aby navazovali na sebe a cela koncepce letu mela hlavu a myšlenku ))) !. Kdo tohle ještě nepochopil, ani netuší o čem to prave 3D je !!! Howgh :D
AM

#24 Příspěvek od AM »

Podle toho co Patty píše stale dokola by se dalo řici ...,že čím je pilot větší moula a nemehlo, tím je lepší 3D pilot.
Pochopil jsem to dobře? :D
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Mad_Box »

Není nic jednoduššího když jsme v tématu mini F3A aby patty přijel na soutěž a ukázal jak 3Dčkař zalétá rovné obraty.
Raptor E700 (MSH Brain)
patty111

#26 Příspěvek od patty111 »

ja nevim, ale me prijde, ze tady kazdej co sem chodi jsou super piloti a vsichni co chodej litat, tak vsichni litaji super presne obraty :D :D
to je vazne zabavne. Kdyz objedu 30 letist, u nas , tak vyberu maximalne jednoho, kterej neco zalitne. Jenom sem na RC manii chodi tak 5 pilotu o kterych vim, ze neco zalitnou a budu tady resit presnost 3D :D 99% pilotu sou radi, ze se udrzej ve vzduchu.
To je fakt humorne.

...o letanim o kterem tady celou dobu se snazim hovorit, ani meumoznuje presne letani, na presne letani jsou specielni letadla, ktera jsou k tomu primo urcena. Maximalne vylazene k tomu aby letelo rovne. Pevna
tupa letadla s malejma placackama, rychla apod.
letadlo aby mohlo letet, potrebuje rychlost, kazde letadlo ma konstrukcni minimlani a maximalni rychlost. Pokud se s letadlem dostanes pod minimalni rychlost, tak prestava fungovat fyzika.
No a ja prave letam za hranici fungovani fyziky, takze nejaka presnost v tomto pripade mi je u prdele :D :D
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Mad_Box »

Chlape nejdřív si zjisti do koho se tu navážíš, Většina lidí co ti tu oponují jsou piloti buď RCA či F3A a o létání jak přesné tak 3D vědí opravdu hodně. A věř tomu nebo ne ale s 3D akrobatem dobrý 3D pilot umí zalítnou přesnou tak že nebude na soutěži poslední. Ale piloti typu narvem to tam a ono to nějak vypadne to holt nedají.
Raptor E700 (MSH Brain)
patty111

#28 Příspěvek od patty111 »

..ale dyt a se prece do nikoho nenavazim. Proc???

..no vidis, ted si napsal to, co ja tady tvrdim a proc vznikla tahle debata.
Pilot 3D zvladne F3A :D obracene v zadnem pripade.
..a proto sem tvrdil, ze je lepsi se ucit 3D, nez F3A.. :wink:
to je cele.
Ja vim jak ma vypadat letani 3D, znam Rakusaky, Donatase, Votavu, Plichtu, Sotolu a pod...takze moc dobre vim, jak to ma vypadat, ale ja uz sem trosku dal :D :wink:
Tohle porad jeste neni to prave 3D, jeste porad jsou ta letadla tezka.... :D :D :wink:
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Mad_Box »

Noo to sis to trochu překroutil. Napsal jsem dobrý 3D pilot tzn. umí i přesnou. A takový 3D pilotů je v čr hroozně málo tipuji tak max. 10.

Jde o to že to co ty považuješ za 3D není 3D.
Raptor E700 (MSH Brain)
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od TomasC »

Už mě to moc nebaví. Přímá otázka na Jirku (Patty111). Považuješ se za dobrého 3D pilota?

Pokud ano, tak se přihlaš na F3A soutěž, klidně rovnou Plzeň 27.8.2011, to snadno odlétáš. Letadlo jistě máš, pokud ne, tak dotrimuješ/dovýchylkuješ nějaké 3Déčko.

Mohl bych vytáhnout výsledky z haly, ale to je HALA. Venku ti to půjde lépe.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“