T-rex 450 Pro - zkušenosti II.
Neviete nahodu kolko T-Rex 450 procko odnesie? Chel by som na nu zavesit toto http://www.chinavasion.com/sports-action-camcorders/cvngdc33/.
do petky nee to bych si radsi na to toceny zašel
už to mam vymyšleny,dam na to lanka metr a pul dlouhy a po dobu než to natoči mu budu viset nad výčepem
akorát budu muset dořešit nějakou pidi kamerku ať misto do hospody nevlitnu do mlikárny

harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
Čmelák ve výstavbě......
harleyr píše:do petky nee to bych si radsi na to toceny zašel![]()
už to mam vymyšleny,dam na to lanka metr a pul dlouhy a po dobu než to natoči mu budu viset nad výčepem
![]()
![]()
![]()
![]()
akorát budu muset dořešit nějakou pidi kamerku ať misto do hospody nevlitnu do mlikárny
![]()
![]()
![]()
Skus tu co som sem dal link, aspon poriesis moju otazku ci to PROCKO unesie a aka bude vydrz baterky. Len dufam ze nebyvas moc daleko? aby sa ti to PROCKO stihlo aj vratit
Ta se mi zda dost velka a hamatna,to chce něco malinkatyho a k tomu ty bryle na promitani obrazu at to vidim v realu.s tou tvoji kamerou by to sotva uneslo třetinku piva a to bych se ulital
Myslim že by ta kamerka nebyl problem,měl jsem na vrťasu přišpendlenej telefon nokia a zvladal to hravě a za těch 5min letu jsem do hyperionky dobijel nějakych 1793mah,nezda se mi že by ta kamerka byla extra těžši jak ten mobil.
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
Čmelák ve výstavbě......
Z asi 7mi Procek co jsem nastavoval to jedno delalo taky.
V HL pomalicku cestovalo doprava.
Heli byla uplne nove sestavena od majitele peclive slozena...
Vsechny ostatni heli drzely jak pribity.
Pokud to neni vadna alektronika, tak na prvnim miste bych hledal vibraci.
Rozhodne to neni mechanicky nastavenim, ja muzu dat to gyro na jakkoli nastavenej ocas s stejne drzi.
V HL pomalicku cestovalo doprava.
Heli byla uplne nove sestavena od majitele peclive slozena...
Vsechny ostatni heli drzely jak pribity.
Pokud to neni vadna alektronika, tak na prvnim miste bych hledal vibraci.
Rozhodne to neni mechanicky nastavenim, ja muzu dat to gyro na jakkoli nastavenej ocas s stejne drzi.