Posta z honkongu z HC
Drondys : opět tvoji odpověď vypíchnout mezi nějaké platné "zákonitosti"..díky za odpověď...prostě ať evropa dělá obranu jakoukoliv, i kdybychom kolem sebe postavily velkou evropskou zeď (to by u nás nikdo nedokázal, jak to ti předkové dělali, že ty jejich stavby stojí furt ???) tk nás stejně čína 1000x předběhne...slyšel jsem ifno, že v číně se při výrobě elektrických výrobků peníze rozdělují tak, že 5% jde na platy, 15%na suroviny a provoz výroby a 80% na vlastní výzkum a vývoj....
- Vašek1948
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak vidím tak jsem udělal chybu a za ty se platí. Nevědomky jsem si nechal poslat balíček z HC obyčejně airmail. Odesláno 29.1., do dneška nic nedorazilo. Dva balíčky objednané později v únoru jsou doma, lednový asi už u někoho jiného.
Navíc jsem při pátrání zjistil, že v balíčku nebyla jedna věc, oproti objednávce. Neshodoval se soupis věcí objednaných a tím i zaplacených se soupisem věcí v balíčku. Je mi toto dosti divné a zároveň i podezřelé, protože se mi to stalo poprvé z 18 nákupů. Stalo se něco podobného někomu?
Tak dnes dorazil balíček po kterém jsem pátral, bohužel se potvrdilo to čeho jsem se obával. V zásilce chyběla jedna položka, která byla objednána a zaplacena avšak již nebyla na seznamu v emailu při odesílání z HC.
Od: cs@hobbyking.com
Předmět: Your order at HobbyKing, #2002010157
Datum: 29.1. 2011, 01:26
Thanks for shopping at our store
Your order details are:
1x #HK-Detect/7390 Hobby King LCD Battery Detector 6S(SWARM) = $8.40
1x #Turnigy-3S/7637 Turnigy balancer & Charger 2S-3S = $4.49
1x #HKz-Prog/13431 HobbyKing Programming card for BlueSeries Brushless Speed Controller = $3.32
1x #XD-119-4B/9332 X-BLADE Precision knife with replaceable SK-5 blade = $0.49
2x #HXT900/662 HXT900 9g / 1.6kg / .12sec Micro Servo = $5.38
Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) $0.00
International Air Mail ($79 limit) 100 - 300g $6.69
Taxes: $0.00
-------------------
Total: $28.77
Order details
Your order details are below.
Order # 2002010157, Date: 29/1/2011 (Paid:29/01/2011 8:27:51 AM
NOTE!
If the above address is not correct, please contact support immediately!
Payment Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) (instant-XXXXXXXXXXXX)
Status Paid Customs Inv
SKU Description Qty STATUS
Turnigy-3S Turnigy balancer & Charger 2S-3S 1 Reserved
HKz-Prog HobbyKing Programming card for BlueSeries Br 1 Reserved
XD-119-4B X-BLADE Precision knife with replaceable SK- 1 Reserved
HXT900 HXT900 9g / 1.6kg / .12sec Micro Servo 2 Reserved
Shipment International Air Mail ($79 limit) 100 - 300g $6.69
Taxes $0.00
Total $28.77
Credit Total
Jak to reklamovat, nemám zkušenosti, poradí někdo? Je to sice jen 8,5 doláču ale i to je škoda když se ten LCD detector na baterky mohl hodit.
Navíc jsem při pátrání zjistil, že v balíčku nebyla jedna věc, oproti objednávce. Neshodoval se soupis věcí objednaných a tím i zaplacených se soupisem věcí v balíčku. Je mi toto dosti divné a zároveň i podezřelé, protože se mi to stalo poprvé z 18 nákupů. Stalo se něco podobného někomu?
Tak dnes dorazil balíček po kterém jsem pátral, bohužel se potvrdilo to čeho jsem se obával. V zásilce chyběla jedna položka, která byla objednána a zaplacena avšak již nebyla na seznamu v emailu při odesílání z HC.
Od: cs@hobbyking.com
Předmět: Your order at HobbyKing, #2002010157
Datum: 29.1. 2011, 01:26
Thanks for shopping at our store
Your order details are:
1x #HK-Detect/7390 Hobby King LCD Battery Detector 6S(SWARM) = $8.40
1x #Turnigy-3S/7637 Turnigy balancer & Charger 2S-3S = $4.49
1x #HKz-Prog/13431 HobbyKing Programming card for BlueSeries Brushless Speed Controller = $3.32
1x #XD-119-4B/9332 X-BLADE Precision knife with replaceable SK-5 blade = $0.49
2x #HXT900/662 HXT900 9g / 1.6kg / .12sec Micro Servo = $5.38
Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) $0.00
International Air Mail ($79 limit) 100 - 300g $6.69
Taxes: $0.00
-------------------
Total: $28.77
Order details
Your order details are below.
Order # 2002010157, Date: 29/1/2011 (Paid:29/01/2011 8:27:51 AM
NOTE!
If the above address is not correct, please contact support immediately!
Payment Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) (instant-XXXXXXXXXXXX)
Status Paid Customs Inv
SKU Description Qty STATUS
Turnigy-3S Turnigy balancer & Charger 2S-3S 1 Reserved
HKz-Prog HobbyKing Programming card for BlueSeries Br 1 Reserved
XD-119-4B X-BLADE Precision knife with replaceable SK- 1 Reserved
HXT900 HXT900 9g / 1.6kg / .12sec Micro Servo 2 Reserved
Shipment International Air Mail ($79 limit) 100 - 300g $6.69
Taxes $0.00
Total $28.77
Credit Total
Jak to reklamovat, nemám zkušenosti, poradí někdo? Je to sice jen 8,5 doláču ale i to je škoda když se ten LCD detector na baterky mohl hodit.
[quote="Vašek1948"][/quote]
Koukni na svůj účet, jestli se ti v "points" neobjevila ona chybějící částka. Když jsi objednával ten monitor nebyl náhodou "BK"?
Pokud skutečně položka a platba někde zmizela je nutno to co jsi uvedl tady poslat mailem do HK. zatím jsem se vždy s nimi na všem dohodl - jedinej problém je ta Angličtina.
Koukni na svůj účet, jestli se ti v "points" neobjevila ona chybějící částka. Když jsi objednával ten monitor nebyl náhodou "BK"?
Pokud skutečně položka a platba někde zmizela je nutno to co jsi uvedl tady poslat mailem do HK. zatím jsem se vždy s nimi na všem dohodl - jedinej problém je ta Angličtina.
Jak je to vůbec s objednávkou z DE skladu? Když si to nechám poslat přes DPD nebo GLS (jiné možnosti nejsou), tak kdo mi doveze balík domů? Česká pošta nebo nějaký ten německý dopravce... v případě druhé možnosti... mluví česky při předání balíku?
Nedělám si srandu... nikdy jsem z německa neobjednával, tak nevím jak to funguje.
Nedělám si srandu... nikdy jsem z německa neobjednával, tak nevím jak to funguje.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
zdekar píše:Jak je to vůbec s objednávkou z DE skladu? Když si to nechám poslat přes DPD nebo GLS (jiné možnosti nejsou), tak kdo mi doveze balík domů? Česká pošta nebo nějaký ten německý dopravce... v případě druhé možnosti... mluví česky při předání balíku?![]()
S Českou poštou to nemá nic společného. Přiveze ti to tuzemský zástupce příslušné spediční společnosti DPD nebo GLS podle toho co si zvolíš. Je to podobné jako DHL nebo PPL taky mají mezinárodní pobočky v různých zemích.
Česká pobočka DPD viz tento odkaz
Česká pobočka GLS viz tento odkaz
Sledování zásilky GLS viz tento odkaz
Do editačního políčka Parcel Numbers vyplníš prvních 11 znaků z podacího čísla uvedeného u odeslané objednávky po přihlášení ke svému účtu na Hobbykingu.
- galnar
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že u posledního balíku se celkem hecli. 30.3. objednaný, ještě ten den psali, že to zabalili, 1.4. left Hong Kong for its destination a včera doma. Balík měl cca půl kila a šel přes Air Mail. Docela fofr čekal jsem ho v lepším případě příští týden.
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp?tracknbr=RC047750280HK
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp?tracknbr=RC047750280HK
Ve službě - FunCub, Tiger Trainer (Sp 2t), Lazy Bee (El), Mini Swift a Čmelda (Sp 4t)
neobjednával si tu náhodou někdo z Hobbykingu nějaké věci na HK-250 + HK-450V2? Třeba 6x kola na 250ku, 2x trubku na 250ku k tomu carbon rám na 450ku? + nějakou další drobotinu?
A nepřišlo mu místo toho úplně něco jiného stejně jako mě?
Že by jsme si vyměnili balíky než měsíc čekat na reklamaci. Asi v HK prohodili balíky
A nepřišlo mu místo toho úplně něco jiného stejně jako mě?
Že by jsme si vyměnili balíky než měsíc čekat na reklamaci. Asi v HK prohodili balíky
DX6i, HK-450GT, HK-450TT PRO
http://renous01.rajce.idnes.cz/helinehody
http://renous01.rajce.idnes.cz/helinehody
myslis ze ak pomiesali baliky tak zrobna v CZ-SK?? Mne prisli 2 baliky objednane v tyzdennom opozdeni jeden od druheho dnes teda v jeden den, ale bolo od zaciatku zaujimave ze po prvy krat siel jeden balik cez swiss post, cez tu istu postu sla aj moja Tx FlySky kupena v Singapure cez eBay
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Tak to zase nějak drhne :-(
Koupeno 4.4., zásilka za cca 20 babek s jedněma LiPo, šlo přes Swiss Post Singapore, 9.4. odešla ze Singapuru a už od 15.4. hnije v Zürichu 
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak to zase nějak drhne :-(
Jiri píše:Koupeno 4.4., zásilka za cca 20 babek s jedněma LiPo, šlo přes Swiss Post Singapore, 9.4. odešla ze Singapuru a už od 15.4. hnije v Zürichu
Pokud je to obyč AirMail tak listing v Zurichu končí a nejspíše už hnije na poště 120/celnici v Praze, viz tohle vlákno: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=36818
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub