Kupovat ho budu buď v červenci po výplatě a nebo v srpnu už se moc na MX2 těším . Jinak já mám na betě vrtulku 6x4 a jsem naprosto spokojený,hlavně je to znát při stoupavém letu .
Ahoj kluci tak jsem si dnes privezl turnigy TX9 je docela dobra jenze kdyz jsem mixoval klapky tak se mi zblaznilo servo a spaio se vubec nevim proc ,jestli jsem neco podela nebo co nevim.Mam doma jine hitec hs 81 jenze to je velke tak mam peska.Nevite nahodou jake servo tam patri?nema to zadne oznaceni
Pro takoveto pripady porad schanim serva HXT900 ted jsem si jich 6 koupil na aukru aby se me to nestalo takze jedine kouknou po necem lepsim nez je origo pac by sis tim asi moc nepomohl
mal si hxt900? ja ich mam tiez na bete a zatial v poriadku ......obcas mi nejake na plnej vychylke kusok zahuci .....ako aj ten ich chod je trochu hlucnejsi ale ja som v tom nejaky velky problem nevidel
rafa242 píše:a ako ti znicilo to servo? nevies kvôli comu sa to stalo? ......ty si skadial kupoval t9x?
No ja to kupoval na aukru akorat jsem jel za kamaradem na letiste na ranou tak jsem si u loun hned vysilacku vyzved.mixoval jsem podle rimra klapky a zacali mi letat serva sem a tam chveli se az se obe najednou stoporii no a vtom jednom nejak zavrkao a bylo horke takm jesti se nepretahlo nebo nevim
Toto je dost zaujimave .....zeby to spravila vysielacka? alebo uz bolo nieco zo servom? .....to si si krídelká mixoval ako klapky? ktovie co to mohlo spôsobit, ale teoreticky vysielacka nemoze dat servu taky pokyn aby sa snazilo pohnut az cez svoje hranice alebo moze?
Hlavne jsem tam dava diferenciaci a to na jednu stranu 60proc.na druhou 40proc tak nevim ale toservo vrnelo dlouho anemohl jsem ho vytrimovat stale se vracelo do jine polohy tak asi servo spatne