Karas píše:Kuci, tady nikdo netvrdí, že klec je spolehlivější. To je myšleno jako žert.
Je to takhle zkráceně správně
Karas píše:Pokud už se čirou náhodou opravdu čirou náhodou stane, že to vypadne, tak stačí protočit baterky a vysílačka se chytne. Pokud tam budu mít konektor, kde je stejná pravděpodobnost, že bude špatný kontakt, tak tam se to udělá jak? Řekl bych, že už to tak jednoduché není.
zdzd píše:Karas píše:Pokud už se čirou náhodou opravdu čirou náhodou stane, že to vypadne, tak stačí protočit baterky a vysílačka se chytne. Pokud tam budu mít konektor, kde je stejná pravděpodobnost, že bude špatný kontakt, tak tam se to udělá jak? Řekl bych, že už to tak jednoduché není.
Tak toto je perla dne. Už vidím někoho s vrtulníkem, rychlým modelem nebo větroněm pár set metrů daleko, jak štěrchá vysílačkou...
kesi píše:Kua už ty sračky DX6i prodejte, ať všichni furt nepadáme na držku!
TomasC píše:Když někdo akceptuje šanci 14%, že se mu občas vypne vysílač, je to jeho volba.
Když někdo pročte názory ostatních a rozhodne se podle sebe, je to jeho volba.
Když chce někdo plakat, na důvodu nezáleží, je to jeho volba.
Karas píše:Stále dokola. Koho jste přesvědčili o změně názoru?
TomasC:
Takových témat je tu spousta, snažil jsem se jim vysvětlit, že já si stojím za svým, ale oni si tu pořád dokazují, že jen oni mají pravdu. Rád bych tuto diskuzi zakončil citátem Alberta Einsteina:
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Edit:
Jak jsem tu již několikrát psal, jsem s vámi zajedno v tom, že akupack je lepší, ale já tu obhajuju klícku v DX6i. Zkrátka stojím za názorem, že není až tak špatná jak tu někteří píší.