cilek píše:00Ja píše:Na to, ze to padlo asi ze 30ti metru jsem to cekal horsi,..
To si děláš srandu? Proč lítáš 30 metrů vysoko?
Keď natáčam zábery kamerou tak lietam aj 50m vysoko.. V čom je problém?
silcom píše:eco píše:Dnes jsem rozbil Logo600 , z ničeho nic se propadla cca o 2metry - byl jsem nízko a nestihl nic než cvaknout autorotaci...divné je to že se neodstavil motor.
Z heliny nezbylo skoro nic, na zemi všechno fungovalo, bylo to po asi 2minutách letu.
Osazení Jive80, Pyro520, Savox serva, dvojitý kabel z reglu.
Kontroloval jsem servomonitor a vše jede jak má, následně proběhly 3lety na stejné rádio jen s jinou helinou bez náznaku problému(Protos+Beast)
Dá se u V-baru 4.0 vyjet nějaký log co se stalo??
Nepředpokládám že nestíhal BEC u reglu.
Čau, log sa stiahnut samozrejme dá, v hlavnom menu Info a potom tuším Event log.
boZZda píše:Tak dnes se mi stala opravdu divná havárka s prodlouženým Protosem.
Nad zemí jsem chtěl udělat rychlý tic-toc, ale nějak jsem se ocitl v invertu v piruetě blízko sebe a tak jsem rychle zmacknul autorotaci (ani nevim ze jsem ji zmacknul) a sel prudce k zemi.
Výsledek? Zlomený jeden rotorový list hned u kořene a ohnutá přičná hřídel.
?????
Je možné, že to je všechno? Vypadá to, že to jsou opravdu veškeré škody. Chápete to někdo? Já ne!!!
Howking píše:Sakra. Píšou tu furt jedni a ti samí (a stále to samé).
No tak přidám taky.
Právě jsem se vrátil z hradu, tedy vlastně z letiště.
Zajímavá příhoda. Byl jsem lítat jak s rexem 700, tak s Protosem. Při třetím letu s rexem jsem roztočil motor a pak prudce zatáh za kolektiv a vystřelil nahoru a... ...a regl Kontronik vypnul. Zachránil jsem to velice zdařilou autorotací z 20-ti metrů jako do peřinky. (Sedmikilo fakt nádherně autorotuje) no tak jsem vypnul helinu, znova zapnul a cele to zopakoval - po roztočení jsem tomu dal nejprudčeji jak dovedu (fakt ťukanec) plný kolektiv - helina vystartovala a nic, pohoda. Žádné vypnutí se nekonalo. Tak jsem si svoje odlítal. Zase si pochrochtal z V-Baru a tímto jsem vybil třetí sadu baterek a přešel na Protose. Stejný postup, plný nahoru a pohoda. Pak duha tam, zpět, tam a když jsem byl na zádech vypnul regl Align. Viděl jsem že vrtule(pro jazykozpytce rotor) je hodně pomalá, snahu o přetočení z zad jsem vzdal a tak jsem šel autorotací na zádech, s tím, že to dole přitáhnu a minimalizuju aspoň škody.
Škody, jedno rameno gripu a ohlá ocasní trubka. Jinak nic.
Ale teď kurva co se děje. Zachovaly se mi stejně dva různé regly a dvě různé heliny. Jedna lítá na křivky a druhá na govenor. Náhoda, nebo mám v háji vysílačku a vypíná mi kanál plynu. Na monitoru kanálu nic vadného vidět není.