Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Alli25
Kontaktovat uživatele:

#1396 Příspěvek od Alli25 »

meduza666666 píše:Haha, taky jsem měl 2 komplety, ale ten druhej uz jsem skoro komplet zkanibalizoval :)
Mám teď objednaný uz skoro 2 měsíce 3 komplety po těch 10 dolarech, ale furt je nemají. Dám jim ještě týden a pak to radši stornuju, abych zbytecně neplatil clo. Ono se to zdá jako mega výhodný, ale je to hodně těžký a tudíž drahý na dopravu v porovnání se solo ND.

Dobre, ale ten barebone kit nejde cely pouzit na V2 verzi ne? Takze kdyz zacinam s timhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=10811 tak nevyuziju vsechny dily. Leda bych poskladal vylozeneho vozemboucha, ktery by vychazel z verze 1.
Coz me privadi na myslenku.. Oni totiz na HC maji vetsinu dilu na V2 verzi vyprodanou a fakt uz se hodne dlouho divam a na stavech se vubec nic nemeni. Dily na V1 jsou docela dostupne a snad by nektere sly pouzit. Jde mi hlavne o ty, co se nejvic lamou. Ale treba takova pricna hridelka, osa padel, hlavni osa, gripy atd. asi zrovna moc zamenitelne nejsou nebo ano? Jde mi o co nejlevnejsi dily. Samozrejme mam jeste neslozene jedno HK V2 (objenal jsem rovnou dve) + jeste totez v GT verzi, ale kdyby bylo reseni, ktere mi par korunek usetri. GTcko stejne neslozim dokud se s tim trochu nenaucim a tu jednu stavebnici navic asi rozeberu velice rychle :-)
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
Kenny McCormick

#1397 Příspěvek od Kenny McCormick »

Trias píše:Naku mam dotaz:
me s tím reglem mystery serva HD 1810 futr švitořej a s reg. Tower Pro jsou ouplně v klidu. Máš u mystery něco na odrušení nebo to jde i bez toho a záleží na servech. dík
mam 1810 a robi to regulator. Sice neviem preco, mozno vyssie napetie na BECi alebo co, ale nicomu to nevadi. Mal som regl turnigy, serva boli ticho, teraz regl roxxy a vyspevuju.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Pavel "Easy"

#1398 Příspěvek od Pavel "Easy" »

Ahoj lidičky, chci se zeptat co ještě budu potřebovat k hk450tt.
Myslím tím spíš spotřební věci jako konektory a tak.
Serva mám vyřešený regl bude pro začátek Mystery nebo HK40A
Motor TP-3850kv. Převody vezmu asi v sadě ten 11-13zubové.
Dík za radu, protože když bych na něco zapoměl ušetříte mi poštovný.
Pavel "Easy"

#1399 Příspěvek od Pavel "Easy" »

Chěl bych vás poprosit o radu, budu objednávat HK450tt. Součástky na osazení už mám vybrané ale nevím co všechno budu potřebovat za spotřební materiál(prodlužovací kablíky, konektory atd.)
Kdyby jste mohli napsat co všechno ještě mám objednan ať to koupím najednou. Díky
Pavel "Easy"

#1400 Příspěvek od Pavel "Easy" »

Chěl bych vás poprosit o radu, budu objednávat HK450tt. Součástky na osazení už mám vybrané ale nevím co všechno budu potřebovat za spotřební materiál(prodlužovací kablíky, konektory atd.)
Kdyby jste mohli napsat co všechno ještě mám objednat, ať to koupím najednou. Díky
kure87
Kontaktovat uživatele:

#1401 Příspěvek od kure87 »

rozhodně si udělej jeden balíček s náhradními díly, ozubená kolečka, hřídele, podvozkové lyže (ty jsem koupil align jsou houževnatější a lepší) ložiska, možná náhradní hlava v rozsypu.
Alli25
Kontaktovat uživatele:

#1402 Příspěvek od Alli25 »

Chlapi date mi typy odkud objednavate mahradni dily na V2 verzi. O cenu mi jde predevsim
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#1403 Příspěvek od Bizon »

Alli25 píše:Chlapi date mi typy odkud objednavate mahradni dily na V2 verzi. O cenu mi jde predevsim

http://www.ehirobo.com/
Kenny McCormick

#1404 Příspěvek od Kenny McCormick »

Bizon píše:
Alli25 píše:Chlapi date mi typy odkud objednavate mahradni dily na V2 verzi. O cenu mi jde predevsim

http://www.ehirobo.com/
z ehiroba mi raz poslali krive hlavne osky a zadne mekke ako blato a som s nimi skoncil. Ani cenovo niesu najlacnejsi.
Tito su lacni a uz aj postovne slo dole:
http://www.hobby-wing.com/flier-450se-v ... parts.html
a tito su pre mna spicka :lol: aj v postovnom aj v primeranej kvalite:
http://www.ac-rc.com/index.php?cPath=56 ... tjl4lp9g54

a este tento
http://www.infinity-hobby.com/main/inde ... ath=32_219
ale nie pre slovakov, posiela k nam len EMS, do ciech aj obycajne
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#1405 Příspěvek od Nakadah »

Na tu kombinaci Mystery ESC SBEC + HD1810 ma jeste vliv i prijimac. Corona RP8D1 mela velky problem, v podstate neustale znamky ruseni a servo sebou skubalo. S 2,4GHz HKT6A byl klid. To ze ty digitaly PowerHD bzici pokladam za normalni.

Jinak uz me stvalo to tahlo k ocasnimu rotoru z dratu. Furt se to nekam boulilo. Takze sem si doma spichnul nove tahlo z uhlikove tycky pr.2mm
a dvou kulovych kloubu MPjet - vypada to takhle. Kloubek jde to paky vrtulky pekne natesno nasrobouvat, drzi to perfektne. Jenom je potreba zavit ktery vyleze ven hned u plastu uriznout, jinak by to skrtalo o domek vrtulky. Lepeno CA od Wurthu, tak to musi drzet :D

Jeste ted vecer sem to zkusil, ale podrobnejsi pokusy mi hatil vecerni vitr 3-6m/s co nam tady fuci. Zmohl sem se akorat na viseni a udrzeni na miste :) Nak
Milošek

#1406 Příspěvek od Milošek »

Obrázek
Jsem se stal také majitelem tohoto stroje.Dorazil minulý týden.V sobotu jsem ho měl složený a zalítnul jsem ho a teď už lítá.Je to moje první 450-ka.Zatím jsem s ním spokojen a mile překvapen jak hezky lítá.
Screwball671

#1407 Příspěvek od Screwball671 »

To Miloškovo HK lítá opravdu dobře, taky mám jedno na cestě. Je to pro všechny hnidopichy s originálama hozená rukavice. Jen tak dál Miloši, doufám, že příště už dáš ten loping.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1408 Příspěvek od prtka »

[quote="Screwball671"]To Miloškovo HK lítá opravdu dobře, taky mám jedno na cestě. Je to pro všechny hnidopichy s originálama hozená rukavice.

Bohužel do prvního pádu. Potom se ukáže proč to stojí tak málo.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
mrpilot

#1409 Příspěvek od mrpilot »

prtka píše:
Screwball671 píše:To Miloškovo HK lítá opravdu dobře, taky mám jedno na cestě. Je to pro všechny hnidopichy s originálama hozená rukavice.

Bohužel do prvního pádu. Potom se ukáže proč to stojí tak málo.

môžeš bližšie definovať prečo? :) mne moje HKčko aj po viacerých pádoch a výmene ND lieta tak ako za nova.. ;)
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#1410 Příspěvek od Nakadah »

A neni lepsi nepadat a litat na jistotu? Ja konecne dneska mam za sebou ctyri kolecka kolem sebe. Viseni a pristavani mam zmaknute, viseni bokem taky. Viseni cumakem k sobe musim jeste trenovat. Nakonec je ten simulator stejne nutnost pro prvni nacvik :)

Jinak marne uz tri tydny cekam na uhlikove listy. Tem drevakum se nad 2500rpm rozjede stopa, kdyz se baterka trosku vybije tak otacky mirne klesnou a stopa se srovna. Zvlastni... Nak
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“