BLADE 120 SR
Podarilo sa mi zohnat zatial kabinku EASYCOPTER XS, kedze kolega blade120 ma taku tiez a pasuje. ano, sedi po vyvrtani spodnych uchytov super a material je o nieco pevnejsi ako povodny.
Tiez pracujem na vyrobe vlastnej kabinky z PVC folie uz mi zostava len vyrobit kopyto.
A napokon len zohnat lepsi podvozok, kedze povodny sa zlomil a teraz je provizorne spevneny.
povodne:
teraz:

Tiez pracujem na vyrobe vlastnej kabinky z PVC folie uz mi zostava len vyrobit kopyto.
A napokon len zohnat lepsi podvozok, kedze povodny sa zlomil a teraz je provizorne spevneny.
povodne:
teraz:

BLADE 120 SR _)
Vcera jsem ho vzal poprve poradne ven, 6 baterek. Prekvapily me vychylky. Polovicni vubec nemaji cenu a ani na plne to neni uplne idealni. Mozna je to uz vetsi vahou stroje. Prehodil jsem tahla na cyklice na delsi cepy, efekt me taky zklamal. Po tehle uprave (na Dx6 mam plne vychylky na 100% a polovicni na 70%). Se na polovicni necha dobre litat v pokoji doma a na velke venku za bezvetri. Pri mirnem vetru-vanku ani delsi cepy ani plne vychylky nepomuzou tak jako u MSR. Mate to stejne?
T-Rex 500 2x3SLi-Po3350 2SLi-Fe1700
Blade MSR + SR120
DX6i + Phoenix
Blade MSR + SR120
DX6i + Phoenix
zdravim.
teda dalsie skusenosti:
podarilo sa mi zlomit 1 guličku na ktorej je tiahlo - na flybare...
zlepit sa takto jemnu no pritom namahanu suciastku prakticky ani neda, riesenim je asi len kupit novy flybar, no vyskusam to este fixnut uplne jemnou srubkou (ked sa podari hodim tu foto)
dalsim problemom je, ze aj pri mensom pade mi furt odlietaju tiahla rotorovej hlavy...tiez musim vyskusat fixnut ich tam nejakym sposobom.
dalsia vec ktora sa stala uz davnejsie - povodny adapter ktory sa zapaja do zasuvky z nicoho nic pri nabijani odisiel.
ked mi to otec rozobral, tak ho opravil, v adapteri odisla jedna suciastka - myslim ze nejaka poistka, neviem presne.
uz to neberiem tak, ze vkuse sa nieco kazi, ale divam sa na to tak, ze je to dobre lebo aspon sa vzdy nieco nove naucim a sam prichadzam na riesenia roznych problemov
teda dalsie skusenosti:
podarilo sa mi zlomit 1 guličku na ktorej je tiahlo - na flybare...
zlepit sa takto jemnu no pritom namahanu suciastku prakticky ani neda, riesenim je asi len kupit novy flybar, no vyskusam to este fixnut uplne jemnou srubkou (ked sa podari hodim tu foto)
dalsim problemom je, ze aj pri mensom pade mi furt odlietaju tiahla rotorovej hlavy...tiez musim vyskusat fixnut ich tam nejakym sposobom.
dalsia vec ktora sa stala uz davnejsie - povodny adapter ktory sa zapaja do zasuvky z nicoho nic pri nabijani odisiel.
ked mi to otec rozobral, tak ho opravil, v adapteri odisla jedna suciastka - myslim ze nejaka poistka, neviem presne.
uz to neberiem tak, ze vkuse sa nieco kazi, ale divam sa na to tak, ze je to dobre lebo aspon sa vzdy nieco nove naucim a sam prichadzam na riesenia roznych problemov
BLADE 120 SR _)
mám problém s ovládáním - když letím v před (nemám na mysli jen vznášení se a levitování), tak se mi vrtulník po pár metrech naklání vpravo a zatáčí, takže jej musím vyrovnávat klopením protipohybem vlevo. S visením problém nemám, drží sám takřka na místě.
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Jaké jsou vaše zkušenosti?
Blade 120 SR, mSR, DX6i