Přeprava větroňů na zádech

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od vitousek »

Abu píše:Proc ses nekouknul treba v Manusicich ?

Tak to jsem viděl,jen jsem potřeboval zjistit, jestli jste již nevymysleli nějaké sofistikovanější uložení Véčka. :wink:

Abu píše:...a ja si ho pak mohl bezproblemu pribouchnout 5tejma dverma od auta,... uz se bohuzel stalo

To se mně stát nemůže. Jsem sociálně slabší než Vy, "Pražáci" a mám dveře jen troje :wink: :lol:
Ale i tak děkuji.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Acid

#17 Příspěvek od Acid »

Pred tydnem jsem poridil za necele 4 kila futral na lyze, sice jsem chvili vybiral s metrem v ruce, ale pasuje pekne. Ten metr to chce vzit, futral je psany jako 170cm, ale 150cm kridla se skrz otvor vlezou jen s malou (cca 5cm) rezervou, v zadnem pripade tam neni 20cm mista. Za drzadla se da dat i na zada.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
intel40

Re: Přeprava větroňů na zádech

#18 Příspěvek od intel40 »

kreuz píše:Zdravím,

zajímalo by mě, jak ostatní řeší přepravu větroňů, třeba od 1,5m do 3m buď pěškobusem nebo na kole. Do auta většinou mám nějakou krabici apod., ale líbilo by se mi vyrazit na louku s letadlem na zádech.

Co jsem našel, vyrábí se na to i bágly:
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=62629

a moc se mi líbí:
http://www.modellhobby.de/Models/Modelp ... &c=31&p=31

Něco takového by se mi moc líbilo. Nemáte nějaké zkušenosti, popř. jak to řeší ostatní? Přemýšlel jsem i o vykucení nějaký krabice nebo bedýnky, ale nevím, to bych vypadal už totálně jako blázen. Nebo jestli si to někde nechat ušít. Otázka na kolik by taková věc přišla.

Určitě spousta lidí ráda vyrazí s větroněm jen tak, aniž by museli vytahovat auto nebo nosí svahové větroně do kopců na zádech. Nebo ne?

no tak tohle mě zajímá , to budu taky řešit co nevidět
Odpovědět

Zpět na „Větroně“