zdzd píše:PetrA píše:FlyBear píše:Ok, ale prosím te muzes ten rozdíl v "páčkování" trochu rozebrat, jaký rozdíl v tom je schovaný? Jelikož na 6ti kanál zatím jen cumim a vidim ze se celý hlavní rotor chová jinak, to je asi i ten duvod proc jsem do nej zatim nesel, protoze tomu zatím moc nechápu. ocas se ovládá na stejném místě, plyn, elev i aile taky. Kde je ten rozdíl který máš na mysli a já ho nevidím? díky
Otázka pěkná, odpověď nemožná. Jaký je rozdíl mezi chutí hovězího a vepřového? Popiš to. Těžké co? Prostě je to jiné a ochutnej. Třeba na simu.
přesně.....
já když dělal první "hop" tak jsem jen nedůvěřivě poslouchal (četl) názory lidí na kvalitu listů. říkal jsem si co je to za hovadinu a blbost a jak v tom můžou být vůbec rozdíly .... zkrátka buď to letí nebo ne ..... ne?
Pak mi to samozřejmě nedalo.
Člověk o tom něco přečetl tu z učebnice "ajrodynamiky" (když jsem něco nechápal tady jeden človíček mi velmi pomohl .. DÍÍKY TI ) tu něco přečetl z učebnice o konstrukcích ....... a pak přišlo na řadu nějaký malý, osobní a soukrmý testování a čéééče, nestačil jsem se divit. Tak propastný rozdíly jsem nečekal. A nejenom u listů.