blackberry: řešila jsi nějak odvolání?
Mám ten balík pro kamaráda a je mi úplně trapně
blackberry píše:ano cenu si mohou stanovit
jenže mě ten muj balik ani nerozbalovali, měla jsem tam fakturu...
a oni prostě vypočetly 150 eur, misto 150 usd...
takže to je jasně jejich chyba.
ale ja jsem se na to vykašlala...
bulvic píše:Ahoj, mohl bych se zeptat někoho, kdo se vyzná v proclení? Přišel mi balík z HK za 99 dolarů a napočítali u toho clo 708 Kč. Resp. na lístku od pošty je to v kolonce clo, předpokládám, že je v tom ale i DPH. Zdá se mi to ale nějak moc, kolik by se mělo platit procent? Nedaří se mi to dohledat. Díky.
TomasC píše:Dneska jsem to zažil na vlastní kůži.
V pátek obálka, tak jsem se tam dnes vydal.
vyzvednutí papírů pro celníky: bez fronty, cca 1min
celní odbavení: 10min čekání, následně propuštěno bez cla
vyzvednutí zásilky: čekání ve frontě 39min, zaplacení 96,- ,
5minutové čekání na vydání zásilky skladníkem.
Speciálně posledních 39minut mě točilo neuvěřitelně. 3 přepážky, otevřena 1dna. úřednice pošty přijala doklady, řekla si o občanku, vyhledala nějaký papír, ten odnesla k jinému počítači tam předala na nějaké dohledání, kopie papíru, ostřižení papíru, návrat ke stolu. Sepisování románu do PC, vytištění papíru na podpis, vytistění A4 jako stvrzenky s rozepsaným DPH na 96Kč.
Na můj dotaz, zda dostanu "souhnou deklaraci", kterou jsem si zaplatil mi přistrčila vyjádření pošty a adresu na poštovní centrálu.
Opravdu super. Nemohu říci, že by na poště nepracovali, ale dělají to NESKUTEČNĚ neefektivně.
BRRRRRR.
Ancistrus01 píše:Je to síla snad napsat petici!!!ja nechapu co jim na tom tak dlouho trvá ať najmou pracovníky studenty na prakci cokoli ale at hlavne makaj až se jim bude od hlavy kouřit !!! :evil:
Drondys píše:Ancistrus01 píše:Je to síla snad napsat petici!!!ja nechapu co jim na tom tak dlouho trvá ať najmou pracovníky studenty na prakci cokoli ale at hlavne makaj až se jim bude od hlavy kouřit !!! :evil:
Ohledně zpoždění zásilek jsem zde psal podrobný popis včetně možností kde si stěžovat viz tento odkaz. Tak si to tam přečti.
lukypav píše:To mně tedy pěkně s...