marexx píše:no jsem docela překvapen co dokáže taková banalita vytvořit nicméně sem usoudil že podle toho co jsem přečetl názor každého z vás by nejlepší bylo abych si koupil 6-ti kanál.
Ale povím Vám to tak jak to je, nechci se tím nikoho dotknout nebo někoho urazit. Mám doma malého Swifta S929 a docela mě to s ním baví jenže bych chtěl okusit jednorotor.
Bohužel zatím nevím jak mi to s ním vůbec půjde a jak mě to s větším bude bavit a vůbec nevím jak to bude třeba za rok jestli si mě to získá.
Pokud ale ano tak samozřejmě zvažuji potom koupi T-Rexe 450
Podívej, je to na tobě a tvoje rozhodnutí. Jen nezapomeň, že je to hodně o tom rozdílu mezi hračkou na pobavení a sportovním náčiním na trénink.
Hračku si můžeš pořídit "jen tak" a občas si s ní pro pobavení zablbnout.
Ale u 6ch nejde uvažovat stylem "nevím jestli mě to bude bavit a zda mi to půjde". Jít do 6ch znamená, že tutově víš, že to
chceš zvládnout. A dáš tomu vše potřebné. Získávání znalostí, spoustu času, trpělivosti, pokory, zodpovědnosti a kupu peněz. Bez toho to nejde. Když se budeš hodiny učit viset, bude to pro okolí nuda a všichni si budou klepat na čelo. Jen ty budeš zpocený i na prdeli a až ucítíš, že to jde, budeš šťastný jako blecha. Pak přesuny, zatáčky, první pěkná osmička s pěknou zatáčkou vlevo i vpravo... První přemet si budeš pamatovat na dosmrti. A pak další a další věci. Vrtulník má proti letadlu nekonečně více možností a je pořád kam jít. Každý po té cestě dojde jinak daleko, ale každý další krok je obrovské vítězství nad hmotou a hlavně sebou. A o tom vrtulník je. Ne o hračce na zablbnutí. Vrtulník je o výzvách, překážkách všeho druhu a síle jednu po druhé zdolávat. A v tom je ta krása. Výzvy, jejich zdolávání a uspokojení z každého dalšího kroku. Když letíš s helinou, svět přestává existovat. Jsi jen ty a ten stroj. Všechno ostatní musíš vyškrtnout z hlavy.
Absolutní relax v absolutním soustředění. A když tě napadne myšlenka "abych letěl doprava, musím jít pákou klonění doprava, pak kolektivem a klopením udržovat rychlost a výšku při současné výchylce páky vrtulky doprava aby ocas oběhnul zatáčku", tak okamžitě přistaň. Přemýšlení nad kniply signalizuje havárku do několika sekund. Všechno musí být zažité a automatické, jako když někam jdeš. Proto sim a dril a trpělivost, sebekázeň a pokora.
Je úplně jedno, jestli to dotáhneš nanejvýš k přemetu, nebo hozené motyce. Všechno je to o osobních vítězstvích. Někdo zaběhne stovku za 10s, někdo stěží za minutu. Ale oba v rámci svých možností běží a o to jde především.