Bojová letadla v ráji V. 21.5.2011

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomas_k
Kontaktovat uživatele:

Bojová letadla v ráji V. 21.5.2011

#1 Příspěvek od tomas_k »

Dobrý den všem návštěvníkům serveru rcmania.

Dovolujeme si Vás pozvat na naší modelářskou akci BOJOVÁ LETADLA V RÁJI V. , která se koná na našem klubovém letišti Koprník dne 21.5.2011.
Uvidíte rádiem řízené modely vojenských letadel z období I a II WW, ale i ze součastnosti. Začátek akce je v 10.00 hodin. Občerstvení zajištěno. Pro získání dalších informací můžete navštívit náš web :

www.mkvesela.estranky.cz

MK Veselá
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BOBIKA »

určitě přijedu,když bude hezky :lol:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
JirkaVejrazka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JirkaVejrazka »

Bylo to moc pekne, skoda ze jsem nemohl zustat dele. Pokud bude cas, hodim na web nejake fotky.
JirkaVejrazka
Kontaktovat uživatele:

Fotky

#4 Příspěvek od JirkaVejrazka »

Tak jsem hodil na web nejake fotky, pro zajemce jsou k videni tady: Bojova letadla v raji

Jirka
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotky

#5 Příspěvek od jyrry »

JirkaVejrazka píše:Tak jsem hodil na web nejake fotky, pro zajemce jsou k videni tady: Bojova letadla v raji

Jirka

ten Mitchell je nejspis tuten, ze ju?
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec ... t&id=33630
tomas_k
Kontaktovat uživatele:

B-25

#6 Příspěvek od tomas_k »

Ahoj Jirko.

Ano, je to on. Na Koprníku ho vodil kamarád. Letové vlastnosti perfektní, ale ten zatahovací podvozek je neštěstí :cry: . Na trávu asi vůbec, na asfalt musíš jako do peřin. Pokud chceš vědět osazení, mám to tady : http://www.ok1uts.estranky.cz/clanky/b- ... odelu.html

No a po včerejšku jdu opět opravovat další plastový díl řízení příďového kola ..... ach jo.

P.S. Jinak fotky jsou perfektní, díky.
Tomáš
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: B-25

#7 Příspěvek od jyrry »

tomas_k píše:Ahoj Jirko.

Ano, je to on. Na Koprníku ho vodil kamarád. Letové vlastnosti perfektní, ale ten zatahovací podvozek je neštěstí :cry: . Na trávu asi vůbec, na asfalt musíš jako do peřin. Pokud chceš vědět osazení, mám to tady : http://www.ok1uts.estranky.cz/clanky/b- ... odelu.html

No a po včerejšku jdu opět opravovat další plastový díl řízení příďového kola ..... ach jo.

Tomáš

Jojo, znam . Mam od BH Mosquito. Podvozek sice dost vakla, ale zatim funguje (vakl jde vymezit cervikem, schovanym v dirce na kostce podvozku - nasel jsem ho spis nahodou...); doplnim mu jeste druhy svisly drat, ta jednostrane uchycena hridelka neni zrovna dobra. Z travy to jde, kdyz nejsou moc hrboly a doliky. Zpomaleni mam udelane vysilacem cca 5 sec. (Eclipse a soft Palik), stejne tak na klapkach. Taky si hraju s PICama :-) a chci doplnit pumovnici na 8.k - v jedne poloze zavreno, v druhe jen otevrena vrata a ve treti odhoz, jako v realu.
Omotoroval jsem to trochu velkoryse - Motory SK3536 kV 1400, vrtule protibezne MasterAirscrew 10/6, prikon 525W kazdy. Mam na ceste motory 3542 s kV 1000 a triliste vrtule 10/7, prece jen to bude lip vypadat, doufam ze vykon zustane podobny.
Ze ty jsi s Mitchellem byl loni v Myte - stihaci na start? To by jsme mohli letos dat spolecny let, 2 dvoumotory, hmmmm :-)

edit: A joo, ty o tech cervikach pises :-) Tu tvoji upravu podvozku vyzkousim, dik za natuknuti :-)

Jeste trochu chlubeni:
http://rcmpilot.rajce.idnes.cz/Armadni_ ... _Rokycany/
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“