Walkera V200D02 FLYBARLESS Metal Edition

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomula35

#91 Příspěvek od tomula35 »

raging píše:
tomula35 píše:
martinesd píše:
UCH píše:Já bych Walkery a podobné stroje zařadil do kategorie hračky a nějak hlouběji bych to neřešil. Škoda času a peněz.
Walkeru jsem taky kdysi bohužel vlastnil :!: :( I když nepopírám že jdou velmi rychle dopředu jak úrovní zpracování tak i technikou. Kvalitou si nejsem jist..

ah tak walkery su hracky a co je potom HK? lacna nekvalitna chujovina
Mě fascinuje jak tady někteří chytrolíní nadávají na Walkery.Podle některých,pokud Vrtulník neudělá,nebo nezvládne 3D akrobacii,tak je to vrtulník na hovno.Takové pitomce mám rád.Já mám Walkeru V200D02 už dlouho a nedám na ní dopustit.Je sice menší,ale i tak se s ní dá krásně létat.Jedni mají rádi to a druzí ono.Mi neodsuzujeme jiné,tak nechápu proč druzí shazuji nás jakož to koncové zákazníky Walkery.Takovej člověk,ať jde k čertu.... :wink:
Zklidni hormon,uklidni se a nenedávej tady do pitomců lidem,kteří mají s Walkerama negativní zkušenosti,podložené dlouhodobým používáním,spíše bys chtěl slyšet,jakýto skvělý a špičkový vrtulník máš,ale opak je pravdou :!: Těm reklamním žvástům může dnes uvěřit už jen pitomec :!:
Z blbejch keců si nic nedělám,,,jen tak dál,,,bavím se na Váš účet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
billes

#92 Příspěvek od billes »

tomula, dal by som ti BAN.
v prvom pripade za to ze ako debilko citujes uz 3x citovane a v druhom ze tu pises hluposti.
to, ze ty si s tym vrtulnikom lietas 2x za den v izbe neznamena ze je kvalitny, a stale tu hovoris svoje napriek tomu ze vacsina ludi (ktori maju zjavne s vrtulnikmi celkovo vacsie skusenosti
) ma s tymito vrtulnikmi bohuzial negativne skusenosti.
tak tu uz zbytocne nespamuj a kludne si nad tym svojim vrtulnikom aj vy...
BLADE 120 SR _)
corona

#93 Příspěvek od corona »

tomula35 píše: Z blbejch keců si nic nedělám,,,jen tak dál,,,bavím se na Váš účet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bav se, ale k věci!

Kolik provozních hodin má za sebou tvoje dvoustovka?
V jakých režimech?

Viděls někdy, o čem mluvím, tj. např.podvozek L 400 D a čtyrhrany, vetknutý do nosníků lyží, ev. jiný detail, který tu kritizuju?

:?:
tomula35

#94 Příspěvek od tomula35 »

corona píše:
tomula35 píše: Z blbejch keců si nic nedělám,,,jen tak dál,,,bavím se na Váš účet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bav se, ale k věci!

Kolik provozních hodin má za sebou tvoje dvoustovka?
V jakých režimech?

Viděls někdy, o čem mluvím, tj. např.podvozek L 400 D a čtyrhrany, vetknutý do nosníků lyží, ev. jiný detail, který tu kritizuju?

:?:
Kluci sorry,,Dohaduji se tady jak blb a přitom jde jen o blbej model...Létám s ním každý den a to jak doma,venku,tak si to neodpustím ani v práci..Ještě jednou sorry. :wink: :wink: :wink:
Relax

#95 Příspěvek od Relax »

Máš velkou kliku na "nějak" vyladěný kus ale nemůžeš z toho vyvozovat obecnou kvalitu tohoto typu a výrobce. Vnucovat to jako verdikt lidem, kteří mají mnohonásobně zkušeností se složitějšími heli i lidem kteří od těchhle hraček prchli nadzvukovou rychlostí a litují vyhozených peněz nemohlo dopadnout jinak než pochvalou jaké ses dočkal. Alespoň Ti to došlo, musím se přiznat že v součtu Tvých gradujících odpovědí jsem to už moc nečekal :-)

Já mám Easy Copter Star od Rc Servisu ( víceméně plastovou verzi V200 ). S plně optimistickou vizí jak parádně jsem si zadal křest na téma heli jsem v prosinci založil téma Zkušenosti. Všechno bylo jinak, místo pozitivních dojmů litanie průšvihů a protože jsem nevynechal nic je to hodně dlouhé čtení..... Každopádně bych tenhle model jako kvalitní tutovku nikomu nedoporučil a mít tu možnost, investoval bych peníte do Trexe 450, kterého už tři týdny stavím.

Přeju Ti ať Ti ta V200 vydrží co nejdéle , nejspíš máš šanci na rekord toho typu :-)
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
tomula35

#96 Příspěvek od tomula35 »

Když udělám chybu,tak to musím také uznat.Docela dost lidí mi už řeklo,že mám asi hodně velkou kliku a že se diví,že mi V200D02 ještě létá,bez problémů.Ale pokud je to tak,jak tady píšete,tak to,jaká Walkera doopravdy je,dozajista poznám... :wink:
corona

#97 Příspěvek od corona »

tomula35 píše:Když udělám chybu,tak to musím také uznat.Docela dost lidí mi už řeklo,že mám asi hodně velkou kliku a že se diví,že mi V200D02 ještě létá,bez problémů.Ale pokud je to tak,jak tady píšete,tak to,jaká <a> WALKERA</a> doopravdy je,dozajista poznám... :wink:
Stále jsi neuvedl, kolik letových hodin, ev. v jakých režimech má ta "vyčíčaná libovka Ÿ" za sebou.

.
bobo87
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od bobo87 »

Dobrý den ,když tady povídáte o 200D2 tak bych poprosil o nějakou radu jak ji seřídit. Po výmeně serva se model rozkolíbal a nepomáhá ani snížení citlivosti gira. moc děkuji za nápady. jsem začátečník a prosil bych o rady trošku polopaticky. :D
Relax

#99 Příspěvek od Relax »

Proč jsi měnil to servo ? Roli může hrát co všechno jsi rozebral ale taky řada dalších věcí. V200D2 není exaktní model s uhlíkovými, kovovými a přesnými díly. Já už u něj ničemu nevěřím. Je tam podle mne schovanej nějakej malej číňan, kterej pokaždý tahá za jiný součástky :-)

S Easy Copter Starem mám evidováno zatím 22 letů, každý byl ale o něčem jiném. Čekám na náhradní díly co nejsou .......... Přál bych Ti povedenější kus ale ta šance není podle toho co jsem dosud o těchhle heli slyšel moc veliká........
bobo87
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od bobo87 »

létal jsem přistál a při dalším startu už prostě nechodilo,doma jsem ho napojil na testr a ani nevrklo,při rozebrání jsem zjistil že nejde motorek ale elektronika funguje,vymenil jsem motorek ale už to nebylo to pravé ořechové,takže výmena za nové( raději obě dvě)
Relax

#101 Příspěvek od Relax »

Pokud jsi V200 koupil v obchodě novou, bylo ta na reklamaci minimálně pokud to bylo nebourané. Ať si s tím poradí záruční servis. Jestli jí máš z druhé ruky tak to je smůla a řešit to jinak nejde.....

Rozkolíbání jak píšeš může dělat asi víc věcí, může to být nějaká vůle ( špatná montáž ), nebo gyro, je toho vícero. Někdo z profíků by to určitě poznal, já mám zatím minimum zkušeností a s Easy pouze ty negativní. Navrhuju dát krátký video na youtube - to se tu mnohokrát osvědčilo pro přesnou anamnézu :-)
bobo87
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od bobo87 »

byla nová ale záruku není kde uplatnovat ale o to nejde. pár havárií měla to popírat nebudu, hnutá hlavní vřídelka se mě nezdá i když jsem to pozoroval jen okem, měnil jsem hlavní listy za ty údajně nerozbitné,potom ty serva a ozubené hlavní kolo a vystřeďovací kroužek na hlavní hřídely ale ten sem nedával orig.,nechal jsem si ho vysoustružit z duralu
bobo87
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od bobo87 »

Tak závada téměř odstraněna,děkuji za reakce
Relax

#104 Příspěvek od Relax »

Hloubavý adept si poradí ale je to boj :-) Tak držím palec s dalšími pokroky pokud možno bez pádů.

Já při plném směřování k Trex450PRO spíš zvažuju ten Easy prodat dokud je v optimální kondici a bez viditelných šrámů. I při hrozné ztrátě by bylo něco na náhradní díly té větší heli a přestal bych konečně řešit kolik do té hračky ještě investovat než to stejně vzdám definitivně.......
bobo87
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od bobo87 »

tak 450 taky objednaná ale někde se to naučit musím a kdybych si byl jistý že do toho nebudu chtít investovat nejakou kačku tak bych s tím asi ani nezačínal a myslím že za ty dva měsíce mě W 200 trochu naučila a hlavně je to docela malé a můžu stím létat v práci když je trochu volno. Zatím nemám srovnání takže nemůžu hlásat jestli je walkera dobrá nebo ne,má určité nedostatky ale ty by byly spíše na straně vysílače.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“