Heli a vaše nehody

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zamčeno
Zpráva
Autor
settswat

#1141 Příspěvek od settswat »

na tom neco je :)
Kenny McCormick

#1142 Příspěvek od Kenny McCormick »

maniax
Iste, len niektore diely je lepsie mat doma. Zvlast tie, co sa bezne rozbiju a nestoja vela penazi...
V mojom pripade je to nutnost, v Presove modelarsku predajnu uz nemame.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#1143 Příspěvek od AdamProg »

maniiax. : Promin, nevedel jsem ze ma rekce spusti takovou kritiku.
Samozrejme, na to jak letas dlouho, letas dost dobre a odvazne, jen jsem nechtel aby si spichnul (v moment co jsem psal to byla jen sama chavala, tak sem chtel dat nejakou konstruktivni kritiku) :-D
Proste mi pripadalo, ze si stema nizskymi premetama proste zariskoval. Hold nekdy to vyjde nekdy ne.
Jinak se mi video samozrejme libilo, jen tak dal, mas talent ;)
Relax

#1144 Příspěvek od Relax »

Maniiax - díky za info, napíšu mu :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1145 Příspěvek od OPR »

maniiax. píše:
Mikelo píše:Dle mého je hlupák, když se takhle chová s T-rexem 550, který je v provozu velmi drahý.

Kdo ti dal právo mě nazývat hlupákem jen proto že jsem rozbil helinu?
Co je tobě do toho jestli rozbiju HK450 nebo rexe550. Neplatíš to tak do toho nepleť prachy, to je POUZE můj problém.
Podstatné je že nikoho neohrožuju, lítám na poli a škodu si platím sám.
Helinu mám pro zábavu a je mi fuk co si o mě myslí nějaký arogantní komentátor

Na Mikela se nezlob. On to myslel v dobrém.
Dle Tvého videa je jasné že heli nemáš ještě moc pod kontrolou a ty prvky které jsi předváděl nebo se o ně pokoušel jsou doopravdy jen blbnutím bez pevnějšího základu na kterém bys mohl něco nového zkoušet a tak se posouvat dál.
Ty tam máš s FBL viď? Je to vidět ..... todle by Ti s pádlovou mechanikou šlo o něco hůř - dokonce bych si tipnul, že ta rána by nepřišla až takhle pozdě. Ale naopak by se vešla ještě do první minuty Tvého videa. Škoda vrtulníku
No nic, jsou to Tvoje peníze - jak si správně napsal :) třískej s tím o zem co hrdlo ráčí.

Sám lítám prd a občas s tím taky bouchnu tak se nenech rozhodit tím co jsem napsal ...... ;-)
demolátor

#1146 Příspěvek od demolátor »

Tak jsem blejda dnes poslal k zemi. Ale nejvíc mě štve to, že nevím proč to spadlo.
Trošku jsem snižoval cikliku, asi o 2mm všechny táhla. Podle toho jsem patřičně sešteloval náběh a šel jsem to otestovat.
Vzlétl jsem, a bylo to hrozně citlivé, ale já jsem to svedl na to, že protos je hodnej a že jsem na něj zvykle. Vše se zdálo ok tak jsem se rozlétl do předu......a pak už mi to nešlo vůbec vyrovnat(nechápu), reagovalo to jen trochu a tak podivně. Bylo to nízko, takže než jsem se zpamatoval, tak jsem oral zeminu. :roll: Autorotace byla cvaknuta asi ve chvíli střetu se zemí, takže pomohla jen tomu, že se nestrhlo hlavní kolo. Jinak nic.
Škody: ulomenej jeden grip, hlavní hřídel, drát pádel, příčná hřídel, lupení, kabina, jedny převody v servu a hlavně jedno servo(ted bych tam nejraději prsknul něco z hobbykingu, ale bojim se aby jiná serva na ciklice nedělali neplechu).
Tak a ted vůbec nevim, proč to spadlo.
PS: Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Penax

#1147 Příspěvek od Penax »

demolátor píše:....Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík

Kdyz levna a 100% funkcni, tak jedine
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... roduct=662
Ty pouzivam v mem ozembouchu a nemohu se je vynachvalit. Na to poletovani a padani uplne idealni. U nas jdou sehnat i na Aukru.
http://aukro.cz/modelarske-mini-servo-9 ... 79319.html
Naposledy upravil(a) Penax dne stř 27.04.2011 20:23, celkem upraveno 1 x.
geriatrix

servo

#1148 Příspěvek od geriatrix »

řekl bych že to servo ti odešlo nejspíš už ve vzduchu, proto ti to špatně reagovalo na ty povely, záleží které odešlo. :roll:
demolátor

#1149 Příspěvek od demolátor »

No právě, že mi to nešlo srovnat ve vzduchu ani do zadu a odešlo pravý.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
geriatrix

#1150 Příspěvek od geriatrix »

demolátor píše:No právě, že mi to nešlo srovnat ve vzduchu ani do zadu a odešlo pravý.

Možná to bude ono, vždy jdou ty dvě nahoru a to přední dolu a naopak, když jedno z nich nechodí a ty chceš zvedat nahoru nebo klesat dolu tak podle toho, kde se ti zrovna to jedno zasekne a na tom hodně záleží, tak se to chová. zbytek už si musíš představit sám, co to zrovna dělalo a jestli by to tím mohlo být.
geriatrix

#1151 Příspěvek od geriatrix »

jinak se dají koupit jen převody za tuším 99 vočí, akorát je k nasrání že odejde vždycky jenom jedno konkrétní kolečko, takže zbytek ze sady stejně vyhodíš, mám to tak vždycky, mohli by prodávat jen to jedno za dvacku a nemělo by to chybu :lol:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1152 Příspěvek od OPR »

Penax píše:
demolátor píše:....Nevíte, co tam dát za co nejlevnější funkční serva? (asi hobbbyking.com budou pro moje účely nejlepší)
Dík

Kdyz levna a 100% funkcni, tak jedine
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... roduct=662
Ty pouzivam v mem ozembouchu a nemohu se je vynachvalit. Na to poletovani a padani uplne idealni. U nas jdou sehnat i na Aukru.
http://aukro.cz/modelarske-mini-servo-9 ... 79319.html

servo za kilko ..... :D
demolátor

#1153 Příspěvek od demolátor »

Asi koupim ty hxtčka 3x....dofám, že tam půjdou. Vzadu už mám 500ku, tak to budu mít kompletní. Akorád jsem nikdy nezjistil, jestli jsou digital, nebo analog.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
mamoulian

#1154 Příspěvek od mamoulian »

Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
demolátor

#1155 Příspěvek od demolátor »

Akorád to je sakra náhoda, že upravim trochu mechaniku a hned pak spadnu asi na servo. :roll:
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Zamčeno

Zpět na „Heli - jiné“