jirakus píše:ty zadní jsou na úpravu velikosti výchylek sev,takže ten přední výchylky Aile a Elev(klopení vpřed,vzad-ELEV,klopení na bok-Aile)a ten druhý Rudd-otáčení kolem svislé osy-ovl.zadního rotoru. Oba tyto byli nastaveny drážkou ve směru podélném s vrtulníkem,takže jsem si na každém ubral asi tak že teď asi o 1-2mm doleva,proti směru hod.ručiček,ale pozor ne moc.
Tak a přepínače-ten blíže k ose rotoru ADJ-WK nechat být v poloze WK tj.při pohledu zepředu na levé straně. Ten vepředu má OF nebo ON,ten vypíná gyro Aile a Elev.takže při nastavování dát na Off-při pohledu ze předu do prava,a pak zpět na On do leva a létat. Takže při provozu létání a pohledu ze předu oba vypínače nalevo. Snad to pochopíš. Pokud dáš email,mohu poslat český návod.
Zdravím, koukal sem na to jak si to tu napsal ale já to mám od výrobce jinak
První 3 potenciometry mám drážky svisle z heli , 4 mírně do mínusu cca 1 milimetr a 5 mám asi tak 3 milimetry do mínusu . Přepínače mám oba v levo, taky se mi zdá že v pokoji je hodně nestabilní ale když sem byl venku tak sem to vytrímoval a ani se nehla takže sem do toho zatím nehrabal ale co sem zjistil tak při mírném vánku se mi heli nechce vracet. Při důkladném prozkoumání cykliky sem zjistil že náklon na zpátečku není tak znatelný jako do stran a do předu takže kterým se to dá nastavit? Díky za odp.
Ps: Psal sem ti email
Letu Zdar