Avant e-Aurora 90

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
FrenkyL

#61 Příspěvek od FrenkyL »

Je tam něco, co by se ti nelíbilo ? Myslím po mechanický stránce, jestli tam něco nezlobí.
Jeti model
MS Composit
Bavarian Demon
ËWRYBADY
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od ËWRYBADY »

No moje to není. To musí napsat majitel :-) . Ale myslím, že tam asi nic takového není... :D
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
mec

#63 Příspěvek od mec »

Mohu potvrdit co píše ËWRYBADY, na heli od prvního letu nebylo nutno sáhnout, není tam nic, co by mi vadilo, natož zlobilo :-). Žádné nedostatky, žádné vůle, nebo podobné věci, které by mi kazily radost z tohoto stroje :-).
FrenkyL

#64 Příspěvek od FrenkyL »

Popravdě jsem si to myslel, že tam nic nebude :D No nic, popřémýšlím.... :lol:
Jeti model
MS Composit
Bavarian Demon
boZZda

#65 Příspěvek od boZZda »

Tak a všetečná a velmi důležitá otázka pro potenciální zájemce :wink:

1) Kde se to dá koupit?
2) Kde se shánějí náhradní díly?
3) Jak dlouho se čeká na dodání dílů či celé heliny?
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
mec

#66 Příspěvek od mec »

boZZda píše:Tak a všetečná a velmi důležitá otázka pro potenciální zájemce :wink:

1) Kde se to dá koupit?
2) Kde se shánějí náhradní díly?
3) Jak dlouho se čeká na dodání dílů či celé heliny?

Tak dá se koupit na amainhobbies nebo rc-direct, což jsou tuším jediné dva oficiálně Avantem podporované shopy (jinak to má třeba i heliproz).
Já díly sháním opět z výše jmenovaných adres, dodací lhůta je do 7, max 10ti dnů od objednání. Pokud to nepo...e naše celnice či pošta, ale u amainu (dílů Avantu) se mi to nestalo ještě nikdy (tukám an dřevo.. jinak samozřejmě mám nedávný rekord lehce přes 3 měsíce, od odesílatele to v ČR ale bylo za 11 dní....) Takže docela v poho. A i když díl je backorder, tak mám jednou nechtěně :-D odzkoušeno, že se dostaneš do "pre-orders") a ty zajištují přednostně, aniž by se zboží objevilo skladem, u mě to bylo cca 12 dní. Toto je potvrzováno i samotnými američany na diskuzi. Platí i u helin jako celků. Já teď už mám cca dalších 1/4 až 1/2 aury v dílech, zatím tedy pohoda. Nicméně před vánoci budu objednávat druhou komplet, je to lepší než po dílech. Kor když ti ji někdo zajistí přímo z USA, pak to máš za "krásnou" cenu ;-). Jo a pokud jde o tech poradu, mohu říct, že luxus, ani né běhěm dvou dnů mi podal info přímo Agusto Arevalo (ten co má na svědomí Aury), takže toť asi tak vše kolem "logistiky" :-)
Naposledy upravil(a) mec dne čtv 07.07.2011 23:13, celkem upraveno 1 x.
mec

#67 Příspěvek od mec »

Jo a co se týče objednávky heli, není nutno se bát přepravy, já ji tu měl za tuším cca 9 dní, a amíci balení opravdu nepodceňují. Balík totiž česká pošta blbě váhově přepočítala z liber a dala ho mezi těžké věci, takže ho prorazili, dost razantním způsobem. Když jsem byl na poště to řešit (přišel mi dopis že zásilka utrpěla, at přijdu), byl jsem mile překvapen ze strany těch co to balí v San Diagu. aura byla v 2 kartonových krabicích, mezi jejímiž největšími stranami byly ještě další kartony, takže protržena byla jen hlavní vnější krabice, druhá už byla zcela netknutá a Avantí krabice nevěděla že se něco stalo :-D. Jen heli vzbudila trochu více pozornosti na poště když jsem si to kontroloval, 3 poštačky a 1 pošták to okoukly... :-D
insomnia

Re: Avant e-Aurora 90

#68 Příspěvek od insomnia »

koukam, ze uz se pomalu chysta FBL hlava do prodeje, ale vrtulniky jinak beznadejne vyprodany i u Amiku :)

http://www.fast-lad.co.uk/store/pre-ord ... 14901.html
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“