Simulator - AEROFLY
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je podle tebe legalní simulator
Téma: modelářský simulátor AeroFly profesioal deluxe
Vety
Odpovědi: 6
Shlédnuto: 433
Fórum: Simulátory a modelářský software Zaslal: so 29. leden, 2011 23:24 Předmět: modelářský simulátor AeroFly profesioal deluxe
No já mám taky AFPD a jenom jsem to nainstaloval, kreknu připojil vysílačku a jede to bez problému..
Vety
Fórum: Simulátory a modelářský software Zaslal: so 29. leden, 2011 23:24 Předmět: modelářský simulátor AeroFly profesioal deluxe
No já mám taky AFPD a jenom jsem to nainstaloval, kreknu připojil vysílačku a jede to bez problému..
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
tady je tvůj starší příspěvek nedělej ze mě blbce vím co je crackování jsem sice starej ale né blbej a
Vety
Vety
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
tady je tvůj starší příspěvek nedělej ze mě blbce vím co je crackování jsem sice starej ale né blbej
Vety
Vety
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konkrétní modely do AFPD ?
Vety píše:Ahoj, dají se někde sehnat konkrétní modely do AFPD ? Například Super Zoom 4D..? Díky Vety
Tady si určitě vybereš. (nevím, a ani mě to nezajímá jestli to je tam legal, nebo to tam kradem).
http://www.rc-sim.de/wbb3/index.php?pag ... 6442d1d20f
Pokud se tam nechceš registrovat, tak přihlašovací jméno i heslo je "zdendys".
Když si z něčím nebudeš vědět rady, tak písni SZ...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Klapky přece ovládáš tím, co si zvolíš. Buď kanálem na vysílači nebo numerickou klávesou (položka "Flaps"). A je jedno jestli máš legální nebo cracknutou verzi.

A pokud to chceš ještě podrobněji, projdi si manuál.
http://www.ivok.cz/IK10-postupy.php#manual

Naposledy upravil(a) IvoK dne stř 18.09.2013 8:34, celkem upraveno 1 x.
Re: Konkrétní modely do AFPD ?
)zdendys píše:Vety píše:Ahoj, dají se někde sehnat konkrétní modely do AFPD ? Například Super Zoom 4D..? Díky Vety
Tady si určitě vybereš. (nevím, a ani mě to nezajímá jestli to je tam legal, nebo to tam kradem).
http://www.rc-sim.de/wbb3/index.php?pag ... 6442d1d20f
Pokud se tam nechceš registrovat, tak přihlašovací jméno i heslo je "zdendys".
Když si z něčím nebudeš vědět rady, tak písni SZ...
Přesně tak
*![>>(Vety)<<]!*
IvoK píše:Klapky přece ovládáš tím, co si zvolíš. Buď kanálem na vysílači nebo numerickou klávesou (položka "Flaps"). A je jedno jestli máš legální nebo cracknutou verzi.
Dobře, takže nastavim Flaps..Díky moc..
Blueangel: Sám si slyšel že je to jedno! Takže se nestarej..
*![>>(Vety)<<]!*
blueangel:
No jo no.. Tak nebudte zli... Je jasny ze se to nema, ale ti tvurci softu si o to crackovani atd nekdy rikaji sami.. Prece nemuzou chtit za program, hru, aplikaci vic, nez si uctuji vyrobci za hardware do pocitace...
Sice naprogramovat dobry program je asi take docela velika fuska, ale myslim, ze tomu cenu malinko nadsazuji..
Mozna kdyby trochu slevili, nikomu by se crackovat nechtelo, a kazdy by si program, hudbu, film atd koupil oroginalni.
Timto nikomu "kopirovani" a crackovani NESCHVALUJI!!, jelikoz je to nelegalni (osobne mam take original, ale hodne jsem o tom musel premyslet)
Kazdej tady treba jeste nevydelava a urcite az bude vydelavat, tak si soft kupovat bude
Ne kazdej rodic da synovi pul sve vyplaty na simulator
Tak se nesmis tolik zlobit

No jo no.. Tak nebudte zli... Je jasny ze se to nema, ale ti tvurci softu si o to crackovani atd nekdy rikaji sami.. Prece nemuzou chtit za program, hru, aplikaci vic, nez si uctuji vyrobci za hardware do pocitace...
Mozna kdyby trochu slevili, nikomu by se crackovat nechtelo, a kazdy by si program, hudbu, film atd koupil oroginalni.
Timto nikomu "kopirovani" a crackovani NESCHVALUJI!!, jelikoz je to nelegalni (osobne mam take original, ale hodne jsem o tom musel premyslet)
Kazdej tady treba jeste nevydelava a urcite az bude vydelavat, tak si soft kupovat bude
honzekk píše:blueangel:
No jo no.. Tak nebudte zli... Je jasny ze se to nema, ale ti tvurci softu si o to crackovani atd nekdy rikaji sami.. Prece nemuzou chtit za program, hru, aplikaci vic, nez si uctuji vyrobci za hardware do pocitace...Sice naprogramovat dobry program je asi take docela velika fuska, ale myslim, ze tomu cenu malinko nadsazuji..
Timto nikomu "kopirovani" a crackovani NESCHVALUJI!!, jelikoz je to nelegalni (osobne mam take original, ale hodne jsem o tom musel premyslet)![]()
Kazdej tady treba jeste nevydelava a urcite az bude vydelavat, tak si soft kupovat budeNe kazdej rodic da synovi pul sve vyplaty na simulator
Díky
*![>>(Vety)<<]!*
Ahoj všem, mám přesně ten samý problém. koupil jsem sim transmiter 6 s FMS mám windows 7 FMS po malém zásahu vložení nějakého souboru funguje bez problémů ale ve stáhlé verzi AFPD nemůžu sim transmiter prostě najít vyřešil někdo tento problém. Aerofly jinak normálně funguje jde lítat na klávesnici po přiřazení. Díky moc za vaše rady
Tak já to mám úlně stejně FMS jde(i pod win7),ale ostatní simulátory mi nefachaj. Deskpilot a AFPD nefungujou.Myslím,že to opravdu chce nainstalovat nějaký ovladač-jenže kam a jak?Mám optica 6.Hledal jsem na netu "optic 6 drivers",ale neuspěl jsem. Když dám automatické přidání herního zařízení,systém vyhledává,ale nic nenajde.V tomhle je jádro pudla.Windowns prostě zařízení nevidí.Takže,jak na to?