Uprava žhavíka na benzín
Uprava žhavíka na benzín
Mám v hlavě brouka:
Šlo by upravit žhavící motor na benzinák, je mi jasný že budu muset přidat zapalování a baterky, převrtat hlavu pro benzi. svíčku atd, ale bude to fungovat?
Chtěl bych to předělat do auta - nitro,objem motoru 3,5ccm. Možná časem i třeba nějakej ten leteckej motor.
Šlo by upravit žhavící motor na benzinák, je mi jasný že budu muset přidat zapalování a baterky, převrtat hlavu pro benzi. svíčku atd, ale bude to fungovat?
Chtěl bych to předělat do auta - nitro,objem motoru 3,5ccm. Možná časem i třeba nějakej ten leteckej motor.
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
Slo by, co by neslo. Musi se snizit kompresni pomer a pridat zapalovani s jiskrivou svickou (na HC se da koupit za 25$ ?? tak nejak). Ale bojim se ze budes mit problem to uchladit. Benzin ma dvounasobnou mernou vyhrevnost nez metylalkohol. A zhavici motory maji dost drobna a mala chladici zebra. A pokud vim tak autickarske motory jezdi i s vyraznym procentem nitrometanu - ten motor i chladi. Nak
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše:Slo by, co by neslo. Musi se snizit kompresni pomer a pridat zapalovani s jiskrivou svickou (na HC se da koupit za 25$ ?? tak nejak). Ale bojim se ze budes mit problem to uchladit. Benzin ma dvounasobnou mernou vyhrevnost nez metylalkohol. A zhavici motory maji dost drobna a mala chladici zebra. A pokud vim tak autickarske motory jezdi i s vyraznym procentem nitrometanu - ten motor i chladi. Nak
Spaliny z benzinaku jsou asi o 200 stupnu teplejsi a tak se to musi mnohem lip chladit. Kdyz porovnam chladici zebra na 35 ce benzinu a 25 ce metylu, tak ten benzin ma mozna o 100% vetsi plochu zeber na valci a hlave.
Jirka
Tak ted je to opravdu vízava...
No asi do toho pudu, o tom chlazením, asi bych na hlavu motoru natáhl trubicovou spirálu, která se používá do lodí pro těž chlazení motorů. Udělal bych zmenšený náporový chladič, no jak je to u velkého auta. No a možná by i stačilo přidělat na hlavu ventilátor.
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
aviatik666 píše:Nevím jestli je to pouze můj dojem, ale nezačínají se tady čím dál tím víc řešit naprostý HOVNA ? Prodávájí se auta, přívěsné vozíky, atd. už jen ty kurvy a erotická seznamka schází.
Proč to píšeš sem? Zrovna tady se řeší, aspoň pro mě, celkem zajímavé téma
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Omlouvám se za stejný příspěvek
Naposledy upravil(a) Klubas dne pon 25.04.2011 22:51, celkem upraveno 1 x.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //