Poradte prosim nezkusenemu s vrtulnikem.

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
buki

#271 Příspěvek od buki »

crewe píše:Ať jsem hledal, jak jsem heldal, tak nemůžu nikde na e-shopech najít Futabu FC-18. Pokavaď někdo máte, hoďte mi sem link. Díky. :-)
P.S. Půjde Futaba fc-18 na vrtulní mSR? Potom na simulátor Phoenix a potom na T- Rexe 450 a víc?

Uvědom si pokud koupíš olétanou tuto soupravu, tak můžou už být poťáky za svou životností a není to 2,4. Nenech se zblbnout. To ti může radit, kdo se jí chce už zbavit a koupit novou 2,4.Jiný důvod nevidím. Je to ale tvá věc.Zamysli se,proč se lidé zbavují starých věcí.
crewe

#272 Příspěvek od crewe »

buki píše:
crewe píše:Ať jsem hledal, jak jsem heldal, tak nemůžu nikde na e-shopech najít Futabu FC-18. Pokavaď někdo máte, hoďte mi sem link. Díky. :-)
P.S. Půjde Futaba fc-18 na vrtulní mSR? Potom na simulátor Phoenix a potom na T- Rexe 450 a víc?

Uvědom si pokud koupíš olétanou tuto soupravu, tak můžou už být poťáky za svou životností a není to 2,4. Nenech se zblbnout. To ti může radit, kdo se jí chce už zbavit a koupit novou 2,4.Jiný důvod nevidím. Je to ale tvá věc.Zamysli se,proč se lidé zbavují starých věcí.

Mě je vcelku jedno, jaký koupím ovladač, pač tomu prd rozumím, takže mi jde o to, aby ta souprava byla dostačující, pro ty věci, které jsem tu psal :-). Díky a zkuste mi poradit.
EDIT: Původně jsem chtěl DX7, jenomže většina lidí říká, že je to k ničemu.
cilek

#273 Příspěvek od cilek »

buki píše:Zamysli se,proč se lidé zbavují starých věcí.

Třeba i proto, aby si koupili nové, modernější. Každá starší věc nemusí být nutně totálně opotřebená. Zatím jsem měl všechny vysílačky z bazaru a nikdy žádný problém. Ovšem riziko tu samozřejmě je, zvláště pro úplného začátečníka.
Naposledy upravil(a) cilek dne ned 05.06.2011 16:29, celkem upraveno 1 x.
crewe

#274 Příspěvek od crewe »

Teďka jsem koupil mSR z druhé ruky, tak uvidíme :-)
Ale potřeboval bych spíš poradit s tím ovladačem... ;-)
buki

#275 Příspěvek od buki »

crewe píše:Teďka jsem koupil mSR z druhé ruky, tak uvidíme :-)
Ale potřeboval bych spíš poradit s tou vysílačkou... ;-)

Na to mSR potřebuješ Spekrtum. Pokud koupíš tu DX7 chybu neuděláš. Lítám Futabu, ale na prcka jsem musel jít do Spektra a tak jsem si ji taky koupil.
Je dostačující. Léta jsem lítal s velkejma spalovákama s Eclipsou7.Mělo to chyby v softu o kterých jsem věděl, ale jinak mě to stačilo v pohodě. Když se zeptáš ostatních na Eclipsu, tak ti řeknou, že není pro vrtulníky ani náhodou a že je to šunt. Já jsem s ní odlétal 7,5 roku s velkejma vrtulníkama a pak šel do 2,4. Takže si pak vyber.
crewe

#276 Příspěvek od crewe »

Díky a já to řešit nebudu, koupím to Dx7.
Jo a DX jde na Phoenix (simulátor).
cilek

#277 Příspěvek od cilek »

Ano.
crewe

#278 Příspěvek od crewe »

A nevadí, že je to mód 1. Co to vlastně je? :-)
cilek

#279 Příspěvek od cilek »

Plyn a křidélka vpravo.
crewe

#280 Příspěvek od crewe »

cilek píše:Plyn a křidélka vpravo.

Díkec.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od OPR »

crewe píše:A nevadí, že je to mód 1. Co to vlastně je? :-)
Promiň ale tohle je už vyloženě lenost.
RCmichal

#282 Příspěvek od RCmichal »

buki píše:Uvědom si pokud koupíš olétanou tuto soupravu, tak můžou už být poťáky za svou životností a není to 2,4. Nenech se zblbnout. To ti může radit, kdo se jí chce už zbavit a koupit novou 2,4.Jiný důvod nevidím. Je to ale tvá věc.Zamysli se,proč se lidé zbavují starých věcí.

bohužel musím tě zklamat ale já nic nenabízím, mimo jiné proto že FC-18 není ještě spotřební elektronikou jako DX. a pokud umíš číst tak ta moje je 2,4G i s telemetrií "je v ní TWIN" pokud tušíš co to je
Naposledy upravil(a) RCmichal dne ned 05.06.2011 18:09, celkem upraveno 1 x.
olda
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od olda »

Pokud jsi doteď nenastudoval naprosté základy, nenapípáš tu helinu do rádia aby vůbec na stole chodila ani s pomocí internetu. Předpokládám, z toho co jsem přečetl. že i když budeš chtít jít nejlevnější optimální cestou, finančně tě to stáhne z kůže. Právě tím, že tomu aspoň obstojně rozumíš se dají nějaké prostředky ušetřit.
Pokud máš někoho známého znalého této problematiky, pak je to věc jiná. Pokud nemáš ani základy a nikdo ti nedá seřízenou helinu na páky, pak ti ani Phoenix nepomůže.
Moje modely:
http://mkalka.cz/clenove/clen.php?id=10
OPR
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od OPR »

olda píše:Pokud jsi doteď nenastudoval naprosté základy, nenapípáš tu helinu do rádia aby vůbec na stole chodila ani s pomocí internetu. Předpokládám, z toho co jsem přečetl. že i když budeš chtít jít nejlevnější optimální cestou, finančně tě to stáhne z kůže. Právě tím, že tomu aspoň obstojně rozumíš se dají nějaké prostředky ušetřit.
Pokud máš někoho známého znalého této problematiky, pak je to věc jiná. Pokud nemáš ani základy a nikdo ti nedá seřízenou helinu na páky, pak ti ani Phoenix nepomůže.

Přesně tak, mám pocit z celé téhle přesvědčovací procedúry a posledních pár stránek tu přečtených, že dotyčný počítá s tím jako by mu mělo něco sapdnout do klína. Bohužel. 8O
buki

#285 Příspěvek od buki »

RCmichal píše:
buki píše:Uvědom si pokud koupíš olétanou tuto soupravu, tak můžou už být poťáky za svou životností a není to 2,4. Nenech se zblbnout. To ti může radit, kdo se jí chce už zbavit a koupit novou 2,4.Jiný důvod nevidím. Je to ale tvá věc.Zamysli se,proč se lidé zbavují starých věcí.

bohužel musím tě zklamat ale já nic nenabízím, mimo jiné proto že FC-18 není ještě spotřební elektronikou jako DX. a pokud umíš číst tak ta moje je 2,4G i s telemetrií "je v ní TWIN" pokud tušíš co to je

Vůbec jsem nemluvil o tobě, ale všeobecně. To je přesně ono, proč by si měl kupovat vysílačku a pak potom do ní řešit 2,4. A kor nováček, který o tom nic neví. Trochu přitažené za vlasy, nemyslíš?
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“