maniiax. píše: Důvod? Na rádiu mi zůstal model PHOENIX a s tím se fakt lítat nedá![]()
To aurora nemá žádnou pojistku??...to by se u spektrumu stát nemohlo.
Howking píše:-jjerror414 píše:zda se me ze funkci model match ma spectrum nejak licencovane
Panda píše:doma jsem objevil strihlou hridel nahonu reminku. proto ta krasna a dlouha autorotace.
tak doufam, ze fenomen reminku uz mam za sebou a zas budu bourat normalne
, jen jsem se divil že minule to nevibrovalo a ted trochu jo - víš co je na 450-tce nejcharakterističtější? Ne není to levná cena ND. Je to obrovský počet nehod. Můj počet roční nehod přechodem z 450-tky jen na pětikouli poklesl 30-tinásobně.psena píše:Dnes jsem to po delsi dobe zazdil
minuly rok som padol 6 ci 7x.Howking píše:- víš co je na 450-tce nejcharakterističtější? Ne není to levná cena ND. Je to obrovský počet nehod. Můj počet roční nehod přechodem z 450-tky jen na pětikouli poklesl 30-tinásobně.psena píše:Dnes jsem to po delsi dobe zazdil
to je mozne, ze vydrzi viac, nehadam sa. Ale loziska vydrzia prd, nech su akekolvek.psena píše:Presne tak, Align pricnou hridel jsem menil asi 3x z 20ti padu![]()
Dnes opet rovna, vymenil jsem jen gumy... Tarot hridel by byla samozrejme kriva, mel jsem ji jednou.