Beta 1400 - stavba
Tak to urcite hej, to dáš do kopy ...ja sa uz tesim na prazdniny ....dufam ze uz budem mat cim skor po poslednej škuške a uz si kupim aj ja niečo dalsie ....a cez prazdniny dúfam ze strávim vela času vo vzduchu
....to mas setovy regulator ze ti vypina pri takom napätí? ja tam mam turnigy a neviem pri akom mi to vypol lebo som nemal voltmeter ale ani radsej nechcem vediet nastastie sa mi to stalo len raz
Ahoj kucííí.
Tak se po delší odmlce zase ozývám. Lítáme téměř denně mladej s tím dělá vše možné co Beta snese.Včera při akrobacii se odloupla od magnetů kabina(nenalezena v jetelině)trefila vrtuli a urazila jeden list!!
Vrtule dnes zakoupena nová apc 6x4,tak uvidíme jak to s ní pofrčí.
Mám jeden problém motor se v loži kýve se strany na stranu.Nevíte někdo jak je tam uchycen a jak se k němu dostanu???Kupoval jsem RTF ,tak nevím Ať koukám jak koukám nic tam v té dírce nevidím.
Jínáč pokud dnes nepřijdou ty bouřky ,tak večer jde na první zálet,,ELITE,, od Va-models ,tak držte palce.

Tak se po delší odmlce zase ozývám. Lítáme téměř denně mladej s tím dělá vše možné co Beta snese.Včera při akrobacii se odloupla od magnetů kabina(nenalezena v jetelině)trefila vrtuli a urazila jeden list!!
Vrtule dnes zakoupena nová apc 6x4,tak uvidíme jak to s ní pofrčí.
Mám jeden problém motor se v loži kýve se strany na stranu.Nevíte někdo jak je tam uchycen a jak se k němu dostanu???Kupoval jsem RTF ,tak nevím Ať koukám jak koukám nic tam v té dírce nevidím.
Jínáč pokud dnes nepřijdou ty bouřky ,tak večer jde na první zálet,,ELITE,, od Va-models ,tak držte palce.
No ja som mal kit a tiež sa mi uvolnil raz.....je ovolnená aj tá "prepážka" alebo ako to nazvat o čo je prichytený motor? ....ked nie tak potom budu len povolene skrutky ktorými je prichytený mne sa raz jedna uvolnila dalo sa k nej ako tak dostat ale k druhej by som mal dost problém sa dostat .....je to prichytené z tej strany skadial je otvor pre vzduch...mal by si tam vidiet dve skrutky
Tak jsem byl poprve letet po pravde super jen me ke konci prvni baterky zacal foukat vitr mam aj video ale moc tam na koukani neni ale casem ho sem hodim abyste me pripadne mohli poradit jinak beta dobry jen nevim co bych delal bez kridelek kdybych koupil EG koriguju s nima co se da kridla me vylezaji i presto ze je mam na magnetech bud je zalepim nebo tam na tu uhlikovou tycku namotam vrstvu papirove pasky a tim se to utemuje jinak zazitek super uz se tesim az prestane foukat 
tak super gratulujem k prvému letu. ja tiež neviem čo by som robil len zo smerovkou ved to kým zareaguje tak dost to trva a ked ide o to ze treba lietadlo drzat vyrovnané ked fuka vietor tak neviem ako by som si poradil bez krideliek
Tak to nechápem čo potom môže byť uvolnené, motor k tej prepážke potom drží, a ked hovoris ze aj prepážka je tam vlepená a drzí tak neviem kde može byt problém, sú tam len tieto dve spoje s ktorými by niečo mohlo byť ....má motor velkú vôlu?
Tak to nechápem čo potom môže byť uvolnené, motor k tej prepážke potom drží, a ked hovoris ze aj prepážka je tam vlepená a drzí tak neviem kde može byt problém, sú tam len tieto dve spoje s ktorými by niečo mohlo byť ....má motor velkú vôlu?
Kluci kluci vy mi dáváte. Teď se rozmýšlím mezi Turnigy 9X a tím Optikem. Ušetřit 2,5k se mi líbí hodně
Jen se fakt bojím spolehlivosti ale jak všichni píšou tak to bylo špatný jen s tou první verzí a hardwarově je to kus od kusu.. Ale je pravda že budu lítat jen EPPčka (zatím) a tak by mi stačila ta T9X.. To nastavování vůbec nevypadá špatně, jen se asi na všechno budu ptát Rimra
Ještě si to nechám projít hlavou (teď musíte spustit že je ta T9x dobrá abyste mě přesvědčili úplně!
D)
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Myslím že nebude veľa čo sa pýtať občas sa možno niečo najde ale má to na stránkach pekne zrozumitelné .....tie videa su super vsetko sa tam dá pochopit ......ja do nej pôjdem mne sa páči velmi dúfam ze nebudem mat smolu ....bolo by super keby ta kúpa vysla ....a neskor sa vymeni modul a bude aj spolahlivejsi signal ....jasne nemoze to byt taka kvalita za tu cenu
ale mne sa velmi paci
jááj to rovno onboard video
čakal som zo zeme ......na prvý let pekne
....tie pristátia občas vyzerali zaujimavo aj ked mozno len kvôli tomu pohľadu
jááj to rovno onboard video