OPR píše:A jestli pak se to líbilo reglu gdyž jsi : dráty jsem doslova varil v jezirku cinu v konektorech![]()
![]()
![]()
to ti pak nepomůže ani gondronííík a ani MPjet
cemu by to mohlo vadit?
- druhou stranu drátu jsem držel v ruce - takže jestli k reglu došla teplota max 60 stupňů - to při zátěži jisté vyrobí teplotu vyšší. Nemáchal jsem je v tom hodinu. Elektroniku se zabývám pětadvacet let - vím, co si můžu a co nemůžu dovolit.OPR píše:A jestli pak se to líbilo reglu gdyž jsi : dráty jsem doslova varil v jezirku cinu v konektorech![]()
![]()
![]()
to ti pak nepomůže ani gondronííík a ani MPjet
- no je to fakt, zdá se, signifikantní, že zase regl. Ale právě proto že předtím mi regl shořel jsem teď byl o to důslednější a poctivější. Prokletí.OPR píše:Né v pohodě ...... já jen že ti odešel regl už prve ...... a pokud tohle byla oprvdu rána na regl .........je to docela zvláštní.
Prostě těch možností je opravdu mnoho
- kvedlat jsem s tím naprázdno prudce chvíli zkoušel, ale nekladl jsem tomu odpor - to jsem mohl zkusit. Celkově by neměla spotřeba elektroniky přesáhnout 6A - dávají k tomu 6A bec - no já si říkal, že ho tam nechám a z Kontroniku použiju jen regl, ale pak jsem si řek - bec kontroniku dává 15A - co se může stát - o přetížení bec kontroniku jsem předtím samozřejmě četl, ale nekladl jsem na to váhu, kdyz původní bec byl 6A - tedy jsem spoléhal že Align serva zas tak žravá nebudou.apoke píše: podrz hlavu s citem, vrtulku taky a v mezich (spaleni serv) s tim zamrskej a zmer si ty odbery, kontroloval si to predtim kolik to bere, jako cela sestava za regulatorem?
- no ten první bec neměl - ten jsem měl zvlášť - že já ho tam nenechalDaveLister píše:Mimochodem, to ze tam meli problemy dva rozdilne regly je podezrele, treba ten prvni schorel taky pres BEC. Cetl jsem tu ze kontronik ma problemy se zpetnou indukci od serv, tak ho to treba kratkodobe vypnulo. Ten druhy regl treba neco takoveho, narozdil od kotroniku, nemel vubec osetrene a tak rovnou schorel