Mě fascinuje jak tady někteří chytrolíní nadávají na Walkery.Podle některých,pokud Vrtulník neudělá,nebo nezvládne 3D akrobacii,tak je to vrtulník na hovno.Takové pitomce mám rád.Já mám Walkeru V200D02 už dlouho a nedám na ní dopustit.Je sice menší,ale i tak se s ní dá krásně létat.Jedni mají rádi to a druzí ono.Mi neodsuzujeme jiné,tak nechápu proč druzí shazuji nás jakož to koncové zákazníky Walkery.Takovej člověk,ať jde k čertu....martinesd píše:UCH píše:Já bych Walkery a podobné stroje zařadil do kategorie hračky a nějak hlouběji bych to neřešil. Škoda času a peněz.
Walkeru jsem taky kdysi bohužel vlastnil![]()
I když nepopírám že jdou velmi rychle dopředu jak úrovní zpracování tak i technikou. Kvalitou si nejsem jist..
ah tak walkery su hracky a co je potom HK? lacna nekvalitna chujovina
Walkera V200D02 FLYBARLESS Metal Edition
Walkery....
Nejde o to, jestli ten který produkt Walkery umí 3D, ale o to, že Walkera dokáže pustit na trh šunt.
.
.
Re: Walkery....
[quote="corona"]Nejde o to, jestli ten který produkt Walkery umí 3D, ale o to, že <a> WALKERA</a> dokáže pustit na trh šunt.
Když tedy říkáš že táto Walkera je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání...
Když tedy říkáš že táto Walkera je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání...
tomula35 píše:Když tedy říkáš že táto WALKERA je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání...
Od firmy Walkera si s nejvyšší pravděpodobností žádnou hračku pořizovat nebudu, hlavně díky zkušenostem s kriticky nízkou životností některých celků, nekvalitním náhradním dílům a dá se říci i určité filozofii firmy.
Už jsem jinde zmínil Lamu 400 D a její podvozek s nesmyslně vetknutými uhlíkovými tyčkami, uložením stabilizátoru, uchycením oběžného kola vnější hřídele, zavěšením držáků listů.
Prodej dílů v sadách je také nádhera, dva motory, dvě serva, horní hlavička pouze s hřídelí apod.
A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti walkera nelíbí,tak sem radši nelez....corona píše:tomula35 píše:Když tedy říkáš že táto WALKERA je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání...
Od firmy <a> WALKERA</a> si s nejvyšší pravděpodobností žádnou hračku pořizovat nebudu, hlavně díky zkušenostem s kriticky nízkou životností některých celků, nekvalitním náhradním dílům a dá se říci i určité filozofii firmy.
Už jsem jinde zmínil Lamu 400 D a její podvozek s nesmyslně vetknutými uhlíkovými tyčkami, uložením stabilizátoru, uchycením oběžného kola vnější hřídele, zavěšením držáků listů.
Prodej dílů v sadách je také nádhera, dva motory, dvě serva, horní hlavička pouze s hřídelí apod.
tomula35 píše:A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti <a> WALKERA</a> nelíbí,tak sem radši nelez....corona píše:tomula35 píše:Když tedy říkáš že táto WALKERA je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání...
Od firmy <a> WALKERA</a> si s nejvyšší pravděpodobností žádnou hračku pořizovat nebudu, hlavně díky zkušenostem s kriticky nízkou životností některých celků, nekvalitním náhradním dílům a dá se říci i určité filozofii firmy.
u nas na letisti jeden kolega mel walekru, ted nevim jakou ale byla to nejaka polomaketova jednorotorova a dost na ni nadaval ze se tam porad neco sralo. Tak nevim.
Logo 600 + spirit
To co jsi napsal Ty,,to beru..Může se stát,že se něco pokazí,ale mě jde o to,že i člověk,co s ní nelétal a neměl ji,tak ji okamžitě odsoudí a už ho nezajímá argumentace jiných lidí,kteří jsou s ní spokojeni...error414 píše:tomula35 píše:A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti <a> WALKERA</a> nelíbí,tak sem radši nelez....corona píše:tomula35 píše:Když tedy říkáš že táto WALKERA je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání...
u nas na letisti jeden kolega mel walekru, ted nevim jakou ale byla to nejaka polomaketova jednorotorova a dost na ni nadaval ze se tam porad neco sralo. Tak nevim.
Já mám CB180Z a V200D01. V200 jsou si poničil vlastní hloupostí, se 180Z nemám problém. je fakt že něco mohlo být uděláno trochu lépe ale nejsou to zásadní problémy. 180Z mám zhruba druhý týden a ze začátku jsem ji nedokázal ani zvednout do vzduchu. Teď už zvládám vyviset baterku zhruba na dvakrát a to v obýváku kde jsou pěkné turbulence:). Prostě pro mne je to super mašina a k tomu abych z letu měl radost nepotřebuji T-rexe ano protose jako někteří...
MartasZLA píše:180Z mám zhruba druhý týden a ze začátku jsem ji nedokázal ani zvednout do vzduchu. Teď už zvládám vyviset baterku zhruba na dvakrát a to v obýváku kde jsou pěkné turbulence:). Prostě pro mne je to super mašina
S tím se dá souhlasit, ale pozor! Ty jsi nechtěl vrtulník, ale hračku na poletování kolem lustru. Na to ta Walkera může stačit.
Nicméně Walker jsem měl v ruce několik. Pořád ta samá písnička. Rozpadá se to už v rukách. Rozhodně nelze komukoliv doporučit. A v podstatě ani nikdo nepomůže se seřízením. Byl by sebevrah. Strávit dvě hodiny laborováním s tím, že si to majitel odnese, zapne a všechno zase bude jinak...
Walkeru nemůže posuzovat ten, kdo nic jiného nikdy v ruce neměl.
...a nebo ten, kterej ji ma 2 tydny a je nadsen z toho, ze ma konecne vrtulnik (az kdyz jsem mohl porovnat s necim jinym sla Walkera do sveta). a to, ze ta "nova" ma 3ose gyro na veci nic nemeni. ani to se nemuze poprat s silhajici letovy projevem (pri visu mozna jo, ale pri letu nebo zafoukani vetru ani nahodou).
ovsem nebranim se tomu, ze to nekomu muze stacit. me tenkrat taky stacit EasyCopter a pred zdzd jsem ho hajil jako dokonaly "opravdovy" stroj. a jak uz nekolikrat psal, za par mesicu ci let mu da za pravdu kazdy, kdo u heli zustane. tedy i ja.
ovsem nebranim se tomu, ze to nekomu muze stacit. me tenkrat taky stacit EasyCopter a pred zdzd jsem ho hajil jako dokonaly "opravdovy" stroj. a jak uz nekolikrat psal, za par mesicu ci let mu da za pravdu kazdy, kdo u heli zustane. tedy i ja.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Ten kolega co měl s Walkerou jen pronlémy jsem byl já
Byl to můj druhý vrtulník . Po vybalení s krabice jsem byl nadšen. Nádherná polomaketa. Můžu říct , že jsem nic nenastavoval. Jen trimy. Asi jsem měl štěstí na kus. Některé šroubky byly sice strhané ale nic zásadního. Několik prvních letů proběhlo v pořádku. Pohybovala se i v mírném větru. Chvíli to trvalo než nastoupala ale po větru to byl mazec. Pak přišel první pád. Padla tak neštastně, že jsem musel s RC Kingu objednat celý nový trup, Airy listy ( prý nerozbitné) a pár drobností. Od té doby to začalo. 2x se mi stalo, že se listy potkaly nevím s čím a rozprskly se za letu. Další náklady. Někdo mi říkal , že jsem je v gripech moc dotáhl. Nevím. Poslední kapkou byl výpadek rádia. stalo se to na přiloženém videu.
http://www.youtube.com/watch?v=8r86IdVSGhw
Bohužel ten kdo to točil už nedokončil záznam. Ten strom na který vrtulník na videu míři se mu stal osudný. A tehdy jsem si řekl a dost. Vrtulník se prodal velice rychle na bazaru za 1000.- kč. Pořizovací cena i s náhr. díly se blížila ceně za kterou bych pořídil super combo 450tky od Alignu. Pravda bez rádia a baterie. Ale to už jsme někde jinde.
Tím jsem jen chtěl říct , že někomu se líbí to a druhému ono. Každý si udělá obrázek sám. Pro mě to byla drahá zkušenost ale nelituju. Jde o to , že mě to baví a dodnes na to s úsměvem vzpomínám
Byl to můj druhý vrtulník . Po vybalení s krabice jsem byl nadšen. Nádherná polomaketa. Můžu říct , že jsem nic nenastavoval. Jen trimy. Asi jsem měl štěstí na kus. Některé šroubky byly sice strhané ale nic zásadního. Několik prvních letů proběhlo v pořádku. Pohybovala se i v mírném větru. Chvíli to trvalo než nastoupala ale po větru to byl mazec. Pak přišel první pád. Padla tak neštastně, že jsem musel s RC Kingu objednat celý nový trup, Airy listy ( prý nerozbitné) a pár drobností. Od té doby to začalo. 2x se mi stalo, že se listy potkaly nevím s čím a rozprskly se za letu. Další náklady. Někdo mi říkal , že jsem je v gripech moc dotáhl. Nevím. Poslední kapkou byl výpadek rádia. stalo se to na přiloženém videu.
http://www.youtube.com/watch?v=8r86IdVSGhw
Bohužel ten kdo to točil už nedokončil záznam. Ten strom na který vrtulník na videu míři se mu stal osudný. A tehdy jsem si řekl a dost. Vrtulník se prodal velice rychle na bazaru za 1000.- kč. Pořizovací cena i s náhr. díly se blížila ceně za kterou bych pořídil super combo 450tky od Alignu. Pravda bez rádia a baterie. Ale to už jsme někde jinde.
Tím jsem jen chtěl říct , že někomu se líbí to a druhému ono. Každý si udělá obrázek sám. Pro mě to byla drahá zkušenost ale nelituju. Jde o to , že mě to baví a dodnes na to s úsměvem vzpomínám
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
tomula35 píše: A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti <a> WALKERA</a> nelíbí,tak sem radši nelez....
A ty se uklidni, protože na ty skutečnosti, které uvádím, těžko najdeš argument.
Je možný, že ses nechal unést kouzelnou dvoustovkou s gyroskopama. Kolik má hodin? Jedna věc je občas s ní zavrtět a jiná věc odlítat téměř denně aspoň hodinu po dobu několika měsíců, jako já od května do konce listopadu. Pak můžu říct, jak velký kulový vydrží třeba ty závěsy listů a proč.
Takže brzdi s joudou, chlapče....
Zklidni hormon,uklidni se a nenedávej tady do pitomců lidem,kteří mají s Walkerama negativní zkušenosti,podložené dlouhodobým používáním,spíše bys chtěl slyšet,jakýto skvělý a špičkový vrtulník máš,ale opak je pravdoutomula35 píše:Mě fascinuje jak tady někteří chytrolíní nadávají na Walkery.Podle některých,pokud Vrtulník neudělá,nebo nezvládne 3D akrobacii,tak je to vrtulník na hovno.Takové pitomce mám rád.Já mám Walkeru V200D02 už dlouho a nedám na ní dopustit.Je sice menší,ale i tak se s ní dá krásně létat.Jedni mají rádi to a druzí ono.Mi neodsuzujeme jiné,tak nechápu proč druzí shazuji nás jakož to koncové zákazníky Walkery.Takovej člověk,ať jde k čertu....martinesd píše:UCH píše:Já bych Walkery a podobné stroje zařadil do kategorie hračky a nějak hlouběji bych to neřešil. Škoda času a peněz.
Walkeru jsem taky kdysi bohužel vlastnil![]()
I když nepopírám že jdou velmi rychle dopředu jak úrovní zpracování tak i technikou. Kvalitou si nejsem jist..
ah tak walkery su hracky a co je potom HK? lacna nekvalitna chujovina