A kolik C pouzivate? Je jasny ze neco jineho je treba na 3D akrobacii a neco jineho pro zacatecnika, ale abych aspon ramcove vedel jestli se mam pohybovat kolem 20, 30 nebo 40C.
Diky.
Kra píše:Jeste by me zajimalo .. pac budu muset dokupovat baterky .. pouzivate nekdo baterky treba kolem delky 145mm? Momentalne tam mam Zippy dlouhe 137mm a uz to mi prijde desne moc .. abych ty delsi nemusel nejak moc extra vyvazovat![]()
A kolik C pouzivate? Je jasny ze neco jineho je treba na 3D akrobacii a neco jineho pro zacatecnika, ale abych aspon ramcove vedel jestli se mam pohybovat kolem 20, 30 nebo 40C.
Diky.
RomanAll píše:JirkaA píše:ne, futaby mají na nastavení failsafe položku v menu.
BTW skromná otázka, jak můžete lítat něco tak rizikovýho jako jsou vrtulníky neposkvrněni vědomostí o nastavení failsafe? Co takhle pohled do manuálu?
nelitamefailsafe mam nasteveno na motor od zacatku,
akorat kdyz si vzpominam jak jsem to hledal a ptal se abych mel
jistotu, ze to mam spravne, prece jenom jsem vse resil od piky skoro
sam jen ctenim, pote radsi nekolikrat venku odskousel, ale
spis me nadchlo, ze to jde takhle, pro me logicteji a pro uplnyho
zacatecnika jednoduseji![]()
navod je dobra vec, ale dost casto nedovoli pochopit, dovoli udelat.
gamer007 píše:Dotaz na majitele Roxxy reglu. Jde nějak nastavit pomalý rozběh jen pomocí TX? At nastavim govik nebo bez, pořád se mi zdá rozběh moc rychlej. Díky
gamer007 píše:Dotaz na majitele Roxxy reglu. Jde nějak nastavit pomalý rozběh jen pomocí TX? At nastavim govik nebo bez, pořád se mi zdá rozběh moc rychlej. Díky