DX6 nebo DX8

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
cizak

#166 Příspěvek od cizak »

Ale to už má výrazně lepčí za 10300,-kč T8FG 10kanal :roll:
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od gamer007 »

nostromo píše:
gamer007 píše:
nostromo píše:DX8 nebrat, ted jsem mel tuhle vysilacku pujcenou a pocity hruza. Prijde mi, jako by jen prodlouzili zakl. desku DX6 a nacpali na ni display.

Tak to mi přijde jako trochu unáhlený hodnocení. Měl jsem DX6i pak DX7 a ted DX8 a je to suprový rádio. Postupně jsem si do ni napípal všechny stroje a programovací možnosti jsou dost velké. Perfektně se drží v ruce a s Tarotem se mi už i skvěle lítalo. Já tomu teda nemám co vytknout...

Jo a kniply jsou lahoda, úplně něco jinýho než DX7...

Jasne, nekomu muze sednout. Ale myslim si, ze za tu cenu mozna malinko vyssi se da koupit lepsi.

Jasný, vůbec se s tebou nechci přít. Jen se mi nelíbilo to NEBRAT. Možná kdybych neměl tolik DSM2 přijímačů, tak bych šel do T8FG, ale to jen kvuli spolehlivosti systemu FASST. Jinak nevim v čem by pro mě mohla T8FG nebo Aurora bejt lepší. Na vrtulníky je DX8 vybavená dost dobře a už mě nenapadá nic co bych mohl u "lepší" využít...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
nostromo

#168 Příspěvek od nostromo »

OK, slovo NEBRAT jsem z prispevku smazal :wink:
Mic-74
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Mic-74 »

Máme jak Auroru tak DX8. Mě vyhovuje více DX8. Aurora má o trochu více možností nastavení ale nějak mě nesedí v ruce. Kdybych něměl tolik přijímačů tak bych šel také asi to Futaby k vůli Fastu jak už tu někdo psal.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od František Koudelka »

ta dx8 je cenove vysoko pro me...ale nevidel jsem ji nazivo...nic z toho takze potreboval bych si to asi vzit do ruky...nejradeji bych bral DX6i je to levny...pro msr ok pro nejake treninkove letadlo....uvazuji na zacatek o malickem mustangu....taky parkzone takze vestavene spektrum a myslim ze ma stejne baterie jako msr takze moznost pouzivat stejne baterie i nabijecku na 4zaroven se mi libi..malicke letadlo 4kanal...pro velky airliner casem...myslim ze vyhovuje protoze to na nekterych obchodech primo doporucuji koupit k letadlu a na 3d vrtulnik....nekdo psal ze nee..ale treba k balde 400to davaji jako setovku...tak taky bych rekl ze s tim letat pujde...presto vse mi zde nekteri z vas pisete minimalne dx7.....co ma teda dx7 navic ...a co vyuziji ja jako zacatecnik a co vyuziji na uvedene modely....neplanuji jine modely nez jsem uvedl....a nevim zase nic :lol:
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Mic-74
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od Mic-74 »

Na začátek DX6 uplně stačí. Někomu může vystačit na hodně dlouho.
Největší problém jsou větroně s klapkami ale tam už je i DX7 málo.
Pro tebe je myslím DX6 dobrá volba a za rok za dva uvidíš co dál.
demolátor

#172 Příspěvek od demolátor »

No všude halvně vyzdvyhujou, že má dx7 více mixů. Podle mě se dá létat ale v poho i bez mixů. Dx6i má myslim 2 volný a já k blade 400 nemám použitý ani jeden, a létat se s tím v poho dá.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od František Koudelka »

ja s 3d co ted mam tak litam taky bez mixu..protoze na te setove vysilacce zadne nemam...aspon o nich nevim...jenze taky ja moc nelitam..spise visim... :D ...proste chci vysilacku kterou zvladnu na zacatek naprogramovat, dale aby byla spolehliva a chci spektrum kvuli te msr a uvozuji o tom mustangu...ty modely jsou malicke je s nima sranda atreba blade msr mi za dva mesice trenovani uvcnitr v obyvaku dala daleko lepsi pocit kdyz pak drzim v ruce tu 3d...a jeste je s tim sranda :D
nostromo

#174 Příspěvek od nostromo »

Pokud by jsi chtel, tak jednu DX7 prodavam.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od František Koudelka »

kolik by sis za ni predstavoval...a musel by si ji poslat do anglie....
cizak

#176 Příspěvek od cizak »

František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od František Koudelka »

No tak vysilac stale nemam...ale jeden vecer mi to nedalo a zacal jsem se hrabat v mem setovem vysilaci k vrtulniku.......no a prisel jsem na to jak jej prepnout do leteckeho modu....v navode nic o tom nemam protoze byl koupen jako RTF set...je to presne tohle

http://thescaleworkshop.co.uk/product.p ... roduct=218

ted chci nejake prvni letadlo...chtel jsem micro mustanga prave v kombinaci se spektrem...ale ten mustang je hodne malickej..citlivej na vitr..a tak...ale zase byl BNF takze bych se vesel s vysilacem do nejake castky....tim ze mam vysilac co umoznuje letadla...doma..tak bych ted usetril za jiny..a vzal bych vesti letadlo a letal s timhle....at si to zatim osaham.......prosim o uprimny nazor..zda ta ta vysilacka k necemu je nebo ne....na vrtulniku jsem zatim nezaznamenal zadny problem....ale v tom clanku ctu ze to nema plny dosah..a mely by byt pouzivana teda asi do 100metru...coz mi pro letadlo pripada malo.....ale skutecny dosah samozrejme muzu vyzkouset...zitra pokud nebude prset jdu na to... :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od psena »

Opravdu jsou kniply na DX8 lepsi jak na DX7? Osobne s DX7 v tomhle smeru dost bojuju, jsem jaksi precitlivelej na to aby sla predevsim paka kolektivu pekne hladce a pritom aby byla dostatecne brzdena.
Uz jsem to docela vyresil, ale stejne to neni ideal.
Jinak ja osobne se snazim ridit heli predevsim packama :) proto me zajima tohle driv nez nejaky programovani nebo softwarova vybava.
Programoval jsem heli jen kdyz jsem zacal litat, od te doby na to v podstate nesaham a zadny mixy a podobny kraviny na to moje litani neumim vyuzit.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od František Koudelka »

Ta moje setova vysilacka ma pro letadlo moznost pet mixu, krivka plynu travel adjust...sub trim....neco tam je.....jinak jeste otazka do vysilacky se nekde ma nastavovat treba zda jsou kridelky ovladana jen jednim servem nebo dvema....a tak?...tohle jsem v nastaveni nikde nenasel..je tam pouze typ desky cykliky pro heli..........jiny vysilac chci tak jako tak.....ale neco bych dosetril a koupil rovnou neco lepsiho...tohle by mi ted asi stacilo..prijimac k tomu co mam stoji jen 15liber..takze to je taky OK
Mic-74
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od Mic-74 »

Kniply jsou o dost lepší u DX8 proti DX6 u DX7 nevím tu jsem neměl v ruce.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“