Flymentor 3D helicopter stabilisation System

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#196 Příspěvek od Gattor »

raging píše:
Gattor píše:nene, v pozicnim rezimu umi i vysku, ale pouze pridat kolektiv a to tesne nad zemi (muzes vyzkouset pozvolnym klesanim), aby zabranil padu. co se tyce vypadku pozicniho rezimu, pak se v tom pripade automaticky prepina na balancni rezim (stejne jako vice nez 3m nad zemi).
Jejda,už je to rok,co jsem tady FM někomu instaloval a nastavoval,ale že by přidával nad zemí kolektiv,toho jsem si nevšimnul. :oops:

ale je to tak :) muzes si to v pozicnim vyzkouset. strejc to dokonce i obcas zkousi, nicmene v tom vyuziti nevidim. neverim, ze by to pri padu stihlo nejak pomoci. spis pri viseni, kdyz lehce foukne vitr. pouze pro naproste zacatecniky a se stestim.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od Gattor »

vypadek spojeni RCManie zpusobil duplikaci, omlouvam se
Naposledy upravil(a) Gattor dne pon 07.02.2011 19:09, celkem upraveno 1 x.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od Gattor »

Naposledy upravil(a) Gattor dne pon 07.02.2011 19:07, celkem upraveno 1 x.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#199 Příspěvek od Gattor »

Libor61

#200 Příspěvek od Libor61 »

T3kk píše:Zdravim lidicky, budete me mit za uplnyho blbce asi. Mam HK 500 s rc soupravou turnigy tgy9. Jsem zacatecnik, vrtase mam normalne uz zalitnutyho a vse ve vysilaci nastaveno, vypinani motoru atd. Poridil jsem si FM pro lepsi uceni a jako pojistku, ale z anglickyho navodu nejsem moc chytry a nejhorsi je ze vse ve vysilaci me nastavil kamarad, takze s vysilacem moc neumim nastavovat. Nasel by se nektery dobrak, ktery by neco malo sepsal jak zapojit (nebo nejlepe neco navyfotil) a jak postupovat se vsim? budu moc vdecny.

P.S.: cely vrtulnik jsem si slozil a zapojil jinak sam

Ahoj. Hledal jsem jestli máš v profilu maila a nemáš. Poslal bych ti překlad manuálu. Mám i s obrázkama a přidal jasem zapojení pro radio Walkera 2801PRO. Tak pokud budeš mít zájem napiš mi na mého maila a pošlu ti.
raging

#201 Příspěvek od raging »

Gattor píše:
raging píše:
Gattor píše:nene, v pozicnim rezimu umi i vysku, ale pouze pridat kolektiv a to tesne nad zemi (muzes vyzkouset pozvolnym klesanim), aby zabranil padu. co se tyce vypadku pozicniho rezimu, pak se v tom pripade automaticky prepina na balancni rezim (stejne jako vice nez 3m nad zemi).
Jejda,už je to rok,co jsem tady FM někomu instaloval a nastavoval,ale že by přidával nad zemí kolektiv,toho jsem si nevšimnul. :oops:

ale je to tak :) muzes si to v pozicnim vyzkouset. strejc to dokonce i obcas zkousi, nicmene v tom vyuziti nevidim. neverim, ze by to pri padu stihlo nejak pomoci. spis pri viseni, kdyz lehce foukne vitr. pouze pro naproste zacatecniky a se stestim.
Gattor-myslím,že tohle podrovnání má na svědomí přízemní efekt :oops:
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od Gattor »

:) ja ti rozumim, taky jsem neveril, dokud jsem to na vlastni oci nevidel. ale vis co, nejdriv to vyzkousej a pak muzeme podebatovat, jo? videl jsem to tolikrat a to v takovem sestupu, ze ti jednoduse nemuzu dat za pravdu, ze se jedna o prizemni efekt.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
raging

#203 Příspěvek od raging »

Dobře,máš to zmáknuté,rád vyzkouším,hned jak se mi FM dostane opět do rukou :wink:
thanatos55

navod na FM

#204 Příspěvek od thanatos55 »

T3kk píše:Zdravim lidicky, budete me mit za uplnyho blbce asi. Mam HK 500 s rc soupravou turnigy tgy9. Jsem zacatecnik, vrtase mam normalne uz zalitnutyho a vse ve vysilaci nastaveno, vypinani motoru atd. Poridil jsem si FM pro lepsi uceni a jako pojistku, ale z anglickyho navodu nejsem moc chytry a nejhorsi je ze vse ve vysilaci me nastavil kamarad, takze s vysilacem moc neumim nastavovat. Nasel by se nektery dobrak, ktery by neco malo sepsal jak zapojit (nebo nejlepe neco navyfotil) a jak postupovat se vsim? budu moc vdecny.

tak aj ja som skusal FM, a neurobi vsetko za vas, ale ioprava je lacnejsia ako bez neho na zaciatok, ak chces poslem ti oskenovany navod v slovencine na FM....zapojenie je tiez celkom jednoduche mozem aj to,ale nejake zvlast lepsie rady zatial nemam ucim sa
anachy
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od anachy »

Mám jeden takový nesmělý dotaz - nezkoušel někdo provozovat Flymentor s bezpádlovou hlavou????
Spektrum DX8,HK450,Airwolf-500,ROBBE 60,AHF 50-Bell 222,ICON A5,BETA 1400,P-51D Mustang.
thanatos55

flybarless a flymentor

#206 Příspěvek od thanatos55 »

ano skusal ale on sa ti urcite ozve, sleduje to tu
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od Gattor »

...
Naposledy upravil(a) Gattor dne sob 19.02.2011 18:58, celkem upraveno 1 x.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#208 Příspěvek od Gattor »

anachy píše:Mám jeden takový nesmělý dotaz - nezkoušel někdo provozovat Flymentor s bezpádlovou hlavou????

na Minititanovi (takze velikost 450) bez problemu. nepredpokladam problemy ani na jine velikosti.
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#209 Příspěvek od Standapass »

Libor61 píše:

Ahoj. Hledal jsem jestli máš v profilu maila a nemáš. Poslal bych ti překlad manuálu. Mám i s obrázkama a přidal jasem zapojení pro radio <a> WALKERA</a> 2801PRO. Tak pokud budeš mít zájem napiš mi na mého maila a pošlu ti.

Ahoj všem. No proč asi duplicituji kolegy na demnou. Prosím o Srozumitelný návod. Hold z angličtinou nejsem vůbec kamarád. Moje omluva je můj věk. Dále nebudu komentovat. Moc prosím o čseký nebo slov. návod. Díííík. Standa Email: standa.milada@seznam.cz nebo : standa.milada@tiscali.cz
HTC evo3d
Libor61

#210 Příspěvek od Libor61 »

standa_passat píše:
Libor61 píše:

Ahoj. Hledal jsem jestli máš v profilu maila a nemáš. Poslal bych ti překlad manuálu. Mám i s obrázkama a přidal jasem zapojení pro radio <a> WALKERA</a> 2801PRO. Tak pokud budeš mít zájem napiš mi na mého maila a pošlu ti.

Ahoj všem. No proč asi duplicituji kolegy na demnou. Prosím o Srozumitelný návod. Hold z angličtinou nejsem vůbec kamarád. Moje omluva je můj věk. Dále nebudu komentovat. Moc prosím o čseký nebo slov. návod. Díííík. Standa Email: standa.milada@seznam.cz nebo : standa.milada@tiscali.cz

Návod jsem ti poslal do mailu, doufám že máš Office a dokážeš to otevřít
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“