Blade MCPX
Je to tohle http://www.rakonheli.com/rkh/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=18&Itemid= jo a letovka je 45,65 g (s listama na ven). Letové vlastnosti nedokážu moc posoudit, nelítám žádný brutál 3D, jen lopasy a výkruty, ale nějakou zásatní změnu k lepšímu nepozoruji. Zatím jsem dal 4 baterky a ani jednou se to ani trošku nezaklepalo. Jak jsem psal nejsou tam skoro žádné vůle tak je to asi znát. Ještě plánuji karbonovou ocasní plochu (ale ta bude asi jen na efekt) .
Jen jsou dost nešťastne udělané kuličky - jsou to vlastně jakési nýty (nejsou šroubované) a koukal jsem že v zahraničí už se někomu po pár letech uvolnily. Tak uvidíme kolik toho vydrží.
Doplnění:
Tak jsem dal další 4 baterky za bezvětří a musím poupravit svůj názor na tuning. Po drobném poladění paramertů na DX6i musím říct, že odstranění vůlí na cyklice přineslo znatelné zpřesnění ovládání, respektive mám pocit rychlejší odezvy. Ještě mít více výkonu na motoru a budu absolutně spokojen.
Jo a ještě drobná poznámka - prodejci již rozesílají gripy revize B.
Doplnění:
Tak jsem dal další 4 baterky za bezvětří a musím poupravit svůj názor na tuning. Po drobném poladění paramertů na DX6i musím říct, že odstranění vůlí na cyklice přineslo znatelné zpřesnění ovládání, respektive mám pocit rychlejší odezvy. Ještě mít více výkonu na motoru a budu absolutně spokojen.
Jo a ještě drobná poznámka - prodejci již rozesílají gripy revize B.
Naposledy upravil(a) Rici dne pát 22.04.2011 14:12, celkem upraveno 1 x.
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Re:
buki píše:Petsild jak dopadly zkoušky - motorku RC3912-18 na kvedlák Colibri V4.5? Zajímá mně jestli ten ocas drží jako původní. Hlavně v tahu a né jen při visení, tam se to nepozná. Dík
Po včerejším testu jsem zjistil... při normálním poletování zadní motorek colibri chová dobře. Zatím 3D nelétám, ale při větru a ostřejším kolektivu se zadek utrhne tak čtvrt otočky.
Trochu toho poletování zde: http://www.youtube.com/watch?v=GupQOZnqdxg
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
DX7
Re:
na tom videu toho neni moc vidět jak se chová ocaspetsild píše:buki píše:Petsild jak dopadly zkoušky - motorku RC3912-18 na kvedlák Colibri V4.5? Zajímá mně jestli ten ocas drží jako původní. Hlavně v tahu a né jen při visení, tam se to nepozná. Dík
Po včerejším testu jsem zjistil... při normálním poletování zadní motorek colibri chová dobře. Zatím 3D nelétám, ale při větru a ostřejším kolektivu se zadek utrhne tak čtvrt otočky.
Trochu toho poletování zde: http://www.youtube.com/watch?v=GupQOZnqdxg
ale jinak je to dobrej minivrtas na takovéto večerní klidné poletování co
Poletuch :)
Poletování sním je nádhera
pro základní nácvik není snad nic lepšího
jen mě štve přemrštěná cena náhradních dílů plus alu tuning.
Za jeden díl na prcka mám minimálně tři poctivé věci na Pročko. Uvažuji že pořídím ještě jednoho, třeba kupovat jenom hlavní pcb za 1600Kč je polovička kvedláku.
Ještě zapomněl napsat dnes mi přišla nová B hlava s cz návodem.
Za jeden díl na prcka mám minimálně tři poctivé věci na Pročko. Uvažuji že pořídím ještě jednoho, třeba kupovat jenom hlavní pcb za 1600Kč je polovička kvedláku.
Ještě zapomněl napsat dnes mi přišla nová B hlava s cz návodem.
http://petsild.rajce.idnes.cz
DX7
DX7
Chtěl bych se zeptat na vysílačku k mcpx. Vidím několik variant.
1) Mám takovou tu malou od msr, jde použít?
2) Má smysl kupovat verzi mcpx včetně vysílačky?
3) Taky mám Hitec Optic 6 ale s JETI modulem, musel bych za drahý peníz dokupovat modul.
4) Nějaký Spektrum DX?
Zajímaly by mě výhody a nevýhody. Díky.
3) Taky mám Hitec Optic 6 ale s JETI modulem, musel bych za drahý peníz dokupovat modul.
4) Nějaký Spektrum DX?
PS píše:Chtěl bych se zeptat na vysílačku k mcpx. Vidím několik variant.
4) Nějaký Spektrum DX?
1) vysílačku od msr nepoužiješ
2) verze RTF pro tebe nejlevnější varianta to rádio DX4
vyjde v setu cca na 8set
výhody a nevýhody čeho???
dx4 omezené nastavení ale dá se na to zvyknout
mam otazecku, mam vrtas s novou hlavou (B) od vyrobce, myslim ze mam ohlou hridelku, da se hlava rozdelat tak, ze ji normalne rozsroubuji, jeden maly sroubek pryc a hlava se rozpadne? vcera jsem to to zkousel a ani jsem s tim nehnul, tak si nejsem jistej jak se meni hridelka... diky
EVIL IS BACK 15.5.2012
Jestli se jedná o příčnou hřídel tak ta snad zůstala stejná ne, na jedné straňe je šroubek na plochý šroubovák ten je pevný a na druhé straně šroubek na křížák ten povolíš a už můžeš vytáhnout hřídelpns píše:mam otazecku, mam vrtas s novou hlavou (B) od vyrobce, myslim ze mam ohlou hridelku, da se hlava rozdelat tak, ze ji normalne rozsroubuji, jeden maly sroubek pryc a hlava se rozpadne? vcera jsem to to zkousel a ani jsem s tim nehnul, tak si nejsem jistej jak se meni hridelka... diky
Hlavně až budeš dávat novou hřídelku tak nezapomeň na kapičku loctaitu aby ti pak nenafackoval ulítlej list