meduza666666 píše:Haha, taky jsem měl 2 komplety, ale ten druhej uz jsem skoro komplet zkanibalizoval
Mám teď objednaný uz skoro 2 měsíce 3 komplety po těch 10 dolarech, ale furt je nemají. Dám jim ještě týden a pak to radši stornuju, abych zbytecně neplatil clo. Ono se to zdá jako mega výhodný, ale je to hodně těžký a tudíž drahý na dopravu v porovnání se solo ND.
Dobre, ale ten barebone kit nejde cely pouzit na V2 verzi ne? Takze kdyz zacinam s timhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10811 tak nevyuziju vsechny dily. Leda bych poskladal vylozeneho vozemboucha, ktery by vychazel z verze 1.
Coz me privadi na myslenku.. Oni totiz na HC maji vetsinu dilu na V2 verzi vyprodanou a fakt uz se hodne dlouho divam a na stavech se vubec nic nemeni. Dily na V1 jsou docela dostupne a snad by nektere sly pouzit. Jde mi hlavne o ty, co se nejvic lamou. Ale treba takova pricna hridelka, osa padel, hlavni osa, gripy atd. asi zrovna moc zamenitelne nejsou nebo ano? Jde mi o co nejlevnejsi dily. Samozrejme mam jeste neslozene jedno HK V2 (objenal jsem rovnou dve) + jeste totez v GT verzi, ale kdyby bylo reseni, ktere mi par korunek usetri. GTcko stejne neslozim dokud se s tim trochu nenaucim a tu jednu stavebnici navic asi rozeberu velice rychle