T-rex 450 Pro - zkušenosti II.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
To drobet nechápu ....... jestli máš manuál a nejseš nahluchlej tak Elajňácký regli se programujou velmi dobře. Ano oproti kontroniku musíš víc mrskat pákou plynu ale i tak je to velmi jednoduché to nastavit.
PS: pořád mám pocit že jsi nepochopil podstatu ..... governor je věc kerá na tndle regl nepatří to ano. Ale VEEELMI důležití je abys odstranil tu tvoji křivku 65% všude. vystav ji lineárně dle zatížení (pokud nelítáš boudou dolu) pokud létáš i invert tak si na reglu vystav křivku připomínající písmeno "V".
100-90-80-90-100 ..... TŘEBA !!!
PS: pořád mám pocit že jsi nepochopil podstatu ..... governor je věc kerá na tndle regl nepatří to ano. Ale VEEELMI důležití je abys odstranil tu tvoji křivku 65% všude. vystav ji lineárně dle zatížení (pokud nelítáš boudou dolu) pokud létáš i invert tak si na reglu vystav křivku připomínající písmeno "V".
100-90-80-90-100 ..... TŘEBA !!!
Ale ano,já to chápu,že jakmile přidávám na kolektivu-zvyšuji zatížení pro motor,tak je potřeba přidávat i otáčky,abych ten motor nedusil. Mám to tak v dalších letových režimech. Jen pro to visení jsem si udělal tyto otáčky-přímku.
Např. tento regulátor http://www.modelarina.cz/stridavy-regul ... -p-76.html jsem nebyl schpný na pípání vůbec nastavit. Dopadlo to tak,že jsem za asi pětikilo přikoupil kabel a to nastavení udělal v PC. Ten Align regulátor jsem zatím nezkoušel,prostě jsem ho ponechal v továrním nastavení,třeba jde nastavit opravdu jednoduše...
Např. tento regulátor http://www.modelarina.cz/stridavy-regul ... -p-76.html jsem nebyl schpný na pípání vůbec nastavit. Dopadlo to tak,že jsem za asi pětikilo přikoupil kabel a to nastavení udělal v PC. Ten Align regulátor jsem zatím nezkoušel,prostě jsem ho ponechal v továrním nastavení,třeba jde nastavit opravdu jednoduše...
Toro 900,Lynx-E,Absolution,MiniCorado,Addiction 3D - T6EX,T8FG
- janac.marek
Tak trocha OT:
Dnes som sa vrátil domov po dlhej ceste, unavený, ale chcel som si zalietať. Krásne počasie.
Udržal som to hore 30 sekúnd a pacol o zem. Moja nepozornosť (pozrel som sa ja debil na hodinky s tým, že som myslel, že heli je stabilizovaná).
T-Rexík spravil 2 kotrmelce. Videl som ako z neho odleteli 3 kúsky. Vravel som si koniec.
Naštastie servá prežili a poškodili sa len listy a odleteli pádla (+ sa skrivila tá tyč, čo ich drží) To je všetko.
Je to možno paranormálny jav, ale chvost mám stále ten prvý originálny. prežil už 3 pády
a pri dvoch z nich bola zadná vrtulka a kolieska špinavé od blata/prachu/hliny a prípadne sa vylomil ten zadný umelohmotný zúbok (dnes prežil aj ten).
Dnes som sa vrátil domov po dlhej ceste, unavený, ale chcel som si zalietať. Krásne počasie.
Udržal som to hore 30 sekúnd a pacol o zem. Moja nepozornosť (pozrel som sa ja debil na hodinky s tým, že som myslel, že heli je stabilizovaná).
T-Rexík spravil 2 kotrmelce. Videl som ako z neho odleteli 3 kúsky. Vravel som si koniec.
Naštastie servá prežili a poškodili sa len listy a odleteli pádla (+ sa skrivila tá tyč, čo ich drží) To je všetko.
Je to možno paranormálny jav, ale chvost mám stále ten prvý originálny. prežil už 3 pády
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
- Kenny McCormick
myslis?janac.marek píše:Tak trocha OT:
Je to možno paranormálny jav, ale chvost mám stále ten prvý originálny. prežil už 3 pádya pri dvoch z nich bola zadná vrtulka a kolieska špinavé od blata/prachu/hliny a prípadne sa vylomil ten zadný umelohmotný zúbok (dnes prežil aj ten).
Ked si rozflakal listy, budes mat v prd..li min. priecnu osku a nejake to lozisko v gripoch
Vsadim boty, pokial tie listy neboli drevene...
- janac.marek
Boli drevené.
Dnes som bol lietať. 4 sady.
Jediné ložisko čo odišlo bolo Tarot one way bearing.
Bola poškodená aj hlavná hriadeľ.
Sútam ešte nejaké vibrácie, a celkom silné, ale lieta to.
Zajtra dám dole chvost aj listy a roztočím to a skúsim vymeniť feathering shaft. Uvidím.
Každopádne dnes som lietal na carbon blades lebo drevenné už nemám a je to PARÁDA.
Dnes som bol lietať. 4 sady.
Jediné ložisko čo odišlo bolo Tarot one way bearing.
Bola poškodená aj hlavná hriadeľ.
Sútam ešte nejaké vibrácie, a celkom silné, ale lieta to.
Zajtra dám dole chvost aj listy a roztočím to a skúsim vymeniť feathering shaft. Uvidím.
Každopádne dnes som lietal na carbon blades lebo drevenné už nemám a je to PARÁDA.
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
- Kenny McCormick
vibracie? Odstran to, lebo ti to vyklepe prevody v servach.
Co stopa listov, zrovnal si?
Zadna oska je OK? Poloz si vrtas na stol pred seba bokom, aby si videl na tu dierku v oske, a pomaly toc prstom rotor. Ked je kriva, uvidis to...
Co stopa listov, zrovnal si?
Zadna oska je OK? Poloz si vrtas na stol pred seba bokom, aby si videl na tu dierku v oske, a pomaly toc prstom rotor. Ked je kriva, uvidis to...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- janac.marek
- Kenny McCormick
- janac.marek