Kovboj píše:Zajímavé je že třeba napájení v Cadetu (který je i u populární Bety 1400 a dalších setů) nikoho moc netrápí, přitom je tam to uchycení baterek rozhodně horší a je jich tam i více.
Problém je, že se setovým rádiem třeba od té Bety nikdo nebude lítat třeba s velkým mixérem. Což s Dx6i leckdo jo, ukojen tím že to je "bezproblémové značkové rádio"...
Každého volba...
Ale přijde mi to trošku jako nesmyslná obhajoba něčeho, co je (aspoň jsem si to myslel) každému jasné. A sice že baterky v JAKÉKOLIV kleci jsou více náchylné k přerušení napájení než accupack na jednom konektoru. A teď je to jen o tom, o kolik jsou více náchylné k "mimořádce" a jestli to pro danou kombinaci modelu, modeláře a místa je nebo není důvodem ke snížení tohoto faktoru.
No a někdo má holt ten práh citlivosti někde jinde než někdo jiný....
Jenže tady se člověk nedočte něčeho ve smyslu "accupack je sice spolehlivější, ale na to moje lítání s EPP na poli si to lajznu" (stejně jako třeba já s T9x nebo někdo s tím seťákem).
Ne. Tady se člověk dočte že to je "bezproblémové protože já jsem na to nespadnul a ani já osobně nikoho takového neznám".
Já osobně taky neznám nikoho kdo spadnul s T9x. Znamená to tedy, že se nemám čeho bát a můžu s tím jít do T-Rexe 600 na dětských dnech?