Jaký vysílač do 6.000,- ?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
bbbooo

Jaký vysílač do 6.000,- ?

#1 Příspěvek od bbbooo »

Mám mc 10 na 35ce od graupnera,vím starožitnost.Co mi na ní vadí je,že má pamět jen na dva modely a tak nějak je ted in 2,4.
Lítám max větroně a poletuchy.
Chtěl bych něco na víc modelů-pamět a asi 2,4když už tak už:-).
Poradíte něco do 6000kč nebo to nemá smysl a nepomůžu si?
Jirka
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MODYN »

Turnigy T9x :wink: jestli by ti teda nevadila vysílačka s přijímačem za 1800 i s poštou a nově DPH. :P
dokken

#3 Příspěvek od dokken »

do 2k jen T9X

2k - 4k nicnicnicnicnicncic

od 4k značkovej Optic s půlkou funkcí co T9X
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od MODYN »

dokken píše:do 2k jen T9X

Kdybych měl na vysílačku 6 000 a bylo by jedno kolik by stála hlavně aby to bylo do 6 000 tak bych šel do http://www.modelarina.cz/rc-souprava-sp ... -2028.html

Ale kdyby mi záleželo na penězích tak určo T9x :P
pepin

#5 Příspěvek od pepin »

Tady také jedna z možností

http://www.jetimodel.cz/index.php?page=product&id=151

udajně by ten set měl být v nějaké akci něco přez 6 tisíc.
JMalik

#6 Příspěvek od JMalik »

Je tady o tom samém spousta vláken.
Pokud Ti tady někdo doporučuje konkrétní typ, dobře si o tom konkrétním TX přečti ty vlákna.
bbbooo

.

#7 Příspěvek od bbbooo »

MODYN píše:Turnigy T9x :wink: jestli by ti teda nevadila vysílačka s přijímačem za 1800 i s poštou a nově DPH. :P

a na kolik je to spolehlivé,kvalitní????Jinak z HK objednávám tak to není problém.........
bbbooo

.

#8 Příspěvek od bbbooo »

MODYN píše:

Kdybych měl na vysílačku 6 000 a bylo by jedno kolik by stála hlavně aby to bylo do 6 000 tak bych šel do http://www.modelarina.cz/rc-souprava-sp ... -2028.html

Ale kdyby mi záleželo na penězích tak určo T9x :P

Ta nevypadá zle,o kolik je dle tebe kvalitnější než třeba ta Turnigy 9X 9Ch ???Vyplatí se něco dotrukat-doplatit a vzít ještě něco dražšího než za 6tisíc.Fakt nepotřebuji honit masírku,jde mi o funkčnost a aby to nebylo těžké na naprogramování.
Jirka
bbbooo

#9 Příspěvek od bbbooo »

JMalik píše:Je tady o tom samém spousta vláken.
Pokud Ti tady někdo doporučuje konkrétní typ, dobře si o tom konkrétním TX přečti ty vlákna.

Něco sem četl,ale jako vždy a u všeho nakonec skončím u toho top,což nevyužiji a je pro mě zbytečné.
Před dvěma roky jsem TV vybíral 3 měsíce a kupoval nějak blbě........asi ,za rok klesla cena o deset tisíc,poslední rok to už tolik nespadlo,tak asi tak..........
Jirka
JMalik

Re: .

#10 Příspěvek od JMalik »

[quote="bbbooo"]..............Vyplatí se něco dotrukat-doplatit a vzít ještě něco dražšího než za 6tisíc...............

Ano, ale tam se to pohybuje na hranici 10k.

(Pokud si zvolíš ještě vyšší cenovou relaci, musíš už dost přesně vědět co od toho požaduješ a co chceš prioritně létat. Pokud to nebudou velké větroně a makety, nevyplatí se Ti jít přes těch cca 10k.)
bbbooo

Re: .

#11 Příspěvek od bbbooo »

JMalik píše:
bbbooo píše:..............Vyplatí se něco dotrukat-doplatit a vzít ještě něco dražšího než za 6tisíc...............

Ano, ale tam se to pohybuje na hranici 10k.

(Pokud si zvolíš ještě vyšší cenovou relaci, musíš už dost přesně vědět co od toho požaduješ a co chceš prioritně létat. Pokud to nebudou velké větroně a makety, nevyplatí se Ti jít přes těch cca 10k.)

Tak to asi zůstanu u země,páč moje volšový ruce max minivetroně do 1.5metru a vodník a parkflyery........
bbbooo

#12 Příspěvek od bbbooo »

optic:http://www.rcmodely-ph.cz/e-shop/optic-6-2-4ghz-prijimac-optima-7-tx-aku-mode-1 je to on?

spektrum:http://www.modelarina.cz/rc-souprava-spektrum-dx7-dsm2-prijimac-ar6100-p-2028.html

který je lepší a spolehlivější?
bbbooo

.

#13 Příspěvek od bbbooo »

Ještě k tomu Turnigy 9X 9Ch vysílači,když jsem kupoval ten svůj mc 10 dostal jsem k tomu nějakej papír jako,že to mohu provozovat v čr.Nikdo to tedy po mě nikdy nechtěl,tak v případě koupě z HK ho určo nedostanu,co s tím?
Jirka
pepin

#14 Příspěvek od pepin »

bbbooo píše:
JMalik píše:Je tady o tom samém spousta vláken.

Něco sem četl,ale jako vždy a u všeho nakonec skončím u toho top,což nevyužiji a je pro mě zbytečné.
Před dvěma roky jsem TV vybíral 3 měsíce a kupoval nějak blbě........asi ,za rok klesla cena o deset tisíc,poslední rok to už tolik nespadlo,tak asi tak..........
Jirka

Pokud uplně netrváš na vrchní hranici 6000 tak s vysílačem za cca 10000 už budeš určitě schopný ovládat model na který ukážeš i když to nebude samozřejmě znamenat stejný komfort,jako s vysílačem nad 10000,ale pujde to.u kompletu za 6000 už určitě bude nějaká funkce cíleně chybět .řekl bych,že vysílač okolo deseti si nakonec koupí většina modelářu,co to myslí vážně,nad těch 10 už ti opravdu náročnější,
Míra 66

#15 Příspěvek od Míra 66 »

Já to řešil minulí rok.Nakonec sem pořídil TX z druhé ruky,koupil sem to samé co je tady,je to supr TX.
http://inzerce.maxibazar.cz/inzerat/Mul ... ex/342293/
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“