EDIT: Jestli to budete pozorovat, ale nevěděli jste o tom, tak sem napište, já jenom jestli měl můj příspěvek nějakou účinnost
Zatmění Měsíce
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zatmění Měsíce
Ahoj, jelikož taky dělám trochu do atronomie, tak chci jen říct, že dneska bude zatmění Měsíce. Ve 21:09 minut vychází Měsíc, který už bude částečně zatmavený. Úplné zatmění nastane v 21:22 a maximum dosáhne ve 22:13. Mimochodem se jedná o jedno z nejdelších a tudíž i nejlepších zatmění v tomto století. Obvykle to totiž bývá takto dlouhé pouze 5x za století.
EDIT: Jestli to budete pozorovat, ale nevěděli jste o tom, tak sem napište, já jenom jestli měl můj příspěvek nějakou účinnost
.
Naposledy upravil(a) Pajas dne stř 15.06.2011 17:47, celkem upraveno 1 x.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji se ještě omrknou na www.astro.cz , tam je to hned jako jedno z hlavních témat, není třeba dávaat přesný odkaz, navíc na hlavní stránce je i počítadlo, kolik ještě zbývá času
.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele: