Jde opavit zlomené polystirenové křídlo laminem?
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je trochu větší oprava podle mého aby ti to vydrželo delší dobu musíš vyříznout z překližky 3 až 5 mm výstuhy pak proříznout křídlo a zalepit bud purex nebo epoxyd ale dej si pozor at doržíš stejné zvepětí křídla pak to ješte bych vystužil tou skelnou páskou přes celé křídlo a také na náběžku tady to máš namalované ted nafocené doufám žě to pochopíš
http://blueangel222222.rajce.idnes.cz/oprava/
jinak letadel jsem měl již přes 260 ks začínal jsem s jednokanály a pak jsem měl 2 přestávky ale opět jsem se k modelařině vráti ted již stavím a létám pro radost tak at se ti daří oprava
http://blueangel222222.rajce.idnes.cz/oprava/
jinak letadel jsem měl již přes 260 ks začínal jsem s jednokanály a pak jsem měl 2 přestávky ale opět jsem se k modelařině vráti ted již stavím a létám pro radost tak at se ti daří oprava
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Drážku můžeš udělat jak nožem tak trafopajkou pak to napatlat purexem a dát tam výstuhy purex ti vypění a vyplní všechny nerovnosti v drážce až zaschne zabrousíš zbytečné lepidlo a dáš skelnou pásku ta lepí sama je to jako izolepa ale obsahuje skleněné pásky takže je pevná a třeba na konbatech se bězně vystuhuje na letadle sice vydrží tak rok vadí ji sluníčko ale není problém ji kdykoliv nalepit novou
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Drážku můžeš udělat jak nožem tak trafopajkou pak to napatlat purexem a dát tam výstuhy purex ti vypění a vyplní všechny nerovnosti v drážce až zaschne zabrousíš zbytečné lepidlo a dáš skelnou pásku ta lepí sama je to jako izolepa ale obsahuje skleněné pásky takže je pevná a třeba na konbatech se bězně vystuhuje na letadle sice vydrží tak rok vadí ji sluníčko ale není problém ji kdykoliv nalepit novou
- blueangel
- Kontaktovat uživatele: