Z blbejch keců si nic nedělám,,,jen tak dál,,,bavím se na Váš účet....raging píše:Zklidni hormon,uklidni se a nenedávej tady do pitomců lidem,kteří mají s Walkerama negativní zkušenosti,podložené dlouhodobým používáním,spíše bys chtěl slyšet,jakýto skvělý a špičkový vrtulník máš,ale opak je pravdoutomula35 píše:Mě fascinuje jak tady někteří chytrolíní nadávají na Walkery.Podle některých,pokud Vrtulník neudělá,nebo nezvládne 3D akrobacii,tak je to vrtulník na hovno.Takové pitomce mám rád.Já mám Walkeru V200D02 už dlouho a nedám na ní dopustit.Je sice menší,ale i tak se s ní dá krásně létat.Jedni mají rádi to a druzí ono.Mi neodsuzujeme jiné,tak nechápu proč druzí shazuji nás jakož to koncové zákazníky Walkery.Takovej člověk,ať jde k čertu....martinesd píše:UCH píše:Já bych Walkery a podobné stroje zařadil do kategorie hračky a nějak hlouběji bych to neřešil. Škoda času a peněz.
Walkeru jsem taky kdysi bohužel vlastnil![]()
I když nepopírám že jdou velmi rychle dopředu jak úrovní zpracování tak i technikou. Kvalitou si nejsem jist..
ah tak walkery su hracky a co je potom HK? lacna nekvalitna chujovinaTěm reklamním žvástům může dnes uvěřit už jen pitomec
Walkera V200D02 FLYBARLESS Metal Edition
tomula, dal by som ti BAN.
v prvom pripade za to ze ako debilko citujes uz 3x citovane a v druhom ze tu pises hluposti.
to, ze ty si s tym vrtulnikom lietas 2x za den v izbe neznamena ze je kvalitny, a stale tu hovoris svoje napriek tomu ze vacsina ludi (ktori maju zjavne s vrtulnikmi celkovo vacsie skusenosti
) ma s tymito vrtulnikmi bohuzial negativne skusenosti.
tak tu uz zbytocne nespamuj a kludne si nad tym svojim vrtulnikom aj vy...
v prvom pripade za to ze ako debilko citujes uz 3x citovane a v druhom ze tu pises hluposti.
to, ze ty si s tym vrtulnikom lietas 2x za den v izbe neznamena ze je kvalitny, a stale tu hovoris svoje napriek tomu ze vacsina ludi (ktori maju zjavne s vrtulnikmi celkovo vacsie skusenosti
) ma s tymito vrtulnikmi bohuzial negativne skusenosti.
tak tu uz zbytocne nespamuj a kludne si nad tym svojim vrtulnikom aj vy...
BLADE 120 SR _)
Bav se, ale k věci!tomula35 píše: Z blbejch keců si nic nedělám,,,jen tak dál,,,bavím se na Váš účet....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolik provozních hodin má za sebou tvoje dvoustovka?
V jakých režimech?
Viděls někdy, o čem mluvím, tj. např.podvozek L 400 D a čtyrhrany, vetknutý do nosníků lyží, ev. jiný detail, který tu kritizuju?
Kluci sorry,,Dohaduji se tady jak blb a přitom jde jen o blbej model...Létám s ním každý den a to jak doma,venku,tak si to neodpustím ani v práci..Ještě jednou sorry.corona píše:Bav se, ale k věci!tomula35 píše: Z blbejch keců si nic nedělám,,,jen tak dál,,,bavím se na Váš účet....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolik provozních hodin má za sebou tvoje dvoustovka?
V jakých režimech?
Viděls někdy, o čem mluvím, tj. např.podvozek L 400 D a čtyrhrany, vetknutý do nosníků lyží, ev. jiný detail, který tu kritizuju?
Máš velkou kliku na "nějak" vyladěný kus ale nemůžeš z toho vyvozovat obecnou kvalitu tohoto typu a výrobce. Vnucovat to jako verdikt lidem, kteří mají mnohonásobně zkušeností se složitějšími heli i lidem kteří od těchhle hraček prchli nadzvukovou rychlostí a litují vyhozených peněz nemohlo dopadnout jinak než pochvalou jaké ses dočkal. Alespoň Ti to došlo, musím se přiznat že v součtu Tvých gradujících odpovědí jsem to už moc nečekal
Já mám Easy Copter Star od Rc Servisu ( víceméně plastovou verzi V200 ). S plně optimistickou vizí jak parádně jsem si zadal křest na téma heli jsem v prosinci založil téma Zkušenosti. Všechno bylo jinak, místo pozitivních dojmů litanie průšvihů a protože jsem nevynechal nic je to hodně dlouhé čtení..... Každopádně bych tenhle model jako kvalitní tutovku nikomu nedoporučil a mít tu možnost, investoval bych peníte do Trexe 450, kterého už tři týdny stavím.
Přeju Ti ať Ti ta V200 vydrží co nejdéle , nejspíš máš šanci na rekord toho typu
Já mám Easy Copter Star od Rc Servisu ( víceméně plastovou verzi V200 ). S plně optimistickou vizí jak parádně jsem si zadal křest na téma heli jsem v prosinci založil téma Zkušenosti. Všechno bylo jinak, místo pozitivních dojmů litanie průšvihů a protože jsem nevynechal nic je to hodně dlouhé čtení..... Každopádně bych tenhle model jako kvalitní tutovku nikomu nedoporučil a mít tu možnost, investoval bych peníte do Trexe 450, kterého už tři týdny stavím.
Přeju Ti ať Ti ta V200 vydrží co nejdéle , nejspíš máš šanci na rekord toho typu
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
Stále jsi neuvedl, kolik letových hodin, ev. v jakých režimech má ta "vyčíčaná libovka " za sebou.tomula35 píše:Když udělám chybu,tak to musím také uznat.Docela dost lidí mi už řeklo,že mám asi hodně velkou kliku a že se diví,že mi V200D02 ještě létá,bez problémů.Ale pokud je to tak,jak tady píšete,tak to,jaká <a> WALKERA</a> doopravdy je,dozajista poznám...
.
Proč jsi měnil to servo ? Roli může hrát co všechno jsi rozebral ale taky řada dalších věcí. V200D2 není exaktní model s uhlíkovými, kovovými a přesnými díly. Já už u něj ničemu nevěřím. Je tam podle mne schovanej nějakej malej číňan, kterej pokaždý tahá za jiný součástky
S Easy Copter Starem mám evidováno zatím 22 letů, každý byl ale o něčem jiném. Čekám na náhradní díly co nejsou .......... Přál bych Ti povedenější kus ale ta šance není podle toho co jsem dosud o těchhle heli slyšel moc veliká........
S Easy Copter Starem mám evidováno zatím 22 letů, každý byl ale o něčem jiném. Čekám na náhradní díly co nejsou .......... Přál bych Ti povedenější kus ale ta šance není podle toho co jsem dosud o těchhle heli slyšel moc veliká........
Pokud jsi V200 koupil v obchodě novou, bylo ta na reklamaci minimálně pokud to bylo nebourané. Ať si s tím poradí záruční servis. Jestli jí máš z druhé ruky tak to je smůla a řešit to jinak nejde.....
Rozkolíbání jak píšeš může dělat asi víc věcí, může to být nějaká vůle ( špatná montáž ), nebo gyro, je toho vícero. Někdo z profíků by to určitě poznal, já mám zatím minimum zkušeností a s Easy pouze ty negativní. Navrhuju dát krátký video na youtube - to se tu mnohokrát osvědčilo pro přesnou anamnézu
Rozkolíbání jak píšeš může dělat asi víc věcí, může to být nějaká vůle ( špatná montáž ), nebo gyro, je toho vícero. Někdo z profíků by to určitě poznal, já mám zatím minimum zkušeností a s Easy pouze ty negativní. Navrhuju dát krátký video na youtube - to se tu mnohokrát osvědčilo pro přesnou anamnézu
byla nová ale záruku není kde uplatnovat ale o to nejde. pár havárií měla to popírat nebudu, hnutá hlavní vřídelka se mě nezdá i když jsem to pozoroval jen okem, měnil jsem hlavní listy za ty údajně nerozbitné,potom ty serva a ozubené hlavní kolo a vystřeďovací kroužek na hlavní hřídely ale ten sem nedával orig.,nechal jsem si ho vysoustružit z duralu
Hloubavý adept si poradí ale je to boj
Tak držím palec s dalšími pokroky pokud možno bez pádů.
Já při plném směřování k Trex450PRO spíš zvažuju ten Easy prodat dokud je v optimální kondici a bez viditelných šrámů. I při hrozné ztrátě by bylo něco na náhradní díly té větší heli a přestal bych konečně řešit kolik do té hračky ještě investovat než to stejně vzdám definitivně.......
Já při plném směřování k Trex450PRO spíš zvažuju ten Easy prodat dokud je v optimální kondici a bez viditelných šrámů. I při hrozné ztrátě by bylo něco na náhradní díly té větší heli a přestal bych konečně řešit kolik do té hračky ještě investovat než to stejně vzdám definitivně.......
tak 450 taky objednaná ale někde se to naučit musím a kdybych si byl jistý že do toho nebudu chtít investovat nejakou kačku tak bych s tím asi ani nezačínal a myslím že za ty dva měsíce mě W 200 trochu naučila a hlavně je to docela malé a můžu stím létat v práci když je trochu volno. Zatím nemám srovnání takže nemůžu hlásat jestli je walkera dobrá nebo ne,má určité nedostatky ale ty by byly spíše na straně vysílače.