Dovolim si ozivit toto vlakno, mam otazocku k predmetnemu motoru 3639. Aky Timing nastavit pre tento motor, a aky pocet polov resp. frekvenciu. Ako regulator pouzivam Turnigy AE-45A, zatial sa mi totiz nepdarilo nikde najst tieto udaje.
Tato zostava je ako nahrada za AXI 2820/12 a JETI Spin 44 regulator. Nakolko sa mi podarilo rozbit model (JAK-54 Extreme Flights 47´) v ktorom bol ten AXI tak som rychlo (nastastie v akcii) kupil taky isty model a vymenil creva, po case sa mi ten rozbity model podarilo dat do kopy tak som si povedal ze ho osadim niecim lacnejsim (o dost), osadil som ho touto Turnigy zostavou, zatial sa to javi v pohode, len s tym AXI sa mi zdalo lietanie sviznejsie, ale aj hlucnejsie. Pre mna dobra nahrada. Rad by som nastavil ten regulator poriadne, myslim ze ten motor ma na viac. Vdaka
Turnigy 3639-1100
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
No on ten problém s rozdílnou živostí může být zcela jinde! Ten 3639 bude mít o cca 100 menší Kv jak ten Axík 2820/12. Pokud si dal na ten 3639 stejnou vrtuli jakos měl na tom Axiku, tak budeš mít samozřejmě menší výkon (tah i rychlost). Tohle bude třeba asi doladit výběrem jiné vrtule. Jestli to máš napájené aku 3S, tak na 11V máš rozdíl cca 1100 otáček/min bez zatížení. A to už je celkem znatelnej rozdíl.