Sledování zásilky z HK

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
nunasjiri

#16 Příspěvek od nunasjiri »

jak jsem psal, 10 baterek u nás 2.200,-Kč, z HK 10 baterek a doprava 316,-Kč.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Earl
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Earl »

Promiň, ale tvůj dotaz mi zavání tak trochu hysterií. Evidentně jsi pod limitem platby DPH, takže i když bude celník opruzovat tak nemá šanci, tím pádem neplatíš ani výpalné poště. Je možné zdržení, ale moc bych tomu nevěřil. Mě to zatím chodí vše do 14 dní a zatím ani celník nechtěl prokázat cenu zboží. Sice se snažím většinou aby nákup nebyl dražší než 22 éček tak se to ne vždy povede. Beru-li to podle mých zkušeností a opravdu ti to odešlo 14.6. z HK tak by jsi to měl mít doma do 24.6.
P.S. uklidni se :D nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko :lol: :lol: :lol:
Drondys

#18 Příspěvek od Drondys »

Earl píše:...Evidentně jsi pod limitem platby DPH, takže i když bude celník opruzovat tak nemá šanci, tím pádem neplatíš ani výpalné poště...

To není tak docela pravda, protože výpalné 96 Kč může v některých případech zaplatit i u zásilky, na kterou nebude stanoveno ani DPH ani CLO, a to jen z důvodu podezření a vyžádání dokladů k zásilce a jak se z posledních informací ukazuje nemusí to být dokonce ani z popudu celního úředníka, protože Česká pošta začíná zneužívat svého postavení celního deklaranta a tak jsou jen na základě rozhodnutí pracovníků pošty bez vyžádání od celních úředníků, Českou poštou záměrně zadržovány některé zásilky s následným vyžádáním dokladů, jen aby mohla Česká pošta následně vybrat výpalné 96 Kč od adresáta, a to i když to nebylo požadováno celním úředníkem a i když byly průvodní doklady k zásilce zcela v pořádku a nic v nich nechybělo.

Takže když má někdo smůlu a jeho zásilku si vybere některý z pracovníků pošty Praha 120 tak mu nakonec Česká pošta naúčtuje 96 Kč i když nebude na zásilku stanoveno DPH ani CLO a i když budou průvodní doklady, které byly přímo na zásilce a v ní bezchybné a pro celního úředníka zcela postačující.
Mar
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Mar »

Asi to vzdám a těch pár drobností nakoupím v Čechách. Já létám jen se setem od Pelikána, mám F/A-18 s dmychadlem už třetí rok a jsem z každého létání přímo nadšený. Nejsem žádný zapálený kutil, který si vše vyrobí doma sám, i když by mne to strašně bavilo. Ale nemám zase tolik času a ani peněz na to, s čím bych opravdu chtěl létat.
Ta nabíječka je Turnigy Accucel-6 50W 6A , má i balancer pro lipolky a našel jsem ji za 900 Kč v e-shopu. Není to žádná špička, ale někteří modeláři v Libereckém klubu ji prý mají a jsou zcela spokojeni, funguje dobře, pro moje potřeby bude v poho.
Link: http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumn ... l-6-50W-6A
F/A-18 Hornet, Extra 300, AX-1, JAK 55 SP
FreeriderCZ

#20 Příspěvek od FreeriderCZ »

14.6. ráno jsem objednal na HK nabíječku Accucell 6 a nějaké konektory za cca 37$ včetně pošty. Dnes 20.6. zboží dorazilo bez dalších poplatků, takže spokojenost. Ještě jsem ten samý den objednal LiPoly, které poslali přes SwissPost, tak jsem zvědav kdy dorazí.
DavidB
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od DavidB »

Mar píše:Asi to vzdám a těch pár drobností nakoupím v Čechách. Já létám jen se setem od Pelikána, mám F/A-18 s dmychadlem už třetí rok a jsem z každého létání přímo nadšený. Nejsem žádný zapálený kutil, který si vše vyrobí doma sám, i když by mne to strašně bavilo. Ale nemám zase tolik času a ani peněz na to, s čím bych opravdu chtěl létat.
Ta nabíječka je Turnigy Accucel-6 50W 6A , má i balancer pro lipolky a našel jsem ji za 900 Kč v e-shopu. Není to žádná špička, ale někteří modeláři v Libereckém klubu ji prý mají a jsou zcela spokojeni, funguje dobře, pro moje potřeby bude v poho.
Link: http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumn ... l-6-50W-6A

...ověř si jestli jí mají opravdu skladem, můj kolega taky nechtěl čekat, ale nakonec zjistil, že překupníci to z HK objednávají až když mají objednávku tady v ČR, skladem mají jen rychloobrátkové zboží nebo to co jim někdo vrátil, protože ho nebavilo čekat
Vladanmyska

#22 Příspěvek od Vladanmyska »

včera jsem objednal baterii 2ks 1000mAh Li-po zippy, takže doufám že do 10 dní je mám od Číňanů doma :D
Hitec Optic 6----------------Blade DancerEasy GliderCessna 480Beta 1400 , 6x4 APC , více lepidla než EPP :-D
Drondys

#23 Příspěvek od Drondys »

Vladanmyska píše:včera jsem objednal baterii 2ks 1000mAh Li-po zippy, takže doufám že do 10 dní je mám od Číňanů doma :D

Je to jen o štěstí tj. pokud budeš mít štěstí tak jako třeba FreeriderCZ tak to projde rychle. :wink:
Earl
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Earl »

Vladanmyska píše:včera jsem objednal baterii 2ks 1000mAh Li-po zippy, takže doufám že do 10 dní je mám od Číňanů doma :D
6.6. Jsem objednal dve baterky, vcera jsem je mel doma. Cesta pres svycarsko je trochu delsi
manek100

#25 Příspěvek od manek100 »

Tak mě se jednou povedlo, že zásilka za 3 dolary z ebay mi šla cca 40 dni - 7 dni do čr, pak stála na celnici asi 30 dni a kdyz prisla, tak byla znovu zalepena a bylo na ni napsano otevreno kvuli celni kontrole. Zásilka obsahovala pouze 2 plastové nosiče rotorů na malinký vrtulník. Fakt sem nechápal tohle...
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od pikus 1 »

:lol: :lol: :lol:
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
nunasjiri

#27 Příspěvek od nunasjiri »

10.6. zaplaceno
14.6. opustilo Hongkonk
19.6 dorazilo do ČR
21.6 puštěno z celnice, prošlo RTG, bez cla
28.6 dorazilo na naší poštu, manželka tvrdí že by dorazila zásilka o tři dny dřív kdybych měl správně PSČ.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“