Elektro JUNIOR vs Easy glider pro
- fireman123
Elektro JUNIOR vs Easy glider pro
Zdravím, vybírám si z těchto modelů, chtěl bych se zeptat, který je lepší? Nebo nějaký jiný tip? Díky
- Vašek1948
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektro JUNIOR vs Easy glider pro
fireman123 píše:Zdravím, vybírám si z těchto modelů, chtěl bych se zeptat, který je lepší? Nebo nějaký jiný tip? Díky
Mohu doporučit Radiana. Máme doma 2x a 100% spokojenost. Oba kusy mají při aku 1300 mAh letovou váhu 750 g, což je o 100g méně než uvádí výrobce. Je stabilní, velký rozsah rychlosti, vhodný pro méně zkušené. Zde je asi nejlevnější: http://www.elcar.cz/3122-radian-plug-pl ... tric-.html
- fireman123
EG sem lital i s 600W a pohoda,
v celkove letove obalce je ve vsech parametrech mozna mimo rychlosti se stejnym pohonem lepsi EG
mel sem i ja a stavil sem zacatecnikum nekolik EG a ja sem sam sobe koupil
Juniora, EG je fakt lepsi,
ale ani Junior neni zlej nejlepsi zazitek mam kdyz sem ho vytah na svah kde funelo 10-12 m/s s narazama 15 to byl masakr ale daval si to
a hlavne stoji zlomek, velka nevyhoda je zalepene servo na vop do směrovky,
tam to chce dat kvalitu jinak rozrezas celej zadek (stalo se me umrel mi tam hitec)
v celkove letove obalce je ve vsech parametrech mozna mimo rychlosti se stejnym pohonem lepsi EG
mel sem i ja a stavil sem zacatecnikum nekolik EG a ja sem sam sobe koupil
Juniora, EG je fakt lepsi,
ale ani Junior neni zlej nejlepsi zazitek mam kdyz sem ho vytah na svah kde funelo 10-12 m/s s narazama 15 to byl masakr ale daval si to
a hlavne stoji zlomek, velka nevyhoda je zalepene servo na vop do směrovky,
tam to chce dat kvalitu jinak rozrezas celej zadek (stalo se me umrel mi tam hitec)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- fireman123
- fireman123
Pajik_CZ píše:tak se podívej tam, kde jsi se ptal, odpovídal jsem ti , co tam mám.... RAY 3530. pohoda lítání. Na kravení dávám 3542 ale to už nestíhá zbytek letadla - gumový křidýlka atd... Nicméně s tou 42 je stoupání kolmo do nevidim luxusní , odhadem rychlost stoupání tak 15-20 m/s
hele nepřestřelil jsi těch 15-20 m/s? to je docela šupec
blesk píše:Pajik_CZ píše:tak se podívej tam, kde jsi se ptal, odpovídal jsem ti , co tam mám.... RAY 3530. pohoda lítání. Na kravení dávám 3542 ale to už nestíhá zbytek letadla - gumový křidýlka atd... Nicméně s tou 42 je stoupání kolmo do nevidim luxusní , odhadem rychlost stoupání tak 15-20 m/s
hele nepřestřelil jsi těch 15-20 m/s? to je docela šupec
20m/s..je pouhých 72km/h....Nic nenormálního. Takový šneček