FOR MODEL OLOMOUC 2011

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
manti
Kontaktovat uživatele:

FOR MODEL OLOMOUC 2011

#1 Příspěvek od manti »

TORO 900, Easy Glider PRO, Pfalz D.IIIa, X-copter KK 2.0 LCD
TARANIS QX7
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#2 Příspěvek od rampa_mckvak »

Nejdu se podívat. Mám to pěšky strášně moc daleko a autem je to drahý.
Co neubrzdíš neukecáš.
Pandy

#3 Příspěvek od Pandy »

rampa_mckvak píše:Nejdu se podívat. Mám to pěšky strášně moc daleko a autem je to drahý.

A dobře si udělal,já tam byl v pátek,předpokládal jsem že to bude nic moc,ale skutečnost byla ještě daleko horší.
Na druhé straně jsem ovšem viděl sbírku žvíkaček,peněz,pivních tácků,viděl výstavku krojů,starých hraček z 50/tých let,udivující sbírku žabiček a botiček z různých materiálů.Taky se tam dal koupit u jednoho stánku maskovací klobouk,dalekohled a kapesní nožík.Dech mě celkem vyrazil stánek s gomovejma miminkama ,byly víc jak věrohodný a skládací....ovšem podstatu jsem doteď nepochopil.
Pokud pominu ironii tak jediné co mě trochu zaujalo byla velká plastická mapa fortifikačního opevnění Olomouce...to musím uznat, to bylo zajímavé. A celkem rozsáhlá výstava starých fotografií Olomouce,jenže to potěší pouze Olomoucké patrioty.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“