nevíte někdo zda existuje nějaký tiskový soft(nejlíp free), který by vyjel plán modelu na tiskárně A4. Samo, že v patřičné velikosti ale na více stranách
Tisk plánků
Tisk plánků
Zdravím,
nevíte někdo zda existuje nějaký tiskový soft(nejlíp free), který by vyjel plán modelu na tiskárně A4. Samo, že v patřičné velikosti ale na více stranách
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Záleží, v jakém to máš formátu. Jestli v nějakém "cadovském" (dxf, dwg), tak třeba IMSI TurboCad 2D, měl by to snad také zvládnout prohlížeč eDrawing od Solidworks (ale to nevím na 100 %). Pokud je máš v nějakém rastrovém formátu, tak např. EasyPoster printer nebo Poster-Printery (stáhneš třeba ze slunečnice.cz). Pro pdf se mi zatím nic najít nepovedlo
(a potřeboval bych...)
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope píše:Záleží, v jakém to máš formátu. Jestli v nějakém "cadovském" (dxf, dwg), tak třeba IMSI TurboCad 2D, měl by to snad také zvládnout prohlížeč eDrawing od Solidworks (ale to nevím na 100 %). Pokud je máš v nějakém rastrovém formátu, tak např. EasyPoster printer nebo Poster-Printery (stáhneš třeba ze slunečnice.cz). Pro pdf se mi zatím nic najít nepovedlo(a potřeboval bych...)
PDF importuj do Corelu a máš to...
T16SZ
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Dříve jsem používal free program na pdf PDF Tiler http://www.noliturbare.com/pdf-tools/pdf-tiler jednoduchý a přesný program.