Heli a vaše nehody
- Kenny McCormick
maniiax. : Promin, nevedel jsem ze ma rekce spusti takovou kritiku.
Samozrejme, na to jak letas dlouho, letas dost dobre a odvazne, jen jsem nechtel aby si spichnul (v moment co jsem psal to byla jen sama chavala, tak sem chtel dat nejakou konstruktivni kritiku)
Proste mi pripadalo, ze si stema nizskymi premetama proste zariskoval. Hold nekdy to vyjde nekdy ne.
Jinak se mi video samozrejme libilo, jen tak dal, mas talent
Samozrejme, na to jak letas dlouho, letas dost dobre a odvazne, jen jsem nechtel aby si spichnul (v moment co jsem psal to byla jen sama chavala, tak sem chtel dat nejakou konstruktivni kritiku)
Proste mi pripadalo, ze si stema nizskymi premetama proste zariskoval. Hold nekdy to vyjde nekdy ne.
Jinak se mi video samozrejme libilo, jen tak dal, mas talent
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
maniiax. píše:Mikelo píše:Dle mého je hlupák, když se takhle chová s T-rexem 550, který je v provozu velmi drahý.
Kdo ti dal právo mě nazývat hlupákem jen proto že jsem rozbil helinu?
Co je tobě do toho jestli rozbiju HK450 nebo rexe550. Neplatíš to tak do toho nepleť prachy, to je POUZE můj problém.
Podstatné je že nikoho neohrožuju, lítám na poli a škodu si platím sám.
Helinu mám pro zábavu a je mi fuk co si o mě myslí nějaký arogantní komentátor
Na Mikela se nezlob. On to myslel v dobrém.
Dle Tvého videa je jasné že heli nemáš ještě moc pod kontrolou a ty prvky které jsi předváděl nebo se o ně pokoušel jsou doopravdy jen blbnutím bez pevnějšího základu na kterém bys mohl něco nového zkoušet a tak se posouvat dál.
Ty tam máš s FBL viď? Je to vidět ..... todle by Ti s pádlovou mechanikou šlo o něco hůř - dokonce bych si tipnul, že ta rána by nepřišla až takhle pozdě. Ale naopak by se vešla ještě do první minuty Tvého videa. Škoda vrtulníku
No nic, jsou to Tvoje peníze - jak si správně napsal
Sám lítám prd a občas s tím taky bouchnu tak se nenech rozhodit tím co jsem napsal ......
Tak jsem blejda dnes poslal k zemi. Ale nejvíc mě štve to, že nevím proč to spadlo.
Trošku jsem snižoval cikliku, asi o 2mm všechny táhla. Podle toho jsem patřičně sešteloval náběh a šel jsem to otestovat.
Vzlétl jsem, a bylo to hrozně citlivé, ale já jsem to svedl na to, že protos je hodnej a že jsem na něj zvykle. Vše se zdálo ok tak jsem se rozlétl do předu......a pak už mi to nešlo vůbec vyrovnat(nechápu), reagovalo to jen trochu a tak podivně. Bylo to nízko, takže než jsem se zpamatoval, tak jsem oral zeminu.
Autorotace byla cvaknuta asi ve chvíli střetu se zemí, takže pomohla jen tomu, že se nestrhlo hlavní kolo. Jinak nic.
Škody: ulomenej jeden grip, hlavní hřídel, drát pádel, příčná hřídel, lupení, kabina, jedny převody v servu a hlavně jedno servo(ted bych tam nejraději prsknul něco z hobbykingu, ale bojim se aby jiná serva na ciklice nedělali neplechu).
Tak a ted vůbec nevim, proč to spadlo.
PS: Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík
Trošku jsem snižoval cikliku, asi o 2mm všechny táhla. Podle toho jsem patřičně sešteloval náběh a šel jsem to otestovat.
Vzlétl jsem, a bylo to hrozně citlivé, ale já jsem to svedl na to, že protos je hodnej a že jsem na něj zvykle. Vše se zdálo ok tak jsem se rozlétl do předu......a pak už mi to nešlo vůbec vyrovnat(nechápu), reagovalo to jen trochu a tak podivně. Bylo to nízko, takže než jsem se zpamatoval, tak jsem oral zeminu.
Škody: ulomenej jeden grip, hlavní hřídel, drát pádel, příčná hřídel, lupení, kabina, jedny převody v servu a hlavně jedno servo(ted bych tam nejraději prsknul něco z hobbykingu, ale bojim se aby jiná serva na ciklice nedělali neplechu).
Tak a ted vůbec nevim, proč to spadlo.
PS: Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
demolátor píše:....Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík
Kdyz levna a 100% funkcni, tak jedine
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... roduct=662
Ty pouzivam v mem ozembouchu a nemohu se je vynachvalit. Na to poletovani a padani uplne idealni. U nas jdou sehnat i na Aukru.
http://aukro.cz/modelarske-mini-servo-9 ... 79319.html
Naposledy upravil(a) Penax dne stř 27.04.2011 20:23, celkem upraveno 1 x.
demolátor píše:No právě, že mi to nešlo srovnat ve vzduchu ani do zadu a odešlo pravý.
Možná to bude ono, vždy jdou ty dvě nahoru a to přední dolu a naopak, když jedno z nich nechodí a ty chceš zvedat nahoru nebo klesat dolu tak podle toho, kde se ti zrovna to jedno zasekne a na tom hodně záleží, tak se to chová. zbytek už si musíš představit sám, co to zrovna dělalo a jestli by to tím mohlo být.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Penax píše:demolátor píše:....Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík
Kdyz levna a 100% funkcni, tak jedine
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... roduct=662
Ty pouzivam v mem ozembouchu a nemohu se je vynachvalit. Na to poletovani a padani uplne idealni. U nas jdou sehnat i na Aukru.
http://aukro.cz/modelarske-mini-servo-9 ... 79319.html
servo za kilko .....