Janáč Marek : díky za dovzdělání a radu, já s videama nemám moc zkušeností, kamera od prosince, první exporty sem až s Trexem.
Petsild : tož díky za povzbudivé info, možná to poletí i s "mojí malou šmajdou"

a nebudu to měnit 5x.....
Proč 3G ? Přestože jsem měsíc šmejdil na rcmanii horem dolem zatímco jsem práskal doma s Easy Copter Starem, chtělo to asi mluvit osobně s někým kdo to lítá od píky a ví která bije. Taky jsem trochu pospíchal, abych Trexe postavil než začnou nástěnné malby a s modelařinou je to časová bída. Těsně než jsem šel pro Próčko k Houškovi jsem narazil na téma FBL 760 3G a nastala zvědavost co že to je. Ostrava doporučila a hlavně jsem slyšel na výhodu že když s tím bouchnu tak citelně ušetřím na dílech. Pádlovka mi přišla že po ráně musí být celá na vyhození - což určitě pravda není. Že si to 3G nenastavím mi nedocvaklo, protože jsem nečetl ten návod..... Ona to ale zase taková věda není, jenom to chce umět lítat a toho časem snad dosáhnu. Takže až se něco bouchne a vymění, servis už nejspíš potřebovat nebudu.
Když je to pracně postavený tak se mi to mordovat ven pochopitelně nechtělo. Nastavené to bude od Houšky a podle uživatelů 3G bych s tím pak problémy mít neměl. Holt vždycky se člověk správně nerozhodne

Ano - troufalost je nemít ty základy z pádlovky, Když teď ale uřídím slušně Próčko 3G v Phoenixovi tak by mi v origu letět snad měl. A jestli se tam něco potento jako třeba 700 Howkingovi, tak to by mě sebelepší zkušenosti z pádlovky nezachránily....
A to je jedna z mála nevýhod 3G --- těch třeba 99% pohody a 1% možného průseru, kdy je to na rozdíl od pádlovky ale totálně neřiditelný. A to jsem jako nula v lednu nepochopil, jinak bych začal s pádlovkou