jaké lepidlo na balsu?
Já lepím elektry na 400 až po akrobaty na 15ccm lepidlem Perfekt-G a namáhané spoje Epoxy-1200. Nic mě ještě nepovolilo. Metrová křídla od elektromotoráčku jsem na krajích podložil a na střed dal zátěž 3500g než praskly. Vteřiňák občas u elkter. Stavím konstrukční modely, občas pol.křídla s balsou a to lepím Purexem.
Problém:
Jak zpomalit sekundové lepidlo?
Lepím sekunďákem a OK, ale štve mě, že lepí HNED. Já bych potřeboval tak 3-5 sekund, než díl přesně přiložím...
Jde to nějak zpomalit?
EGE Pro, Potensky Junior [ztracen-nalezen-zničen], PicooZ
, stary rozbity A1, maly rozbity házedlo;
ve výstavbě akrobatický elektrovětroň.
ve výstavbě akrobatický elektrovětroň.
lepenie
niet nad rakol expres
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
S nostalgií vzpomínám na lepidlo Kanagom ( ne Kanagon , jak tu mnozí píší !!!), protože jako malý kluk jsem s tím lepil papírové modely z ABC.
. Pak jsem si to dva dny loupal z prstů ...
Dnes je asi opravdu lepší středně hustý vteřiňák na spoje, kde je potřeba více času na spasování, a řídký vteřiňák na ostatní spoje anebo rychlé opravy na "letišti". Na motorová lože pak Epoxid.
Ale Kanagom si z historického hlediska zaslouží čestné místo na mramorovém podstavci v muzeu !!!
Dnes je asi opravdu lepší středně hustý vteřiňák na spoje, kde je potřeba více času na spasování, a řídký vteřiňák na ostatní spoje anebo rychlé opravy na "letišti". Na motorová lože pak Epoxid.
Ale Kanagom si z historického hlediska zaslouží čestné místo na mramorovém podstavci v muzeu !!!
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
Kalda píše:S nostalgií vzpomínám na lepidlo Kanagom ( ne Kanagon , jak tu mnozí píší !!!), protože jako malý kluk jsem s tím lepil papírové modely z ABC.. Pak jsem si to dva dny loupal z prstů ...
![]()
Dnes je asi opravdu lepší středně hustý vteřiňák na spoje, kde je potřeba více času na spasování, a řídký vteřiňák na ostatní spoje anebo rychlé opravy na "letišti". Na motorová lože pak Epoxid.![]()
Moja reč