Butter CUP
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Billy Bob Bean píše:TAk to křídlo zkusím vyrobit nedělené. Mě spíš nenapadá způsob jak to k sobě přilepit s dostatečnou pevností... Ale ještě něco vymyslím.
Nějaké fotky o stavbě neděleného křídla
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Díky Dusi. Už jsem se jednou díval na komplet stavbu Juniora... Ale tyto fotky jsem neviděl. TAkže já teda tam domyslím ten středový díl jak to tam máš ty a udělám to taky tak. Z tvých stránek jsem dost vycházel při vymejšlení vnitřku Buttera. Akorát ještě moc nevim jak tam připevním baterku. Buď jestli budu oddělávat křídla anebo vyřežu nějaký dvířka na spodku trupu.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Ja kdyz nedavno stavel Pipera z depronu, tak sem dal 3 nosniky a mezi ne zebra. kridlo je z 3mm depronu a zebra z 6mm..
http://foto.nomi.cz/d/122282-1/stavba_001.jpg
a cely letadlo nakonec vypada takto.. Je stabilni, vazi 550g, rozpeti 120cm a kridylka udelany na 1 servo. Kdyz delam premety nebo vykruty tak se kridlo vubec neprohyba..
http://www.rcfogli.cz/images/coppermine/albums/bilovice280307/normal_DSC07583.JPG
http://foto.nomi.cz/d/122282-1/stavba_001.jpg
a cely letadlo nakonec vypada takto.. Je stabilni, vazi 550g, rozpeti 120cm a kridylka udelany na 1 servo. Kdyz delam premety nebo vykruty tak se kridlo vubec neprohyba..
http://www.rcfogli.cz/images/coppermine/albums/bilovice280307/normal_DSC07583.JPG
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Billy Bob Bean píše:To sarah: Super. Já to dělám dost podobně, akorát já budu mít v křídle jen jeden nosník. Anebo že bych tam dal 2? A jaké máš nosníky, balzové nebo smrkové? Moje letadlo bude ještě o něco větší tak bych do toho křídla mohl narvat nějaký bonus.
Mam tam smrkovy.. 2 sou myslim nak 7x3mm a jeden ten u nabezky je 4x3.. V planku podle kteryho sem to stavel bylo sice uvedeno ze tam maji byt nosniky jen z balsy a navic jen 2, ale radsi sem dal smrk ikdyz je o neco tezsi. Uz se mi jednou zlomilo kridlo u jinyho era ve vzduchu a nechtel sem to riskovat
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Můj butter CUP nebude zase nijak velká divočina. Ono to bude velkýa těžký... Bude to pohánět nějaký Ni-Cd anebo Ni-MH akumulátor... A ty nosníky tam raději naflákám taky. 100g navíc mě moc nezabije. Letadlo to uveze, ale bude mít o 10° menší úhel stoupání, možná i víc...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:Můj butter CUP nebude zase nijak velká divočina. Ono to bude velkýa těžký... Bude to pohánět nějaký Ni-Cd anebo Ni-MH akumulátor... A ty nosníky tam raději naflákám taky. 100g navíc mě moc nezabije. Letadlo to uveze, ale bude mít o 10° menší úhel stoupání, možná i víc...
No.. co tam bude za pohon? a jak tezky to asi bude?A jaky je rozpeti?
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Rozpětí to má jen 134cm, předpokládám že se to vleze do 1kg. Křídlo má profil CLARK Y, je to z 6mm tlustýho depronu. Motor tam bude asi 100W stříďák BM2410-12. Chci aby to mělo ovládaná křidélka, nejlépe jedním servem, mám na to jen malinký mikroserva 1,2kg/cm... TAkže nijak moc silná.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:Rozpětí to má jen 134cm, předpokládám že se to vleze do 1kg. Křídlo má profil CLARK Y, je to z 6mm tlustýho depronu. Motor tam bude asi 100W stříďák BM2410-12. Chci aby to mělo ovládaná křidélka, nejlépe jedním servem, mám na to jen malinký mikroserva 1,2kg/cm... TAkže nijak moc silná.
Sakra co na tom bude tak tezkyho? ten piper je taky z 6mm depronu, ma o 10cm mensi rozpeti, stejnej motor, ovladanou smerovku, vyskovku i kridylka.. a vaha cca 500-550g.. je fakt ze tam je lipol 2s 1800mAh..A navic je to potazeny Oracoverem.. to taky par gramu vazi..
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Billy Bob Bean píše:Já v tom budu mít těžkou baterku... A navíc těžší letadlo je lepší, vítr si s tím tolik nehraje. Pod jakým úhlem ti to stoupá hore? A jakou máš vrtuli?
Já bych do toho letadla chtěl narvat digitální foťák, aby po cestě fotil, tak počítám aji s tím.
Aha..no mam tam 3 listou 9x7 GWS a stoupa pekne rychle.. Nevim jestli je na fotak takovyhle letadlo vhodny.. Mam video z vetrone nataceny digitalem a uneslo to 400g fotak jak nic.. Do toho pipera bych to chtel taky zkusit, ale asi az s 3s lipol.. bojim se ze to moc nepoleti..
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Třílistou 9x7? Mě to v obchodě nechtěli prodat, prej bych ten motor upálil jak nic... Já lítám na sedmičlánek. No a když ho zatížím, tak stejně to napětí za chvíli spadne...Ten moj botter cup má dost velký trup, takže se to tam vše naprosto v pohodě vejde. Uvažuju že bych mu udělal boční okýnka z plexiskla... No nevim. Zbytečná váha navíc. Můj trum má výšku 21cm a širokej asi 10cm. Ještě tam přijde "podlaha" asi 5 cm od spodku abych tam mohl narvat baterku a nad tu podlahu přijdou serva a příjmač.
JAk dlouho ti to vydrží letět na tu baterku?
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Billy Bob Bean píše:Třílistou 9x7? Mě to v obchodě nechtěli prodat, prej bych ten motor upálil jak nic... Já lítám na sedmičlánek. No a když ho zatížím, tak stejně to napětí za chvíli spadne...Ten moj botter cup má dost velký trup, takže se to tam vše naprosto v pohodě vejde. Uvažuju že bych mu udělal boční okýnka z plexiskla... No nevim. Zbytečná váha navíc. Můj trum má výšku 21cm a širokej asi 10cm. Ještě tam přijde "podlaha" asi 5 cm od spodku abych tam mohl narvat baterku a nad tu podlahu přijdou serva a příjmač.
cca 20min.. Tim motorem sem naprimo tahal i 10x8 sklopku u vetrone..
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele: