graup15 píše:Acid píše:stale nic?
Co mne trošku překvapilo (a přiznám odradilo od koupě motoru) je zjištění, že hlavní ozubený věnec je bronzový. Nedokážu posoudit, jestli je to dobře či špatně, ale buď Palička zná něco víc než slovutné firmy Pletti, Neu či Hacker..kteří mají kola ocelová, s povrchovou úpravou ...nebo je to obráceně. V každém případě díky tomuto do něj nejdu....na experimenty už jsem moc starej

Jak to bude s výdrží převodovky ukáže až čas..
Ono stačí jen jednoduše počítat... Když se mi posral Neu, tak jsem asi 2,5 měsíce čekal na opravu, kterou jsem si platil ze svého a ještě jsem platit celkem ranec za dopravu. Příběh od Jardy Nezhyby je tak neuvěřitelný, že to se mi stát, tak si koupím snad letenku do USA a ten motor jim omlátím rovnou o hlavu.
Když se mi posere CASTOR od Jirky, tak mu to pošlu, do týdne, dvou to tu mám zpátky.
Když to prostě shrnu, tak svým zákazníkům NEU motory již nedoporučuji, né že by byly o tolik horší, protože ty ze středeční směny jsou výborné, ale přeci jen ten servis u Hackera, Plettiho a zbytku je úplně na jiné úrovni než NEU a o tom žádná. A to mi přijde to nejdůležitější. Podělat se může cokoliv ale když se to stane, tak čekám, že to do měsíce bude opravené tak jako tomu je u výše zmíněných výrobců.
Petr Janků