Hlasování pro manželku

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petas

#76 Příspěvek od petas »

were píše:
RiMr píše:A jak chceš v době facebooku zamezit tomu, aby se lidé v rámci komunitních fór vzájemně podporovali?

Nehledě na to, že rozhodnutí stejně bude výsledkem průniku této ankety a názoru vydavatele (poroty)...

Ja myslim ze on tomu zamezit nechce, ale to neznamena ze se toho chce zucastniti. Ja se omlouvam taky nehlasuju, protoze tyhle akce at lidi nekam zahlasuji nemam rad, protoze presne jak tu bylo receno vetsinou zvitezi ten, kdo to rozhlasi mezi nejvic znamych, coz je dost smutne.
Navic se mi libi jiny navrh a nechci mu skodit, ale zaroven pro nej nebudu hlasovat, protoze skodit Rimrove manzelce uz vubec nechci - naopak drzim moc palce at vyhraje.

Jak psal AR1 o komunite - tak komunita je opravdu od toho aby si pomahala, ale myslim ze v jinych vecech nez prehlasovat nekoho, kdo treba soutezi poctive a o zadnou pomoc nezada - pokud je argumentem to, ze to tak urcite delaji vsichni tak je to podle me dost spatny argument, stejny argument se dal pouzit na omluveni skoro uplne vseho

Pokud si ted bydete myslet, ze jsem hajzl co nechce pomoc kamaradovi modelarovi tim za na neco klikne, tak mi to bude moc lito, ale je to jen o tom ze nechci hlasovat proti nemu a pokud bych hlasoval pro nej hlasoval bych proti svemu presvedceni - ale to RiMr ani nechce, jak psal v uvodu

"No a co! Ty jsi ale mluvka! Kde můžu hlasovat pro tvoje soutěžní příspěvky? ...to bude dobrý, nic si z toho nedělej, my tě chápeme. A teď už mlč."
Tohle jsem nepochopil, to ma byt argumentace? :(

Konečně někdo , kdo mi rozumí a chápe oč jde :wink:
Dita

Ankety

#77 Příspěvek od Dita »

Hoši, jak dlouho se pohybujete na internetu, že nevíte, že podobná internetová hlasování slouží hlavně ke zviditelnění a reklamě příslušné akce a nikoliv jako regulérní soutěže. Účelem je, aby se o akci dozvědělo co nejvíce lidí a není vůbec důležité jak a kdo vyhraje. Konkrétně tato akce slouží na podporu mladých spisovatelů, a tak pokud se na stránce trochu zdržíte, můžete si tam jejich práce také přečíst. I já svojí účastí podporuji hlavně ty, kteří něco tvoří a mám sama z toho radost, o žádné ocenění mi nejde. Nakonec tedy i účast vás modelářů je stejného charakteru, podporujete-li kteréhokoliv jiného tvořivého člověka.
Z tohoto pohledu nechápu ty zapšklé reakce. Když se někdo s tímto principem neztotožňuje, tak ať radši mlčí, protože pak jen ukazuje, že to s ním není tak docela v pořádku.

Za vaše hlasy moc děkuji, mám z toho dobrou náladu.
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od CharlitoCZ »

mají to nějaký přetížený, ale je tam 3tí :D

a jinak máš moc šikovnou manželku soudě dle toho, jak ostatní "malůvky" válcuje :D
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
kudr

#79 Příspěvek od kudr »

:twisted:
LEXA

#80 Příspěvek od LEXA »

Hlas jsem poslal,to je to nejmenší co jsem pro Tebe mohl udělat (a rád).Poskytuješ spoustu informací ,rad a nápadů a to vše bezelstně pro všechny a přesto se najdou lidi,kteří Ti nechtějí pomoct (proč ?)
cilek

#81 Příspěvek od cilek »

No, nevím. Pokud by někoho mohla těšit výhra v soutěži, získaná tímto způsobem, je mi ho spíše líto. :roll:
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od pajax007 »

Máš to tam "Ať se děje co se děje" :twisted:
Pajax 007
mb

#83 Příspěvek od mb »

Prispel som svojou troškou do mlyna.
Beep
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Beep »

Taky máš hlas.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Pepe_Lopez
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Pepe_Lopez »

+1 Ode mě .. prostě se mi to líbí.

(dal jsem jeden v rámi poctivosti, ruku na srdce, kdo z nás ajťáků to neumí obejít a nasypat jich tam třeba 20 ;) )
I pád je druh přistání .... když tak o tom přemýšlím ... ... přistál já jsem někdy vůbec normálně?Můj hangárOptic 6 Sport - 40 MHz/50 kanál, Optic 6 - Assan // 40 MHz/50 kanál
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od MODYN »

Taky jsem přidal svůj hlas :wink:
bohdan0000
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od bohdan0000 »

maš :D
a som rád,že je tu taká pestrá diskusia :lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od RiMr »

cilek píše:No, nevím. Pokud by někoho mohla těšit výhra v soutěži, získaná tímto způsobem, je mi ho spíše líto. :roll:

Jaká výhra?
Můžeš mi to přiblížit?

A čeho je ti líto... To že díky této akci se o těch začínajících autorech dozví desetkrát tolik lidí, než kdyby... vlastně ani nevím co kdyby... Kdyby tu soutěž utajili?

Myslíš, že pro organizátora této akce a pro ty pisálisty je lepších 500 přístupů tímto způsobem, kdy se věc rozptýlí mezi lidi, nebo 30 přístupů z náhodných přístupů?

Co myslíš, že je cílem té soutěže... Něco vyhrát?

Jediný kdo tady vyhrává jsou ti mladí autoři.
Já jsem "vyhrál" akorát další nepříjemný zážitek o lidské zabedněnosti.

A skutečně mě zajímá ta výhra, kterou tímto podle tebe získá moje žena... Asi máš lepší informace....

Jo v této soutěži, tam už se o něco hraje, o věci za tisíce, té se manželka taky účastní, na téhle fotce dělala celou noc:
(odkaz jsem vyhodil)
A hlasuje se POMOCÍ FACEBOOKU, tedy pomocí komunit. Vidíš někde, že bych někoho v této soutěži, kde skutečně jde o hodnotné ceny, nabádal k nějakému hlasování?! Nic takového neuvidíš, protože nic takového není. Ale přitom ty ostatní účastnice tak masově činí, na což ani žena, ani já nereagujeme.

Ale kurňa, že se tady vůbec rozčiluju. Líto... :?

#89 Příspěvek od petas »

RiMr píše:
cilek píše:No, nevím. Pokud by někoho mohla těšit výhra v soutěži, získaná tímto způsobem, je mi ho spíše líto. :roll:

Jaká výhra?
Můžeš mi to přiblížit?

A čeho je ti líto... To že díky této akci se o těch začínajících autorech dozví desetkrát tolik lidí, než kdyby... vlastně ani nevím co kdyby... Kdyby tu soutěž utajili?

Myslíš, že pro organizátora této akce a pro ty pisálisty je lepších 500 přístupů tímto způsobem, kdy se věc rozptýlí mezi lidi, nebo 30 přístupů z náhodných přístupů?

Co myslíš, že je cílem té soutěže... Něco vyhrát?

Jediný kdo tady vyhrává jsou ti mladí autoři.
Já jsem "vyhrál" akorát další nepříjemný zážitek o lidské zabedněnosti.

A skutečně mě zajímá ta výhra, kterou tímto podle tebe získá moje žena... Asi máš lepší informace....

Jo v této soutěži, tam už se o něco hraje, o věci za tisíce, té se manželka taky účastní, na téhle fotce dělala celou noc:
http://soutez.panenka-panenky.cz/032.html
A hlasuje se POMOCÍ FACEBOOKU, tedy pomocí komunit. Vidíš někde, že bych někoho v této soutěži, kde skutečně jde o hodnotné ceny, nabádal k nějakému hlasování?! Nic takového neuvidíš, protože nic takového není. Ale přitom ty ostatní účastnice tak masově činí, na což ani žena, ani já nereagujeme.

Ale kurňa, že se tady vůbec rozčiluju. Líto... :?

Tady ale přeci vůbec nejde o to, zda tvá žena něco vyhraje či ne, jde o princip. Někdo prostě získá první místo (je to soutěž) a měl by ho získat za svoje dílo, ne díky tomu, že má někdo početnější komunitu co za ním stojí. Kdybys sem dal odkaz a řekl, mezi těmi všemi návrhy je návrh od mojí ženy, prosím hlasujte podle svého svědomí, jestli je fakt dobrá, tak díky vám třeba vyhraje a bude mít radost, tak ani neceknu a rád odhlasuju. (hlasoval jsem stejně, ale pro návrh č.5)... ale to co tady předvádíš fakt normální člověk nepochopí. :roll:
cilek

#90 Příspěvek od cilek »

No tak se nerozčiluj, to chce klid! A jaká výhra? No přece výhra v té soutěži, na kterou jsi sem dal odkaz. Neboj, jistě tvá žena vyhraje a bude to zasloužené vítězství. Máš přece nejvíc známých a to je při posuzování grafického návrhu nejdůležitější. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“