Kinetic 800

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
mendo08

Kinetic 800

#1 Příspěvek od mendo08 »

Dobry den chcel by som vas poprosit o radu, nakolko som uplny zaciatocnik. Chcem si kupit vetrona a to konkretne tento model Kinetic 800, chcel by som ho objednat odtialto http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16894 je to tam za super cenu. Chcel som vediet vas nazor na tento model, ma s nim dakto dake skusenosti? Dalej som chcel, ci by ste mi neporadili co tam mam vsetko dokupit aby to bolo komplet (myslel som konkretne ake serva, motor, atd. Vysielacku mam Spektru DX6). Ak sa da chcel by som to vsetko objednat z hobbykingu.

Vsetkym vam dakujem za radu.
JosefSvejk

#2 Příspěvek od JosefSvejk »

Neznám ten model, ale pro úplného začátečníka je, myslím, moc malý. Nebude dost čitelný a bude taky moc rychlý na reakce i když je to větroň. A je levný, protože je malý. :roll:
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
kovaco

Kinetic 800

#3 Příspěvek od kovaco »

No, jestli můžu pár poznámek. Tento medel je fakt pro začátečníka moc nevhodný. Jak už bylo zmíněno, je malý, bude rychlý a vratký. To je pro začátečníka jistá smrt a co je nejhorší, rozmlátíš ho po 5 vteřinách a je po dalším možná dobrém pilotovi. Já začínal dosti z hurta. 3,05m Sírius. Ale!!!!!!!! Měl jsem úžasné učitele a to je k nezaplacení. A to nemluvím o tom, že jsem pár desítek hodin blbnul na PC. Ono totiž větroň pod 2m není stabilní. Možná mě tady kolegové upálí, ale to je moje zkušenost. :lol:
OK53
graup15

Re: Kinetic 800

#4 Příspěvek od graup15 »

kovaco píše:No, jestli můžu pár poznámek. Tento medel je fakt pro začátečníka moc nevhodný. Jak už bylo zmíněno, je malý, bude rychlý a vratký. To je pro začátečníka jistá smrt a co je nejhorší, rozmlátíš ho po 5 vteřinách a je po dalším možná dobrém pilotovi. Já začínal dosti z hurta. 3,05m Sírius. Ale!!!!!!!! Měl jsem úžasné učitele a to je k nezaplacení. A to nemluvím o tom, že jsem pár desítek hodin blbnul na PC. Ono totiž větroň pod 2m není stabilní. Možná mě tady kolegové upálí, ale to je moje zkušenost. :lol:
OK53

A čo si Kefalín predstavujetě pod takým pojmom..stabilní :-) :-)
kovaco

Kinetic 800

#5 Příspěvek od kovaco »

:lol: :lol: :lol: Pane majore, čekal jsem sprchu a už je tady, tedy upáleníííííííííí :lol: :lol: :lol:
Ondra
mendo08

Kinetic 800

#6 Příspěvek od mendo08 »

A co by bolo podla vas vhodne? Mozete sem dat daky link chcel by som to z Hobbykingu, lebo su tam slusne ceny.
Surgical

#7 Příspěvek od Surgical »

Vítej na foru. O výběru vhodného prvního modelu je tady už tolik threadů, že stačí jen lehce pohledat a počíst....
Sluggish
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Sluggish »

Ja som začínal s Easy Gliderom, tu je jeho kópia, neviem ako lieta toto, ale Easy lieta fakt skoro sám aj keď by bolo možno lepšie niečo s tlačným pohonom

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7895
mendo08

#9 Příspěvek od mendo08 »

Sluggish píše:Ja som začínal s Easy Gliderom, tu je jeho kópia, neviem ako lieta toto, ale Easy lieta fakt skoro sám aj keď by bolo možno lepšie niečo s tlačným pohonom

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7895

Mozes mi povedat preco s tlacnym pohonom?
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od BOBIKA »

ahoj,no protože když s tím náhodou praštíš o zem zak aby to neodnesl motor plus vrtule :cry: tlačný motor je pro začátek lepší
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Surgical

#11 Příspěvek od Surgical »

Protože až s tím bouchneš na čumák (a to bouchneš, všichni jsme začínali). tak aspoň nezlikviduješ hned vrtuli event. neohneš hřídel motoru...Zmačkaný nebo uražený čumák přilepíš vteřiňákem ještě na poli a lítáš dál, bez vrtule nebo s ohlou hřídelí půjdeš do dílny opravovat nebo do krámu pro náhradní díly....
Sluggish
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Sluggish »

Mozes mi povedat preco s tlacnym pohonom?

Odpovedali za mňa :)...aj ten môj Easy Glider už ani nevyzerá ako easy glider ale nejaký Frankenstein :D...prelaminovaný čumák, iná motorová prepážka, nový motor....jednoducho tlačný pohon je na naučenie lepší :)
PEO
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od PEO »

:lol: :lol: :lol: easy frankenstain-dobré :D :D :D
mendo08

#14 Příspěvek od mendo08 »

Pozeral som si na nete tie vetrone a pojdem asi do EASY GLIDER PRO zohnal som ho za super cenu, ale len model bez elektroniky. A tu mam na vas prosbu mozete mi poradit co tam vsetko treba, chcel by som to z hobbykingu. Dakujem.
PEO
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od PEO »

Všechny doporučené komponenty jsou napsané u tohoto produktu na stránkách Pelikána :wink:
Odpovědět

Zpět na „Větroně“