Sčítání vysílačů 2011

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Imm0rta1

#166 Příspěvek od Imm0rta1 »

psena píše:Ted mam objednanou DX8 kvuli kvalitnejsim packam a tedy musim priznat, ze i v softwaru par veci vyuziju, ale stejne to bude asi tak 1/50t co to radio umi :lol:
Kdybych lital nejaky vetrone, tak bych urcite chtel vybaveny radio, protoze je to do jiste miry nezbytnost a rozhodne bych si priplatil za drazsi radio nez je Dx8.
Je to tedy hodne i o potrebach a ne jen o penezich.

Ty taky :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od psena »

No vzhledem k tomu, ze se me DX6i vzdy strasne NELIBILA, tak asi ani tohle nebude zadna velka laska, jak napriklad DX7, ale slibuju si od ni dobrou funkcnost , celkovou mechanickou vydrz a hlavne konstantnost pacek. (ze je nebudu muset promazavat kazdych 14 dni)
Vzhledem k tomu co ctu po netu, tak je zatim dost problematicka... tak snad budem mit stesti na kusy...ja budu mit taky firmware 1,04 takze snad uz nebodou ty uplne prvni problemy. Taky prej dost nedrzi potaky... uvidime, DX7 si necham jako zalohu, takze kdyztak to budu reklamovat, zadna krec.
Prdel je, ze jakmile jsem objednal DX8, zaclo se me se DX7 litat o hodne lip :lol: Ale to znam uz z aut... vzdycky kdyz jsem se rozhodl , ze auto vymenim, najednou zaclo jezdit jak drak 8)
Imm0rta1

#168 Příspěvek od Imm0rta1 »

Taky jsem o mensich problemech slysel, ale ty pry vyresil novy FW. No sam jsem zvedavy:). Kniply udajne chodi bozsky + telemetrie, vibrace, e-ring, casovani cykliky, podsviceny display, odezva 11ms, jednoducha upgrade FW pomoci SD karty a jednoduchy prechod mezi vsem ctyrmi mody atd.. Navic DX6i jsem mel rad i co se tyce vzhledu. DX8 je podobna a podle me jeste hezci. Snad budem spokojeni :). Muzes kouknout na recenzi od Berta Kammerera http://www.youtube.com/watch?v=cT6LxN3Elbs docela chvali. A co jsem koukal na jeho nova videa porad s ni lita :)
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od gamer007 »

Myslim že se ti DX8 bude líbit. DX6i se mi taky nelíbila, ale tohle je trochu jiný železo. Ten FW asi už budeš mít verzi 2.01, ten je ted nejnovější a je tam právě už možnost toho DSMX. Navíc je v tom nové zobrazování telemetrie a snad funkce navíc jako měřění rychlosti a výšky, což je nám stejně k ničemu :-). Co víš o problémech s potenciometrama? Nebo to bylo tím starým FW 1.02?

edit: jo a k tem 11ms, běží mi to na T600 a chod serv je nehorázně rychlej, to fakt poslouchá na slovo a hned...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
boZZda

#170 Příspěvek od boZZda »

Imm0rta1 píše:... Muzes kouknout na recenzi od Berta Kammerera http://www.youtube.com/watch?v=cT6LxN3Elbs docela chvali. A co jsem koukal na jeho nova videa porad s ni lita :)

Chválí, a létá s tím co má zaplaceno! Nebuď prosím najivní, že to lítá proto, že to je to nej.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
krtek2k

#171 Příspěvek od krtek2k »

Prostě dělá reklamu a dělá jí dobře. Víc v tom není.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
psena
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od psena »

No jestli zapnu E-ring si nejsem jistej a casovani cykliky je na co?
To je pro viceliste vrtule ne? Nebo to si budu ladit i pro normalni 450ku?
Jinak Bert samozrejme lita toho co plati, ale uz jen to ze s tim lita je docela dobra zaruka, ze s tim litat jde... i kdyz on zalita se vsim co mu daji do ruky. :lol:
Tu odezvu 11ms jsi skutecne tak vyrazne poznal?? Me se zda ze me helina reaguje okamzite, nedokazu si predstavit, ze by to bylo rychlejsi)
No jsem zvedvavej, pak napisu.
Imm0rta1

#173 Příspěvek od Imm0rta1 »

Je mi jasne, ze je za tu propagaci dobre placeny :D, ale kdyz se kouknete na jeho blog jak lita s DX8 a logem 600 s v-barem 5.1 tak to je nadhera :)
lefty
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od lefty »

Aurora 9 + Duplex TU 8)
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
hOOrNeT

#175 Příspěvek od hOOrNeT »

psena píše:No vzhledem k tomu, ze se me DX6i vzdy strasne NELIBILA, tak asi ani tohle nebude zadna velka laska, jak napriklad DX7, ale slibuju si od ni dobrou funkcnost , celkovou mechanickou vydrz a hlavne konstantnost pacek. (ze je nebudu muset promazavat kazdych 14 dni)
Vzhledem k tomu co ctu po netu, tak je zatim dost problematicka... tak snad budem mit stesti na kusy...ja budu mit taky firmware 1,04 takze snad uz nebodou ty uplne prvni problemy. Taky prej dost nedrzi potaky... uvidime, DX7 si necham jako zalohu, takze kdyztak to budu reklamovat, zadna krec.
Prdel je, ze jakmile jsem objednal DX8, zaclo se me se DX7 litat o hodne lip :lol: Ale to znam uz z aut... vzdycky kdyz jsem se rozhodl , ze auto vymenim, najednou zaclo jezdit jak drak 8)

odkud si objednával dx8 a na kolik vyjde?
Imm0rta1

#176 Příspěvek od Imm0rta1 »

Já ji mám od Martina Procházky za 9199,-. Tímto bych mu i rád poděkoval, že upravil cenu v jeho e-shopu http://www.prochymodel.novyshop.cz/ Tak mu tu alspoň udělám reklamu :) PROCHYMODEL je nejlepší :)
boZZda

#177 Příspěvek od boZZda »

Pecka modelář 8.999,-

Krom toho lidi jako Bert budou lítat suprově s čímkoli. Podle toho jak létají se bohužel nedá soudit kvalita daného produktu. Je to holt rukama. :wink:
bavarianDemon 3X a 3SX
Howking
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od Howking »

psena píše:Ja treba softwarove nepotrebuju na vrtulnik lepsi radio nez DX6i... jeho vybava by me uplne stacila
- na tvoje lítání už DX6i nestačí pokud nelítáš na govenor - potřebuješ mixy do plynu a ty ač DX6i má, tak nejsou funkční. Stěmi mixy by ti ten tic-toc šel o poznání lépe.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Imm0rta1

#179 Příspěvek od Imm0rta1 »

boZZda píše:Pecka modelář 8.999,-

Krom toho lidi jako Bert budou lítat suprově s čímkoli. Podle toho jak létají se bohužel nedá soudit kvalita daného produktu. Je to holt rukama. :wink:

Tak to je rána pod pás :D
boZZda

#180 Příspěvek od boZZda »

Imm0rta1 píše:
boZZda píše:Pecka modelář 8.999,-

Tak to je rána pod pás :D

No pokud máš v tom eshopu jistý servis a podporu, tak těch 200,- ti nemusí být vůbec líto.
bavarianDemon 3X a 3SX
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“