Nastavení vrtulníku
Nastavení vrtulníku
Ahoj,
Nemáte někdo nějaký odkaz na stránku kde se přesně a srozumitelně popisuje nastavení hlavního rotoru a vše k němu?Jsem v tom začátečník a po ráně to potřebuju seřídit.Díky
Nemáte někdo nějaký odkaz na stránku kde se přesně a srozumitelně popisuje nastavení hlavního rotoru a vše k němu?Jsem v tom začátečník a po ráně to potřebuju seřídit.Díky
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi moc duchaplné nejsou. To je fakt. Ale otázka je položena tak, že se na ni odpovědět nedá.
Dozvěděli jsme se že se jedná o vrtulník po ráně, který je třeba seřídit a dotyčný o tom nemá ani trošku vědomostí. Bylo by dobré dotaz blíže specifikovat. Pak by se dalo i přesněji odpovědět.
Dozvěděli jsme se že se jedná o vrtulník po ráně, který je třeba seřídit a dotyčný o tom nemá ani trošku vědomostí. Bylo by dobré dotaz blíže specifikovat. Pak by se dalo i přesněji odpovědět.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Re: Nastavení vrtulníku
ninja949 píše:Nemáte někdo nějaký odkaz na stránku kde se přesně a srozumitelně popisuje nastavení hlavního rotoru a vše k němu?Jsem v tom začátečník a po ráně to potřebuju seřídit.Díky
Sice nevím co přesně potřebuješ , ale zkus tohle http://www.youtube.com/results?search_q ... setup&aq=f
anebo pohledej sám něco konkrétnějšího.
ninja949 píše:,ale nic pro začátečníka srozumitelné a jednoduché.
Tak na tuhle otázku jsem jako začátečník hledal odpověď hodně dlouho, ale není na tom nic zas až tak složitého, Problematika je však na samostatný článek a nebo hodně času tady na rc manii, nejrychlejší bude když napíšeš odkud jsi a s nikým z blízkého okolí se setkáš osobně, je to nejrychlejší. Systém položit otázku a pak čekat na odpověď je hodně zdlouhavá a do toho se nikomu moc nechce, zatím je dobré stáhnout si návod na Trexe 450 nebo jinou heli, tam se toho dozvíš hodně. Základy platí pro všechny heli stejně. tady odkaz http://www.edisk.cz/stahni/36594/T-REX_ ... .82MB.html
PS: sorry je to v angličtině pošli mail a já ti to pošlu v češtině, nebo to vygoogluj.
Naposledy upravil(a) geriatrix dne čtv 05.05.2011 21:04, celkem upraveno 1 x.
ninja949 píše:Chápu že jsem neuvedl že jde o HK 450,ale prominte mi pánové že jsem si dovolil se narodit.Je tam toho spousta,ale nic pro začátečníka srozumitelné a jednoduché.
A co ti kamarádi z Kladna? Jestli chceš tak přijeď zítra do Slivence.Budeme tam lítat asi kolem páté odpoledne.Není to nic složitýho když víš co a jak funguje.