OT: pomoc s výběrem laserové čb tiskárny

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Zpráva
Autor
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od koulinek »

Tu moju HP 2300DN provozuju pod linuxem, s temahle neni problem včetně duplexu, kterej sem si velice oblíbil, jináč připojení řešim po LAN skrz jetdirect kartu, taky mam výhodu vtom že máme v práci šikovného servismana na HP :) takže mi to shlédnul, poladil a od tej doby maká bez problému, zatim něco přes rok.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
wanman

#17 Příspěvek od wanman »

Pokud se zrovna nechystáš tisknout bankovky ve velkém a nebo novou vyhlášku ministerstva vnitra pro celou republiku,mohlo by stačit http://www.alza.cz/samsung-ml-1665-d163169.htm .používám skoro stejný typ ,když dojde toner to už neřeším, prodám ji na součastky a koupím novou ve stejné cenové hladině a vím, že mám novou tiskánu i se zárukou . 8O
TO MUSELO DÁT PRÁCE A PŘITOM JE TO TAKOVÁ BLBOST
Glerin

#18 Příspěvek od Glerin »

Ono že by jsi mezi novými levnými laserovými tiskárnami objevil nějaký malý zázrak, to se nestane.
Všechny jsou na tom docela obdobně, co se týče tiskových nákladů.

Jak tu někdo psal, vyhnul bych se novým modelům HP, už to není co bývalo.
Na druhou stranu alternativní tonery se pro ně shánějí nejsnadněji, to s takovým Lexmarkem pohoříš.

Pokud to chceš provozovat na linuxu, tak co vím, Canony fungují velice dobře.
Ale u obyč tiskárny by snad neměl být problém, s nějakou multifunkcí už by jsi se mohl potrápit.

Vyber prostě něco, do čeho se dá sehnat levně alternativní toner a kup to, max. si ověř tu kompatibilitu s linuxem.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lukash »

wanman píše:Pokud se zrovna nechystáš tisknout bankovky ve velkém a nebo novou vyhlášku ministerstva vnitra pro celou republiku,mohlo by stačit http://www.alza.cz/samsung-ml-1665-d163169.htm .používám skoro stejný typ ,když dojde toner to už neřeším, prodám ji na součastky a koupím novou ve stejné cenové hladině a vím, že mám novou tiskánu i se zárukou . 8O

Tehle přístup je mi proti srsti. Nejsem zelenej, ale tohle už je na můj vkus moc velkej konzum.

Tisknout se bude text + nějaké tabulky občas.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Lukash »

Glerin píše:Vyber prostě něco, do čeho se dá sehnat levně alternativní toner a kup to, max. si ověř tu kompatibilitu s linuxem.

Přesně tohle bych potřeboval. Ale, jak už jsem psal v prvním příspěvku, takovou tiskárnu se mi nedaří sehnat.
Glerin

#21 Příspěvek od Glerin »

Lukash
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lukash »

Glerin: Děkuju za tip. Asi to teda dopadne takhle.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lukash »

Glerin: Máš zkušenost s LPB6000 pod linuxem? Dnes jsem ji koupil a vůbec se mi nedaří. Mám Ubuntu 10.10 64bit. Nainstaloval jsem CAPT 2.20 a vše se tváří jakože funkčně. Ale pokud dám tisk, tak v úlohách je "provádění" a nic se neděje :/
Glerin

#24 Příspěvek od Glerin »

http://forums.linux-foundation.org/read.php?25,13053

Tak tady někdo píše, v dolní části, že pod 10.10 32bit tiskárna funguje.
Bohužel s Linuxem na normální stanici už tak 2 roky nepracuju, tak mi trochu ujel vlak.

Nebál bych se přinejhorším zadat dotaz na nějaké ubuntu fórum.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“