Propagační placky RC mania- hotovo
Pro dobrotu na žebrotu. Azy se nabídl a zařídil. Za to mu patří dík. Je to první akced tohoto druhu, která byla nějakým způsobem dotažena do konce. Nádherný nápad s tričkem nějak z mnoha důvodů vyšuměl do ztracena. Bylo to všechno po mailech a to že ještě někomu nebyla placka doručena, je samozhřejmě škoda a věřím, že Azy za to nemůže. Já placku mám, takže patřím k těm štastnějším, i když v mém případě F vypadá spíše jako 7, no ale budiž. Tak, teď když dal Azy kontakt, tak všichni HRRR na výrobce. Až to trochu pomine zkusím nakotaktovat plackaře, jestli by mi to nepředělal. Nepovažuju to za věc reklamace, protože na formě a tvaru písmen Nicku jsme nebyli domluveni, takže si novou zakázku klidně zaplatím znovu.
Hitec Aurora 9X
Salaman píše:P.S. snad to můžu objednat takhle nebo se mám ozvat přes SZ někomu kdo to zařizuje?
Nejspíš by ti na to lépe odpověděl Azy, ale myslím, že bys mohl napsat přímo výrobci, jak psal Azy:
Azy píše:kontaktovat ho můžete chciplacku@seznam.cz
Prostě že máš zájem o 2 placky rcmanie s nickem Salaman a napsat mu adresu, kam to má poslat.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan